Geboortekaartjes maken

Vier de komst van de kleine! Kondig het nieuwste lid van je gezin aan.

Geboortekaartjes maken

Vier de komst van de kleine! Kondig het nieuwste lid van je gezin aan.

Geboortekaartjes

Deel je fantastische nieuws met de wereld! Onze stijlvolle geboortekaartjes bestaan uit sets van 10 stuks en zijn volledig aanpasbaar. Als je liever een frisse start wilt maken en je eigen geboortekaartjes wilt ontwerpen, dan hebben we ook een blanco ontwerp. Hoewel we verschillende ontwerpen voor onze geboortekaartjes hebben, van traditionele geboortekaartjes tot moderne stijlen, staat de kleine altijd centraal. Bovendien kun je onze geboortekaartjes aanpassen met onze volledige set clipart, kaders, achtergronden en sjablonen. Ben je klaar om aan de slag te gaan, kies dan een ontwerp hierboven!

Rated 8.5 of 10 based on 47214 reviews
 
Kwaliteit van de bestelde…

Kwaliteit van de bestelde ansichtkaarten was top!
Lees meer

– Lisette
 
 
ik ben al een paar jaar een tevreden…

ik ben al een paar jaar een tevreden klant, met foto albums, kalenders en kerstkaarten, ben het niet altijd eens met de veranderingen. Dan moet ik eerst goed kijken naar de mogelijkheden. ik maak ook regelmatg albums over en van mijn hobby modelbouwe... Lees meer

– J.Houtman
 
 
Albelli heel goed!

Snelle levering v kaarten, aantrekkelijk verpakt, super kortingen, goede kwaliteit, makkelijk te bedienen, leuke items om kaart samen te stellen
Lees meer

– Meike
 

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×
Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×