Covid-19 update: we produceren en leveren alle producten nog steeds, plaats dus gerust je albelli-bestelling. Wij nemen wel de nodige voorzorgsmaatregelen om ons personeel te beschermen, maar we behouden daarbij de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent.Lees meer

 

Vriendenboekje maken

Vriendenboekje maken

Bij albelli maak je zelf snel en eenvoudig een origineel vriendenboekje. Start direct met het ontwerpen van een uniek vriendenboekje met foto’s!

  • Maak fotoboeken van hoge kwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en gemakkelijk online te bestellen

Maak je eigen vriendenboekje

Vriendenboekjes maken

Een vriendenboekje bevat aandenkens voor het leven. Elke vriendschap is kostbaar en natuurlijk wil je alles van je goede vriend of vriendin weten en dat is nog veel leuker wanneer je een eigen vriendenboekje maakt. Dat kun je helemaal naar je eigen smaak ontwerpen en je kunt er zelfs persoonlijke foto’s in opnemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto van jou samen met je vrienden? Op die manier ontwerp je een heel origineel vriendenboekje. Bij albelli kun je jouw vriendenboekje online maken. Natuurlijk kun je er ruimte in openlaten voor vragen en antwoorden, maar je kunt er ook een volledig vrienden fotoboek van maken. De meest kostbare momenten uit jullie vriendschap zijn dan gebundeld in een mooi boek. Neem je twee exemplaren? Dan heb je één vrienden fotoalbum om weg te geven en eentje om te houden. Natuurlijk zullen de beide vriendenboekjes jaren in de kast prijken. Op die manier heb je het boekje zelf altijd binnen handbereik en kan iedereen meegenieten van jouw unieke vriendenboek.

Originele vriendenboekjes

De mooiste momenten komen terug als je de foto’s ziet die je daar attent op maken. Dat geldt voor plaatsen die je bezocht hebt, maar ook voor de mensen die jouw vrienden zijn. Zelf een vriendenboekje maken is tegenwoordig heel eenvoudig. Vaak is de moeilijkste stap nog om eraan te beginnen, maar een eigen vriendenboekje maken, zal je erg veel plezier opleveren. Het is een van die boeken die je regelmatig weer zal doorbladeren als er bijzondere gebeurtenissen zijn in je vriendenkring. Denk maar eens aan dat wat er bijvoorbeeld alleen al het laatste jaar heeft plaatsgevonden. Wacht daarom niet te lang en start direct met het vriendenboekje zelf te maken. Waarschijnlijk heb je al foto’s beschikbaar van je meeste vrienden, maar juist een leuk vriendenboekje maken kan aanleiding zijn om extra aandacht te gaan besteden aan het vastleggen van bijzondere momenten. Omdat jij bij albelli eenvoudig het vriendenboekje online kan maken, is het mogelijk om dat boek te blijven aanvullen en aanpassen totdat jij helemaal tevreden bent. En natuurlijk is het extra leuk om later weer aan een nieuw vriendenboekje te gaan beginnen voor alle nieuwe vrienden die je nadien nog zult gaan maken.

Vriendenboekje kopen bij albelli

Een zelfgemaakt vriendenboekje is uniek. Niet alleen door de ervaringen en bijzonderheden van al jouw vrienden, maar ook doordat het helemaal vormgegeven is in jouw eigen stijl. Een persoonlijk vriendenboekje kopen doe je bij albelli. Het mooiste daarvan is dat je het helemaal zelf kunt ontwerpen. En een vriendenboekje bestellen gaat bij albelli eenvoudig en snel online. Je kunt jouw boekje ontwerpen via de website of met onze gratis te downloaden software en via tablet of mobiel met de app. Voor welke manier je ook kiest, je kunt jouw project altijd tussentijds opslaan en op een later moment weer verdergaan. Zo kun je het fotoboek tot in de puntjes uitwerken. Een vriendenboekje kopen is nog nooit zo’n leuk klusje geweest! Natuurlijk zal dit boekje nog jaren in jouw kast blijven pronken en zal je het regelmatig met een glimlach op je gezicht doorbladeren. Wil jij ook een persoonlijk vriendenboekje kopen? Ga dan direct aan de slag met het maken van jouw unieke vriendenboekje met albelli!


Begin direct

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.