albelli introduceert nieuw online kalenderprogramma

Nooit meer nadenken over originele cadeau’s dankzij de nieuwe ontwerpopties voor kalenders

Amsterdam, 10 november 2016 – De dagen worden korter en het einde van het jaar komt weer in zicht. Dit betekent ook dat Nederlanders langzamerhand weer nadenken over hun verlanglijstje. En een jaarkalender of verjaardagskalender is een veelgevraagd cadeau in de schoen of onder de boom. Goed nieuws voor wie op zoek is naar zo’n origineel cadeau. Vanaf nu worden jaar- en verjaardagskalenders van albelli nóg persoonlijker en maak je ze nóg eenvoudiger met het nieuwe online kalenderprogramma.
Een kalender maken is met het nieuwe kalenderprogramma een fluitje van een cent en bovendien een leuk tijdverdrijf op een koude, donkere avond. Ontwerp de kalender eenvoudig online of met een smartphone. Kies uit een van de drie formaten, bepaal de oriëntatie en maak de kalender uniek en persoonlijk door talloze creatieve keuzes.
Het nieuwe kalenderprogramma zit namelijk boordevol creatieve mogelijkheden met nieuwe ontwerpen, stijlen en opties zoals het gebruik van onder andere feestelijke cliparts voor Kerstmis of Sinterklaas of het invoegen van persoonlijke teksten. De kalender wordt geprint op premium fotopapier of standaardpapier met de keuze voor een glanzende of matte afwerking.
Op zoek naar meer informatie over alle mogelijkheden van de kalenders? Kijk hier en ga direct aan de slag!

Calendars

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)