Uitnodigingen verjaardag

Maak hun feestje bijzonder met een persoonlijke fotokaart.

Geboortekaartjes maken

Maak hun feestje bijzonder met een persoonlijke fotokaart.

Uitnodigingen verjaardag

Welke leeftijd ze ook hebben, je kinderen zullen dol zijn op onze persoonlijke verjaardagsuitnodigingen. We hebben een ruime keuze aan ontwerpen, van elegant en stijlvol tot modern en strak. Met ons snelle en eenvoudige fotoprogramma kun je de verjaardagsuitnodigingen aanpassen met onze uitgebreide keuze aan achtergronden, kaders, sjablonen en clipart. Je verjaardagsuitnodigingen bestaan uit sets van 10 kaarten, zodat de verjaardagsuitnodigingen snel te bestellen zijn, voor grote én kleine feesten.

Verjaardagsuitnodigingen maken

Als je al een ontwerp in gedachten hebt, dan kun je ook beginnen met een blanco kaart en een volledig unieke set verjaardagsuitnodigingen creëren. Of je nu vanuit het niets begint of een handje hulp krijgt van een van onze startontwerpen, we weten dat je persoonlijke verjaardagsuitnodigingen zullen helpen om er een onvergetelijk feest van te maken!

Rated 8.5 of 10 based on 46543 reviews
 
Zelfgemaakte geboorte fotokaarten …

Zelfgemaakte geboorte fotokaarten besteld. Ben hier zeer tevreden mee. Zorgvuldige levering, kaarten waren netjes ingepakt in stevig kartonnen doos Inc. enveloppen van goede kwaliteit. Bestelling plaatsen is gemakkelijk. Volgende kaarten zal ik ook b... Lees meer

– Raginie Bhondoekhan-Sewlal
 
 
de kaarten zouden voor Kerst komen

de kaarten zouden voor Kerst komen, we waren kort voor de krappe deadline. De kaarten waren goed en kwamen op tijd.
Lees meer

– Pieter
 
 
Ondanks kapotte sd kaart prima kwaliteit dankzij Albelli !

Onze SD kaart was kapot we moesten foto’s bij elkaar sprokkelen van wat we op social media hadden geplaatst en van onze mobiele telefoons. Nu wordt de kwaliteit vaak wat minder ervan. Toch weet Albelli zoveel mogelijk kwaliteit van mijn foto’s te... Lees meer

– Fiona
 

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×
Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×