Geboortekaartjes maken

Vier de komst van de kleine! Kondig het nieuwste lid van je gezin aan.

Geboortekaartjes

Deel je fantastische nieuws met de wereld! Onze stijlvolle geboortekaartjes bestaan uit sets van 10 stuks en zijn volledig aanpasbaar. Als je liever een frisse start wilt maken en je eigen geboortekaartjes wilt ontwerpen, dan hebben we ook een blanco ontwerp. Hoewel we verschillende ontwerpen voor onze geboortekaartjes hebben, van traditionele geboortekaartjes tot moderne stijlen, staat de kleine altijd centraal. Bovendien kun je onze geboortekaartjes aanpassen met onze volledige set clipart, kaders, achtergronden en sjablonen. Ben je klaar om aan de slag te gaan, kies dan een ontwerp hierboven!

Rated 8.5 of 10 based on 46186 reviews
 
Onze kerstfoto is een collectors - item geworden!

Een fraaie kerstfoto voor een goede prijs. Voor dat bedrag kan je het zelf niet met een inktjet printer. Het gaat ook erg snel, kaarten na 4 dagen al in huis. Onze familie en vrienden wachten elk jaar vol spanning op de kaart. Het is een verzamelobje... Lees meer

– Jan oldenhofClient
 
 
Foutief besteld

Ik heb wenskaarten besteld alleen niet goed opgelet en had dus enkele kaart op foto papier besteld. Omdat ik condoleance kaarten had gemaakt is dat niet handig omdat de achterkant dan niet leeg is. Ik mocht ze kosteloos retourneren ondanks dat ik zel... Lees meer

– Miranda Stolk
 
 
Top bedrijf!10 sterren!

We hebben al een fotoboek,een kalender en kaarten besteld,en allemaal boven onze verwachting! Erg tevreden en kan Albelli bij iedereen aanbevelen! Van mij krijgen ze 10 sterren!
Lees meer

– S.C Bruinsma
 

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

  Kies een kaartsoort:
   
  Vanaf:

  Formaat:

  Bestel uiterlijk 19-12-2017 en ontvang je kaarten op tijd voor kerst

  ×
  Update je browser hier

  We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)