albelli neemt het Britse Fotobook over

Amsterdam, 29 december 2010
albelli, gevestigd in Amsterdam en een van de grootste fotoboekenaanbieders van Europa, heeft in het Verenigd Koninkrijk de aanbieder Fotobook.co.uk overgenomen. Gebruikers van Fotobook worden doorverwezen naar albelli.co.uk, het Europese consumentenmerk van albumprinter.

“De afgelopen jaren zijn we organisch gegroeid; albelli en de Europese fotoboekenmarkt zijn klaar voor een consolidatie. Door middel van strategische overnames in een aantal Europese landen zullen wij ons aandeel in de Europese markt verder vergroten”, aldus Kees Arends, algemeen directeur van albumprinter.

Over Fotobook
Fotobook is in 2005 opgericht en bedient met name de professionele markt en hobbyisten. “Met onze huidige software en de kwaliteit van onze producten bieden we deze gebruikers zeer veel nieuwe mogelijkheden. In Engeland ligt het gebruik van zelfgemaakte fotoboeken nog op een lager niveau dan in Nederland en Duitsland. Engeland is daarom voor ons de komende jaren een focusland”, aldus Arends.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)