albelli introduceert canvas met lijst en lay-outs voor collages

Amsterdam, 15 augustus 2014 –  Stel, je hebt een prachtige foto gemaakt die je graag uitvergroot op canvas aan de muur wilt hangen. albelli, de online specialist in fotoproducten, biedt vanaf vandaag de mogelijkheid extra uit te pakken door je canvas in een baklijst te plaatsen. Daarnaast hoef je door nieuwe lay-out mogelijkheden niet meer te kiezen uit één afbeelding, maar kun je gemakkelijk een complete collage samenstellen.

De baklijst bestaat uit een houten frame die het canvas omlijst. Hierdoor krijgt het canvas een duidelijk kader waarmee een optische diepte wordt gecreëerd en de afbeelding in het frame op de muur lijkt te zweven. De mogelijkheid voor een baklijst is daarom een goede optie voor consumenten die van hun wanddecoratie een echte aandachtstrekker willen maken. De houten frames geven het canvas de elegante en professionele uitstraling die bij een kunstwerk hoort.

Fotocollage

Wil je een wanddecoratie met meer dan één foto erop? albelli biedt vanaf nu ook de mogelijkheid om collages samen te stellen. Het programma biedt je de keuze uit verschillende lay-outs waarin je meerdere afbeeldingen kunt samenvoegen. Denk bijvoorbeeld aan één grote afbeelding met vier kleine foto’s aan de zijkant. Het programma werkt bovendien via een HTML5-editor ook op mobiele apparaten, waardoor je foto’s opgeslagen op de telefoon of tablet, gemakkelijk kunt afdrukken op canvas, plexiglas of aluminium wanddecoratie.

“We zijn op dit moment flink aan het investeren in ons portfolio wanddecoratie,” zegt Daniel Scheijen, Manager Product, Brand & Creative bij albelli. “Eerder introduceerden we al de mogelijkheid om afbeeldingen op plexiglas en aluminium af te drukken. Je kunt nu ook collages samenstellen voor alle drie soorten wanddecoratie en daarnaast introduceren we de mogelijkheid om het canvas in een frame te plaatsen. Dit is de start van een reeks nieuwe uitbreidingen voor wanddecoratie die we op de agenda hebben staan.”

De houten baklijsten zijn in zwart en wit verkrijgbaar en beschikbaar voor ieder formaat canvas.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over albelli

albelli is onderdeel van albumprinter BV, één van de grootste fotoboekenproducenten in Europa. Het bedrijf produceert naast fotoboeken ook fotokalenders, telefoonhoesjes, wenskaarten, agenda en foto’s op canvas, plexiglas en aluminium. albumprinter is actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk. albumprinter heeft een eigen productiefaciliteit in Nederland waar de productie plaatsvindt voor de gehele Europese markt. In 2008 is de merknaam albumprinter overgegaan in de internationale merknaam albelli. albumprinter is in 2007 herkend als een van de snelst groeiende organisaties door het vooraanstaande Nederlandse business magazine FEM/Business. In 2008 was albumprinter één van de Red Herring Europe 100 Finalisten en winnaar van de Deloitte Technology Fast 50.

Voor meer informatie, een interview of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Renate van der Wal of Renée Manders van LEWIS PR:

Tel: +31 (0)40 235 46 00

Email: albelli@lewispr.com

Klik hier voor een PDF van het persbericht

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.