Foto op aluminium

Laat je foto afdrukken op aluminium voor een stoer en industrieel resultaat. Wij plaatsen jouw foto op een dibond plaat van topkwaliteit. Een foto op aluminium maak je eenvoudig zelf online!

Prijs:
€ 49,99 (excl. verzendkosten)

Begin nu

Productinfo

Je foto op een aluminium van albelli

  • Haarscherpe afdrukkwaliteit
  • Matte afwerking, dus geen spiegeling
  • UV- en weerbestendig, geschikt voor binnen én buiten
  • Beschermende verpakking en snelle levering
  • Gratis ophangsysteem
  • 100% tevredenheidsgarantie

Een aluminium (dibond) van topkwaliteit

We gebruiken topkwaliteit aluminium, ook wel ‘dibond’ genaamd. Deze plaat is 3 mm dik en bestaat uit 3 stevige lagen. De twee buitenste lagen zijn van aluminium, de middelste laag is gemaakt van hard kunststof. Dit houdt je foto op aluminium vormvast en solide.

Het aluminium wordt afgewerkt met een witte onderlaag waarop we je foto afdrukken. Omdat we de wittinten uit je foto niet afdrukken, wordt op die plaatsen de witte onderlaag zichtbaar. Zo blijft het wit uit je foto dus echt wit. Dit maakt aluminium heel geschikt voor zwart-witfoto’s. Met je foto op aluminium creëer je een eigentijdse stijl in huis! Aluminium is ijzersterk en geschikt voor binnen en buiten! Het is dus dé manier om je beste foto jarenlang in de spotlights te zetten.

Foto op aluminium ophangsysteem

Gratis ophangsysteem bij je foto op aluminium

Je kunt je foto op aluminium binnen of buiten hangen. We leveren een gratis ophangsysteem, dat we al gemonteerd hebben, waarmee je de aluminium plaat aan één ophangpunt ophangt. Afstandshouders zorgen ervoor dat je foto evenwijdig aan de muur hangt.

Bij de grote formaten, vanaf 50 x 50 cm, lijmen we kosteloos een frame (t.w.v. €35,-) aan de achterzijde van je aluminium. Hierdoor hangen ook deze grote formaten stevig aan de muur.

Beide systemen zijn niet te zien vanaf de voorkant. We boren dus geen gaten in je foto, dat vinden we zonde!

100% tevredenheidsgarantie

Bij albelli garanderen we je 100% tevredenheid. We pakken je foto op aluminium zorgvuldig in en zorgen dat hij je in perfecte staat bereikt. Ben je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden? Dan krijg je van ons een nieuwe foto op aluminium of ontvang je je geld terug.

Opmaakopties

Maak eenvoudig online je foto op aluminium

Foto op aluminium fotocollage

Je maakt je aluminium vierkant, staand of liggend eenvoudig met ons online programma. Upload je foto’s en maak je aluminium op zoals jij wilt!

Foto op aluminium met mozaïek indeling

Met onze nieuwe mozaïekindeling kunt je tot 81 foto's laten afdrukken op één wanddecoratie. Perfect voor het afdrukken van je social media foto's, zoals die van Instagram. Kies uit 8 verschillende indelingen op een vierkante foto van aluminium en creëer zo een symmetrisch design met een stijlvolle en strakke look. Je hoeft nooit meer te twijfelen over de foto die je kiest... Je kunt ze nu allemaal gebruiken!

Foto-effecten

Geef je foto(‘s) op aluminium een extra artistieke uitstraling met een van onze foto-effecten. Je kunt kiezen tussen zwart-wit of sepia. Wat je ook kiest, je foto’s worden gegarandeerd haarscherp afgedrukt!

Levering

Levertijd: 5 werkdagen

Dit aantal dagen gaat in op de eerstvolgende werkdag na ontvangst van je betaling.

Log in om je orderstatus te zien

Voor meer informatie, bekijk ons overzicht levertijden .

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal producten, het formaat en gewicht van de bestelling. Ga naar ons verzendkostenoverzicht voor de exacte verzendkosten van je bestelling.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)