Verzending en bezorging in Nederland

Volg je bestelling of bekijk onze internationale levertijden

Belangrijk om te weten

shopping_cart
Meerdere producten bestellen

Als je meer dan één product tegelijk bestelt, proberen we de producten samen te verzenden. Houd dan de langst geschatte levertijd aan.


Als je bijvoorbeeld fotoboeken en fotoafdrukken bestelt, dan is de geschatte levertijd 5 werkdagen omdat dit de levertijd is van het fotoboek.

notification
Wij produceren van maandag t/m vrijdag

Levertijden gaan in op de eerste werkdag na je bestelling. Tijdens feestdagen zijn we gesloten en hebben we aangepaste levertijden.


Als je bijvoorbeeld op een vrijdag of in het weekend iets bestelt, starten wij maandag met het afdrukken van jouw product.

delivery
De levertijd lijkt lang, waarom?

Ieder fotoproduct is uniek en wordt met zorg voor jou gemaakt, dit duurt een paar dagen. De levertijden bestaan zowel uit de productietijd, als de tijd die nodig is om het pakket bij jou thuis te leveren.


We werken samen met de betrouwbare bezorgpartners PostNL & DHL Express om maximale bescherming en veilige verzending van je artikelen te garanderen.

Waar wordt jouw pakketje bezorgd?

Thuisbezorgd

Kies eenvoudig je bezorgadres tijdens het bestellen. Het product kan thuisbezorgd worden, maar bijvoorbeeld ook op je werk.

Al besteld? Volg je bestelling via mijn bestellingen

Zorgvuldig verpakt en verzonden

De meeste producten worden bezorgd met PostNL of PostNL Pakket. Afhankelijk van de grootte wordt er aangebeld. Wanddecoratieformaten 70×70, 80×80, 100×70, 70×100, 120×80, 80×120 en 100×100 worden met DHL Express bezorgd. Hiervoor wordt bij je aangebeld.

We werken samen met de betrouwbare bezorgpartners PostNL & DHL Express om maximale bescherming en veilige verzending van je artikelen te garanderen.

Bezorging buiten Nederland

Pakketje laten bezorgen buiten Nederland? Dat kan iets langer duren. Bekijk hieronder een overzicht van de verwachte levertijden.

België + 0 werkdagen
Duitsland + 1-2 werkdagen
Frankrijk + 1-2 werkdagen

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Leuk! Je bent nu ingeschreven op de nieuwsbrief Als je zeker weet dat je e-mailadres klopt, klik dan opnieuw op de afmelden knop