Waarom albelli?

albelli bewaart je herinneringen. Dat realiseren we ons en doen daarom ons uiterste best om jouw foto’s om te zetten in je mooiste tastbare bezit. Hoe we dat doen? Dat lees je hier.

Vinkje waarom albelli Topkwaliteit

We leveren enkel producten van topkwaliteit. Dat maakt albelli al jaren tot één van de grootste leveranciers van fotoproducten in Europa. We blijven onszelf ontwikkelen en verbeteren, kwaliteit staat hierbij voorop!

Je fotoboek drukken we in onze eigen fabriek in Den Haag en we houden strenge kwaliteitscontroles. We gebruiken zwaar 200-grams papier met het FSC ® keurmerk. Hierdoor heeft je fotoboek body en een chique karakter. Daarna binden we je boek professioneel in zodat het eindeloos meegaat.

Vinkje waarom albelli 100% tevredenheidsgarantie

We willen dat jij 100% tevreden bent. Voor minder doen we het niet. Ben je niet tevreden over wat je bij ons besteld hebt, dan krijg je een nieuw exemplaar of je geld terug. We gaan net zo lang door tot jij blij bent!
Wil je iets aan ons terugsturen? Lees meer onder retourservice.

Vinkje waarom albelli Gebruiksvriendelijk fotoboekprogramma

We willen de beste zijn in fotoboekenland. Daarom werken we iedere dag aan de verbetering van ons fotoboekprogramma. Omdat we willen dat iedereen (jong en oud) een mooi fotoproduct kan maken, is ons programma heel gebruiksvriendelijk. Ook zorgen we ervoor dat jij steeds weer verrast wordt met nieuwe uitbreidingen, zoals extra functies of mooie opmaakextra’s.
In september 2015 werden onze fotoboeken uitgeroepen als best getest door de Consumentenbond. Ons fotoboekprogramma werd hierbij als meest gebruiksvriendelijke van allemaal beoordeeld.

Vinkje waarom albelli Retourservice

Heb je een bestelling ontvangen, maar ben je niet tevreden? Bel of mail dan onze klantenservice. Zij zullen je vragen je bestelling in de originele verpakking binnen 14 dagen aan ons terug te sturen.
Dit kan gratis naar het volgende adres (postzegel niet nodig):

albelli
Antwoordnummer 10056
2280 VB, Rijswijk

Of klik hier voor een pakketadresbon. Die kun je op de verpakking plakken.
Sluit ook een uitdraai van je e-mailcorrespondentie met onze klantenservice bij.
Wij zullen daarna het betaalde bedrag op je rekening terugstorten.

Let op: neem eerst contact op met onze klantenservice, voordat je je bestelling terugstuurt.

Vinkje waarom albelli De beste klantenservice

Bij albelli zitten mensen met verstand van zaken en een hart voor foto’s. Je kunt met elke vraag bij ons terecht: niet alleen over de status van je bestelling, maar ook als je ergens tegenaan loopt in het fotoboekprogramma. We helpen je graag verder!
Je kunt de albelli klantenservice op werkdagen van 9:00-21:00 uur bereiken via telefoon, mail of chat (internet). Of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen, die we continu aanvullen.

Vinkje waarom albelli Jouw mening telt!

Op basis van jouw mening verbeteren we voortdurend ons programma en onze dienstverlening. Op onze vriendendagen bijvoorbeeld horen we altijd graag wat jij te vertellen hebt. Of lees de ervaringen van andere klanten.

Vinkje waarom albelli Veilig betalen

Bij albelli betaal je veilig. We maken gebruik van SSL-technologie. Dit staat voor ‘Secure Sockets Layer’ en is een internationale standaard die het versturen van transactiegegevens over internet beveiligt. SSL is veruit de beste manier om veilig betalen te garanderen.

Hoe gaat dat? Concreet betekent SSL dat de verbinding tussen jouw computer en albelli.nl wordt beveiligd en persoonlijke gegevens anoniem (en gecodeerd) over het internet verstuurd worden. Je hebt hier verder geen speciale software voor nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het slot-icoontje in de onderste statusbalk van je browser. Lees meer over betalen bij albelli.

Vinkje waarom albelli Inspiratie

Een mooi fotoboek begint bij inspiratie. albelli geeft je de beste tips en tricks waarmee je nog meer uit ons programma haalt. Ook maken we mooie voorbeelden. Bij ‘Het fotoboek van’ op het albelli blog zetten we mooie of speciale fotoboeken van klanten in het zonnetje.

Vinkje waarom albelliFSC®-keurmerk

albelli mag het FSC® keurmerk dragen en daar zijn we trots op! FSC® is het keurmerk voor verantwoordelijk bosbeheer. Al onze fotoboeken met een foto op de kaft en kalenders worden gedrukt op papier dat gemaakt is van hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Dit bosbeheer voldoet aantoonbaar aan strikte eisen voor milieu, economie en sociale omstandigheden. Het logo vind je achterin je boek of kalender.
Met de aankoop van producten met het FSC® logo steun je het verantwoord beheer van bossen wereldwijd. Nog een goede reden om te kiezen voor albelli fotoboeken!

Wat is FSC®?
FSC® (© 1996 Forest Stewardship Council A.C.), is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert. FSC® stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op, en hieraan is een keurmerk gekoppeld. Producten die het FSC® logo dragen zijn afkomstig uit verantwoord beheerde bossen, die onafhankelijk gecertificeerd zijn volgens de regels van de Forest Stewardship Council.

FSC logo

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)