albelli stelt Bart Westerveld aan als Country Manager Nederland

Amsterdam, 5 november 2015 – Bart Westerveld (32) is sinds deze week de nieuwe Country Manager Nederland bij fotospecialist albelli. Westerveld is in deze functie verantwoordelijk voor het verstevigen van de positie van albelli Nederland, de omzet, het marketingbudget en samenwerkingen met externe partners.

Westerveld heeft in het verleden veel ervaring opgedaan in de fotobranche. Vanaf 2009 was hij in dienst bij Cimpress (voorheen Vistaprint), de moederorganisatie van albumprinter B.V. waar albelli onderdeel van is. Vier jaar heeft Westerveld hiervoor vanuit Barcelona gewerkt. Gedurende die jaren heeft hij verschillende functies gehad waaronder Marketing Manager Benelux en Online Manager EU.

Begin 2013 werd Westerveld gevraagd om binnen albumprinter een online marketing team op te zetten. Als Online Marketing Manager EU richtte hij zich met zijn team vooral op SEA, SEO, Display en Affiliatie activiteiten voor de acht landen waarin albelli aanwezig is. Naast deze functie was Westerveld van juli 2014 tot mei 2015 ook verantwoordelijk voor de Belgische markt als Country Manager België. Voor zijn carrière bij Vistaprint was Westerveld twee jaar werkzaam bij Monsterboard als Media Manager Benelux en Product Manager B2C.

Uitdaging en het ambiëren van een brede functie waren belangrijke factoren om voor de rol als Country Manager Nederland te kiezen. “In deze functie ben ik de spreekwoordelijke spin in het web voor albelli NL en werk ik samen met alle afdelingen. Hierdoor heb ik een generalistische rol binnen onze organisatie.”

Westerveld vervolgt: “Met mijn team gaan wij de komende tijd de grip op de Nederlandse markt als marktleider nog meer verstevigen. Niet enkel voor onze bekende fotoboeken, maar de groei van producten als wanddecoratie en kalenders biedt ook enorm veel kansen. Daarnaast streven we naar nog meer innovatie en oplossingen, zodat onze klanten overal en altijd met foto’s aan de slag kunnen gaan. Ik kijk dan ook enorm uit naar deze nieuwe uitdaging.”

BartWesterveld_5fIMG_5f5142

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over albelli
albelli is onderdeel van albumprinter BV, één van de grootste fotoboekenproducenten in Europa. Het bedrijf produceert naast fotoboeken ook fotokalenders, telefoonhoesjes, wenskaarten, agenda’s en foto’s op canvas, forex, plexiglas, aluminium en hout. albumprinter is actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Noorwegen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. albumprinter heeft een eigen productiefaciliteit in Nederland waar de productie plaatsvindt voor de gehele Europese markt. albelli werd in 2013 door Stichting Thuiswinkel Awards uitgeroepen tot meest populaire webshop in de categorie ‘Hobby en Cadeau’ en in 2014 door ABN AMRO verkozen tot Beste Webshop van Nederland. WUA! verkoos albelli in 2013 en 2014 tot beste aanbieder van fotoboeken en in 2015 tot beste aanbieder van foto op canvas. In september 2015 riep de Consumentenbond albelli uit als beste uit de test op het gebied van fotoboeken. Ook werd albelli gekozen als Beste Webshop in de categorie ‘cadeau’. In 2014 nam albumprinter het Noorse fotoknudsen A.S. over.

Voor meer informatie, een interview of ander beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Kirsten Spoelstra of Mijke de Jong van LEWIS PR: 

Tel: +31 (0)20 220 0220

Email: albelli@lewispr.com

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.