Je fotoboek maken doe je snel en eenvoudig bij albelli! Maak je eigen fotoboek van die mooie vakantiefoto’s, de foto’s van je pasgeboren baby of van je huwelijksdag. Je kunt een fotoboek maken met vele creatieve mogelijkheden, professioneel gedrukt en binnen een paar dagen thuisbezorgd!
Lees meer

Een fotoboek maken kan iedereen

Je fotoalbum laten maken is niet meer nodig, je maakt hem gemakkelijk zelf! Je maakt nu je fotoboek waar en wanneer je maar wilt. Je kunt een fotoboek maken in de online omgeving of in het gebruiksvriendelijke fotoboekprogramma voor je Windows pc of Apple Mac. Of download de app voor Smartphone of voor iPad. Kies zelf je foto-indeling en sleep de foto’s eenvoudig naar de plek waar jij wilt. Kies een groot of klein formaat fotoboek en ga aan de slag!

Tip: maak je fotoalbum van die mooie vakantie of dat leuke weekend weg of maak een jaarboek van het afgelopen jaar.

Leuke achtergronden, kaders en originele sjablonen

Een fotoboek maken is niet alleen een leuke manier om je herinnering te herbeleven, het is ook gewoon leuk om creatief met je foto’s bezig te zijn! Het fotoboekprogramma van albelli biedt je alle creatieve ruimte die jij nodig hebt om een fotoboek te maken.

Maak gebruik van de tientallen originele achtergronden, leuke kaders, mooie effecten en pagina-indelingen. Je kunt ze allemaal gratis gebruiken in je eigen fotoboek. Ook kun je teksten opmaken en je foto’s zelf bewerken. Jij bepaalt hoe het fotoboek eruit komt te zien!

Een fotoboek maken van topkwaliteit

Afgelopen september heeft de Consumentenbond ons uitgeroepen als best geteste aanbieder van fotoboeken. Het consumentenpanel geeft ons de hoogste beoordeling van alle fotoboekaanbieders. Onze fotoboeken scoorden vooral hoog op de afdrukkwaliteit, de boekkwaliteit, het gebruiksgemak en de mogelijkheden van de fotoboeksoftware.
Verder gebruiken we voor jouw fotoboek alleen papier van topkwaliteit. Het papier is minimaal 200 gram (dat is zwaar papier) en we binden je fotoboek professioneel in. Het fotoboek zal jaren meegaan en staat prachtig in de kast.

100% tevredenheidsgarantie

Bij albelli willen we dat het resultaat je verwachtingen overstijgt. We drukken je fotoalbum in onze eigen drukkerij in Den Haag en houden een strenge kwaliteitscontrole. Ben je niet tevreden met het eindresultaat? Dan heb je recht op een nieuw fotoalbum of krijg je je geld terug, totdat jij helemaal tevreden bent met jouw fotoproduct. Meer dan 1.000.000 klanten gingen je voor.

Je fotoalbum online delen

Je kunt je fotoalbum zelfs eenvoudig online delen met vrienden en familie. Heel gemakkelijk via Facebook, Twitter, e-mail of je blog.

Hulp nodig bij het maken van je fotoalbum?

Het kan natuurlijk zijn dat je hulp nodig hebt bij een fotoboek maken. Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan? Het team van onze klantenservice staat 7 dagen in de week voor je klaar! Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail, Facebook, Twitter, Whatsapp of direct via de chat.

Verzamel je mooiste foto’s, installeer het gebruiksvriendelijke fotoboekprogramma of download de app voor Smartphone of voor iPad en start direct met je eigen fotoboek maken!