Geboortekaartjes maken

Vier de komst van de kleine! Kondig het nieuwste lid van je gezin aan.

Geboortekaartjes maken

Vier de komst van de kleine! Kondig het nieuwste lid van je gezin aan.

Geboortekaartjes

Deel je fantastische nieuws met de wereld! Onze stijlvolle geboortekaartjes bestaan uit sets van 10 stuks en zijn volledig aanpasbaar. Als je liever een frisse start wilt maken en je eigen geboortekaartjes wilt ontwerpen, dan hebben we ook een blanco ontwerp. Hoewel we verschillende ontwerpen voor onze geboortekaartjes hebben, van traditionele geboortekaartjes tot moderne stijlen, staat de kleine altijd centraal. Bovendien kun je onze geboortekaartjes aanpassen met onze volledige set clipart, kaders, achtergronden en sjablonen. Ben je klaar om aan de slag te gaan, kies dan een ontwerp hierboven!

Rated 8.6 of 10 based on 44824 reviews
 
Ik heb een aantal fotoboeken en kaarten …

Ik heb een aantal fotoboeken en kaarten gemaakt, en ben heel tevreden over albelli.
Lees meer

– Gerry
 
 
Dankbetuiging

Deze keer een dankbetuiging foto kaart gemaakt en ben ontzettend tevreden met het eindresultaat. Jammer dat ik de foto niet kon vervagen. Althans dat heb ik niet kunnen vinden in het programma van kaarten maken. Met de mooie enveloppen is het goed on... Lees meer

– Truus
 
 
Fotokaarten

De fotokaarten zijn heel mooi geworden en van stevige kwaliteit.
Lees meer

– M. Janssen
 

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

  Kies een kaartsoort:
   
  Vanaf:

  Formaat:

  ×
  Update je browser hier

  We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)