Instagram fotoboek

Prentenboek maken

Bij albelli maak je zelf snel en eenvoudig een eigen prentenboek. Start direct met het ontwerpen van jouw unieke prentenboek!

  • Maak fotoboeken van hoge kwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en gemakkelijk online te bestellen

Maak je eigen prentenboek

Je eigen prentenboek

Met een prentenboek van albelli zorg je ervoor dat jouw speciale momenten op een creatieve en leuke manier worden bewaard. albelli is de aanbieder van fotoboeken waar je een boek koopt van hoge kwaliteit. Digitale prentenboeken zijn bij heel eenvoudig gemaakt dankzij ons eenvoudige fotoboekprogramma. Deze kan je downloaden, maar is ook online te gebruiken of te bedienen via smartphone of tablet met onze app. Als jij mooie foto’s hebt en wil je deze dan op een originele manier bewaren? Een prentenboek online maken is dan een creatieve oplossing waar je een prachtig resultaat mee behaalt. Met een prenten fotoboek zorg je niet alleen voor een mooi boek voor jezelf, maar het is ook een leuk, origineel cadeau. Verras eens iemand met een prenten fotoalbum waar je de leukste foto’s in verzamelt. Je hebt bij albelli een groot aantal verschillende mogelijkheden om je boek samen te stellen. Kies een leuke indeling, het juiste papier en een memorabele prent voor op de kaft en je hebt een schitterend boek waar je dierbare momenten mee terughaalt.

Prentenboek maken

Zelf een prentenboek maken is bij albelli heel eenvoudig. We hebben onze software zo ontwikkeld dat iedereen ermee kan werken. Selecteer de foto’s die je in je nieuwe boek wilt zetten en zet deze eenvoudig in de goede volgorde. Zelf een prentenboek maken vergt alleen maar een beetje creativiteit van jouzelf en dat maakt prentenboek zelf maken nu net zo leuk. Je hebt alle mogelijkheden om foto’s groter of kleiner te maken, er een filter overeen te halen of er tekst aan toe te voegen. Zo maak je bijvoorbeeld voor kinderen eenvoudig een bijzonder prentenboek dat is gebaseerd op foto’s waar ze zelf in voorkomen. Hoe fantastisch is dat? Je kunt natuurlijk ook een eigen prentenboek maken samen met je (klein)kinderen. Laat ze aan de slag gaan met foto’s die ze zelf hebben gekozen. Een online prentenboek maken is ook voor kinderen heel eenvoudig, zeker als jij ze daar gezellig een handje bij helpt!

Een eigen prentenboek kopen

Wanneer je je eigen prentenboek hebt samengesteld, wil je deze natuurlijk thuis in kunnen zien. Je prentenboek kopen doe je bij albelli dan ook heel snel en eenvoudig. Tijdens het aanschaffen van het prentenboek kies je bijvoorbeeld het soort papier waar je jouw prentenboek op gedrukt wil zien. Het is ook belangrijk om een keuze te maken voor een goede soort kaft. Een prentenboek kan bij albelli op een harde kaft als een zachte kaft gedrukt worden. Ook op het gebied van formaten en aantal pagina’s valt er bij albelli genoeg te kiezen. Een zelfgemaakt prentenboek bestellen zorgt ervoor dat je thuis altijd kan terugdenken aan mooie momenten. Jouw bestelling wordt grondig gecontroleerd op kwaliteit voordat we deze naar jou opsturen. Dit wordt gedaan om al onze klanten 100% tevreden te stellen. Koop nu jouw eigen prentenboek online bij albelli en geniet thuis van je speciale momenten!


Begin direct

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.