Geboortekaartjes maken

Vier de komst van de kleine! Kondig het nieuwste lid van je gezin aan.

Geboortekaartjes maken

Vier de komst van de kleine! Kondig het nieuwste lid van je gezin aan.

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes met foto

De geboorte van je kind is vanzelfsprekend een zeer bijzondere gebeurtenis die je graag met anderen wilt delen. Om familie en vrienden in kennis te stellen wil je vast gebruik maken van leuke geboortekaartjes. Als je ervoor kiest om geboortekaartjes met foto te laten afdrukken, heb je echt iets unieks in handen. Babykaartjes met een foto maken de aankondiging van de geboorte van je zoon of dochter nog leuker en persoonlijker. Fotokaarten van je baby zijn bovendien een mooie blijvende herinnering. Met een foto op een geboortekaartje stel je je kind op een onvergetelijke manier aan de wereld voor.

Geboortekaartjes maken

Geboortekaartjes maken kun je snel en heel eenvoudig online zelf doen bij albelli. Op de website vindt je alle tools en duidelijke instructies over het samenstellen van jouw persoonlijke geboortekaartje en het uploaden van je favoriete foto van je zoon of dochter. Zo kun je jouw originele geboortekaartjes zelf maken en deze vlot bij jou thuis laten bezorgen. Zelf geboortekaartjes maken is een erg leuke bezigheid. Je zult verstelt staan over de mogelijkheden om via albelli online geboortekaartjes te maken.

Geboortekaartjes voor meisjes

Bij albelli kun je een prachtig geboortekaartje voor een meisje maken. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende bij meisjes passende kleuren, het lettertype en diverse manieren om je eigen lay-out samen te stellen. Het is natuurlijk ook erg leuk om je andere kinderen mee te laten denken bij het maken van het geboortekaartje voor een zusje. Zo voelen ze zich al snel betrokken bij de komst van de nieuwe wereldburger. De geboortekaartjes van je dochter worden bij albelli in een hoogwaardige kwaliteit afgedrukt en goed verpakt verzonden. Met een foto op het geboortekaartje voor een meisje wordt de geboorte van je dochter een onvergetelijke happening.

Lees meer

Geboortekaartjes voor jongens

Om de komst van je zoon echt goed te vieren is het een leuk idee om online via albelli zelf een speciaal geboortekaartje voor een jongen te maken. Zet de mooiste foto van je kind op een geboortekaartje en ervaar hoe leuk en eenvoudig het is om op zelf geboortekaartjes met foto te creëren via de website van albelli. Een kaart voor de geboorte van je zoon waarop hij zelf te zien is, zal door veel mensen extra gewaardeerd worden. Ontdek nu de vele mogelijkheden om jongens geboortekaartjes te ontwerpen en aan te passen aan jouw persoonlijke wensen.

Geboortekaartjes voor een tweeling

Maak nu ook de mooiste geboortekaartjes voor een tweeling. De geboorte van een tweeling is natuurlijk extra speciaal. Geboortekaartjes maken voor jouw pasgeboren duo moet natuurlijk absoluut een feestje zijn. albelli biedt je uiteenlopende mogelijkheden om dit zelf online te doen en zo jouw unieke tweeling geboortekaartjes tot een groot succes te maken. Ook babykaartjes voor een tweeling maak je in een handomdraai waarna albelli het afdrukken en de bezorging keurig volgens jouw specificaties verzorgt.

Geboortekaartje ontwerpen

Als je ermee aan de slag gaat, zal je al snel ontdekken dat een geboortekaartje ontwerpen nog leuker en gemakkelijker is dan je dacht. albelli houdt het graag simpel en heeft voor iedereen begrijpelijke software ontwikkeld om de leukste geboortekaartjes met foto zelf te kunnen bedenken en samenstellen. Geboortekaartjes zelf ontwerpen was voor kersverse ouders niet eerder zo eenvoudig. Zelf een geboortekaartje ontwerpen kan op verschillende manieren zodat je er altijd voor kunt kiezen om een geboortekaartje te ontwerpen dat precies bij jou en je gezin past. Bij specialist albelli kun je rekenen op een prachtig eindresultaat en een meer dan uitstekende service.

Retro of vintage geboortekaartjes

Ook als je een voorkeur hebt voor retro geboortekaartjes, kun je bij albelli alle kanten op. Er zijn verschillende vintage sjablonen op de website te vinden die de bijzondere sfeer van de jaren 60 en 70 ademen. Retro geboortekaartjes zijn er in alle soorten en maten. Of je nu een geboortekaartje voor een jongen, een geboortekaartje voor een meisje of geboortekaartjes voor een tweeling zoekt, er zijn genoeg mogelijkheden om fantastische retro geboortekaartjes of vintage geboortekaartjes te maken. Voor geboortekaartjes in retro stijl of geboortekaartjes met een vintage look moet je bij online specialist albelli zijn.

Setjes geboortekaartjes kopen

Deel je fantastische nieuws met de wereld! Onze stijlvolle geboortekaartjes bestaan uit sets van 10 stuks en zijn volledig aanpasbaar. Als je liever een frisse start wilt maken en je eigen, unieke geboortekaartjes wilt ontwerpen, dan hebben we ook een blanco ontwerp. Hoewel we verschillende ontwerpen voor onze geboortekaartjes hebben, van traditionele geboortekaartjes tot moderne stijlen, staat de kleine altijd centraal. Bovendien kun je onze geboortekaartjes aanpassen met onze volledige set cliparts, kaders, achtergronden en sjablonen. Ben je klaar om aan de slag te gaan, kies dan een ontwerp hierboven!

Geboortekaartjes bestellen? Begin direct!

Wil je de leukste geboortekaartjes bestellen, begin dan direct met het maken van je eigen geboortekaartjes bij albelli, de marktleider in Nederland voor het online maken van onder andere geboortekaartjes, fotoafdrukken, en complete fotoboeken met gebruik van eersteklas materiaalsoorten. Geboortekaartjes kopen bij albelli gaat eenvoudig thuis vanachter je eigen computer in je eigen luie stoel. Je kunt direct je zelfgemaakte geboortekaartjes bestellen en ze vlot laten bezorgen op het door jou aangegeven adres.

Rated 8.8 of 10 based on 476 reviews
 

Mooi weergegeven.
Lees meer

– Corrie Sriram
 
 

Mooie kerstkaarten zijn het geworden
Lees meer

– MarWie68
 
 

Prima kaarten tegen een mooie prijs!
Lees meer

– M.Damen
 

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×