Vanaf de bank je fotoboek maken met de nieuwe albelli app

-albelli introduceert iPad-app voor fotoboeken-

Amsterdam, 10 november 2014 – Als de maanden natter en de dagen korter worden, is er niets zo lekker als jezelf met een dekentje terug te trekken op de bank. Tijdens deze wintermaanden lijken de zonnige zomerherinneringen soms alweer ver weg en dus pak je de iPad er nog eens bij om op je gemak door de vakantiefoto’s te bladeren. Maar waarom zou je het alleen bij bladeren laten? Met de nieuwe iPad-app van albelli stel je op ieder moment en vanaf iedere plek een fotoboek samen. Dus ook vanuit de bank, het bad of die heerlijk luie stoel voor de haard.

Uniek aan de albelli iPad-app is dat het heel gemakkelijk is om ook foto’s te gebruiken die op je computer staan. Als je op hetzelfde wifi-netwerk als je thuiscomputer werkt, kun je namelijk dankzij een slimme optie in de app de foto’s eenvoudig overzetten naar je iPad. Zo hoef je dus niet met een kabeltje of e-mail in de weer om toegang te krijgen tot al jouw foto’s. Uiteraard kun je ook de foto’s uit je fotostream gebruiken en zelfs de foto’s van Facebook, Instagram en Dropbox zijn eenvoudig te implementeren in je fotoboek. De app geeft je bovendien toegang tot de meest populaire opties die albelli ook via het reguliere fotoboekprogramma biedt, zoals de keuze voor verschillende lay-outs, filters en effecten. Dit alles werkt met een gebruiksvriendelijk ‘drag, drop & tap’ systeem. Zo stel je onderuit gezakt op de bank na een heftig sneeuwballengevecht in een handomdraai jouw fotoboek samen.

“We zien een duidelijke toename van mobiele gebruikers op onze website. Met name iPads zijn daarbij erg populair,” zegt Daniel Scheijen, Manager Product, Brand & Creative bij albelli. “Op dit moment gebruikt één op de tien bezoekers een iPad en wij verwachten dat dit aantal alleen nog maar gaat toenemen als ze ons fotoboekprogramma kunnen gebruiken via de app. Bovendien worden er steeds meer foto’s gemaakt met mobiele apparaten en gedeeld via social media als Facebook en Instagram en cloud-oplossingen als Dropbox. Door de introductie van de iPad-app kunnen gebruikers ook deze foto’s gemakkelijk en snel in een fotoboek plaatsen.”

Eerder introduceerde albelli een HTML5 editor waarmee gebruikers andere fotoproducten zoals mokken, wanddecoratie en telefoonhoesjes via een telefoon of tablet kunnen bestellen. Met de app kunnen iPad-bezitters nu ook aan de slag met een fotoboek. De app van Allbelli is gratis verkrijgbaar in de App Store.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over albelli

albelli is onderdeel van albumprinter BV, één van de grootste fotoboekenproducenten in Europa. Het bedrijf produceert naast fotoboeken ook fotokalenders, telefoonhoesjes, wenskaarten, agenda en foto’s op canvas, plexiglas en aluminium. albumprinter is actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk. albumprinter heeft een eigen productiefaciliteit in Nederland waar de productie plaatsvindt voor de gehele Europese markt. In 2008 is de merknaam albumprinter overgegaan in de internationale merknaam albelli. albumprinter is in 2007 herkend als een van de snelst groeiende organisaties door het vooraanstaande Nederlandse business magazine FEM/Business. In 2008 was albumprinter één van de Red Herring Europe 100 Finalisten en winnaar van de Deloitte Technology Fast 50.

Voor meer informatie, een interview of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Renate van der Wal of Renée Manders van LEWIS PR:
Tel: +31 (0)40 235 46 00
Email: albelli@lewispr.com

Klik hier voor een PDF van het persbericht“>

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.