De warmste kerstgroeten komen van persoonlijke wenskaart

-Verras familie en vrienden met een professionele kerstkaart met eigen foto’s-

Amsterdam, 26 november 2014 – Er is een reden waarom december als de ‘gezelligste maand van het jaar’ wordt bestempeld. De naderende feestdagen roepen ieder jaar weer een groot gevoel van saamhorigheid op. We brengen tijd door met familie en vrienden en willen onze dierbaren laten weten dat er aan ze gedacht wordt. Dit jaar kun jij je van je beste kant laten zien door hen een persoonlijke kerstkaart te sturen. Met het programma van albelli zet je namelijk heel gemakkelijk jouw eigen kerstkaart in elkaar.

Het is voor het eerst dat albelli designs aanbiedt die speciaal voor jouw kerstgroeten zijn ontworpen. De fotospecialist biedt een tiental verschillende lay-outs waaraan je alleen nog maar foto’s hoeft toe te voegen. Je kunt de kaarten bovendien nog verder personaliseren door bijvoorbeeld de tekst te veranderen of illustraties toe te voegen.

Je kunt er ook voor kiezen je kaart zelf te ontwerpen met verschillende achtergronden, kaders en illustraties die in het programma te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan een afbeelding van een sneeuwpop of kerstster om de sfeer te benadrukken. Je maakt de kaart natuurlijk af met een leuke foto van jezelf, je kinderen of je huisdier.

“Vooral met de feestdagen willen we vrienden en familie laten weten dat we om hen geven,” aldus Daniel Scheijen, Product Manager bij albelli. “Dit is ook de reden waarom een simpel sms’je met kerstgroeten of de beste wensen niet volstaat. Nee, we willen hen iets blijvends en persoonlijks bieden. Dankzij de nieuwe lay-outs is het nu heel eenvoudig om een persoonlijke kerstkaart met je eigen foto’s te maken. Zo’n kaartje wordt zeker gewaardeerd.”

Je kunt in het programma aangeven of je een liggende, staande of vierkante kaart wilt ontwerpen. Daarna kies je het formaat van de wenskaart en het soort papier (hoogglans of mat). De kaarten komen in setjes van tien, inclusief witte enveloppen en zijn verkrijgbaar vanaf €9,95.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over albelli

albelli is onderdeel van albumprinter BV, één van de grootste fotoboekenproducenten in Europa. Het bedrijf produceert naast fotoboeken ook fotokalenders, telefoonhoesjes, wenskaarten, agenda’s en foto’s op canvas, forex, plexiglas en aluminium. albumprinter is actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk. albumprinter heeft een eigen productiefaciliteit in Nederland waar de productie plaatsvindt voor de gehele Europese markt. albelli werd in 2013 door Stichting Thuiswinkel Awards uitgeroepen tot meest populaire webshop in de categorie ‘Hobby en Cadeau’ en in 2014 door ABN AMRO verkozen tot Beste webshop van Nederland. WUA! verkoos albelli in 2013 en 2014 tot beste aanbieder van fotoboeken. In 2014 nam albumprinter het Noorse fotoknudsen A.S. over.

Voor meer informatie, een interview of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Renate van der Wal of Renée Manders van LEWIS PR:
Tel: +31 (0)40 235 46 00
Email: albelli@lewispr.com

Klik hier voor een PDF van het persbericht

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.