albelli introduceert extra themaboeken voor vakantieseizoen

~ Zes nieuwe zomerse fotoboeken voor vakantiefoto’s in persoonlijke stijl ~

AMSTERDAM, 8 augustus 2013 – Het is volop zomer, de tijd waarin de meeste vakantiefoto’s worden gemaakt. Daarom breidt albelli deze zomer haar reeks themaboeken uit met zes nieuwe fotoboeken in drie verschillende stijlen: strand/ Mediterraanse vakantie, kamperen/ buitenvakantie en culturele vakantie. Vandaag is het eerste fotoboek in Mediterraanse stijl aan het portfolio toegevoegd. Met de nieuwe themaboeken wordt het voor vakantiegangers nog eenvoudiger om bij thuiskomst een mooi fotoboek te maken in de stijl van hun eigen vakantie. Hiermee geef je nu dus makkelijk antwoord op de vraag ‘En, hoe was jouw vakantie?’.

De nieuwe themaboeken bieden naast tijdwinst ook inspiratie en creatieve hulp. Kies een ontwerp, selecteer de leukste, mooiste of grappigste foto’s en sleep deze in de hiervoor gereserveerde plaatsen. Het gekozen ontwerp bepaalt het design van het fotoboek. Een persoonlijke ‘touch’ blijft natuurlijk mogelijk. De opmaak kan altijd nog aangepast worden doordat je bijvoorbeeld teksten, kaders en extra pagina’s naar eigen wens kunt toevoegen.

Dennis van der Lubbe, Marketing Director Benelux bij albelli geeft aan: “De zomervakantie is voor de meeste Nederlanders het moment bij uitstek om foto’s te maken. Velen gaan bij terugkomst aan de slag met een fotoboek om de vakantie in een blijvende herinnering vast te leggen. Daarom breiden we graag ons assortiment themaboeken uit met vakantiethema’s. Hiermee creëren vakantiegangers in een handomdraai een mooi fotoboek waarmee ze visueel hun vakantieverhaal kunnen vertellen aan het thuisfront.”

Kijk voor een volledig overzicht van alle beschikbare thema’s op: /themaboeken

Klik hier voor een PDF van het persbericht

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)