Wat zijn de levertijden?

Hieronder kun je de geschatte levertijden voor onze producten bekijken. Deze verschillen per fotoproduct omdat er ook verschil zit in de productietijden van fotoproducten. We beginnen met de productie van jouw bestelling op de eerste werkdag na ontvangst van je betaling.

Je orderstatus controleren

Om de status van een bestelling te controleren hoef je alleen maar in te loggen op je account.

Meerdere producten bestellen

Als je meer dan één product tegelijk bestelt, proberen we de producten samen te verzenden. Dit is afhankelijk van de producten die je bestelt. Bestel je meerdere producten tegelijk? Houd dan de langst geschatte levertijd aan.

Als je bijvoorbeeld fotoboeken en fotoafdrukken bestelt, dan is de geschatte levertijd 5 werkdagen omdat dit de levertijd is van het fotoboek.

De levertijden

In het weekend en tijdens feestdagen zijn we gesloten en hebben we aangepaste levertijden.

ProductGeschatte levertijd
Fotoboeken5 werkdagen
Wanddecoraties5 werkdagen
Kaarten4 werkdagen
Kalenders4 werkdagen
Fotoafdrukken3 werkdagen
Mokken3 werkdagen

Wie bezorgt mijn product?

Al onze producten en de formaten wanddecoraties kleiner dan 70×70 worden bezorgd met PostNL of PostNL pakket. Afhankelijk van de grootte wordt er aangebeld. Wanddecoratieformaten 70×70, 80×80, 100×70, 70×100, 120×80, 80×120 en 100×100 worden met UPS bezorgd. Hiervoor wordt bij je aangebeld.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja, het is weer mogelijk om je bestelling op te halen bij onze productiefaciliteit in Den Haag Ypenburg. Om je bestelling op te halen, neem je direct na het bestellen van je producten contact op met onze klantenservice. We zullen het dan samen met je in orde maken. Lees verder

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.