Ken jij Gonneke & Berend, oma Miema, Bram de Labradoodle en Jörgen & Helene al? Afgelopen weken hebben we hun verhaal mogen vertellen. We nemen je samen met de filmploeg van DitzTV in deze fotoblog graag mee achter de schermen bij het filmen van deze mooie verhalen.

365 dagen, 365 foto’s

In het verhaal van Gonneke, Simon en Berend hebben de kleine Berend en zijn fotoboek de hoofdrol. Zijn moeder Gonneke heeft het afgelopen jaar elke dag een foto genomen en die heeft ze in een mooi fotoboek verzameld. Ze vonden het alledrie ontzettend leuk om mee te werken aan de film.

Met de filmploeg in de huiskamer kijken naar het fotoboek.

Samen spelen in de tuin

Oma Miema en haar kleinkinderen

Wieneke, ofwel Oma Miema, ging samen met haar kleinkinderen en de filmploeg gezellig naar het park. Toen ze thuis kwamen stond een mooie wanddecoratie op ze te wachten, perfect voor dat stukje kale muur boven de bank.

Als je make-up maar goed zit.

Een mooi verhaal zit boordevol mooie (knuffel)momenten.

Oog voor interieur

Labradoodle Bram, met zijn eigen Instagram account, heeft een foto op hout in huis hangen, met niemand minder dan zichzelf erop afgedrukt. Bram moest even wennen aan de vele mensen om hem heen. Maar al snel was de camera zijn beste vriend.

Wie zijn toch al die mensen in huis?

Even snuffelen aan de microfoon

Maar al snel is de camera zijn beste vriend.

♫ You are so beautiful ♫

Jörgen en Helene zijn pas gaan samenwonen en dat vraagt natuurlijk om een persoonlijk tintje van hun allebei in het huis. Met fotoafdrukken van de mensen die zij belangrijk vinden werd het huis snel een thuis van hen samen. Toen zij samen de doos met foto’s uitpakten, waren wij erbij. Jörgen begon spontaan te zingen voor Helene, hoe romantisch!

De filmploeg in actie.

Verhuizen betekent ook dozen tillen en uitpakken.

Jouw verhaal

Kun je geen genoeg krijgen van al deze verhalen? Neem dan eens een kijkje op onze #mijnalbelli galerij. Daar vind je nog meer foto’s van klanten en hun fotoproducten. En natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar jullie foto’s en verhalen. Deel ze met ons via Facebook, Twitter, Instagram of via de galerij.

Reacties