Verjaardagskalender

Wees goed georganiseerd dit jaar en leg belangrijke verjaardagen vast.


 • Verjaardagskalender Vierkant
  Vanaf €12,95
  20 x 20 cm

 • Verjaardagskalender Vierkant
  Vanaf €12,95
  20 x 20 cm

 • Verjaardagskalender Vierkant
  Vanaf €12,95
  20 x 20 cm

 • Verjaardagskalender Vierkant
  Vanaf €12,95
  20 x 20 cm

Verjaardagskalenders

De leukste verjaardagskalender maak je zelf

Waar komen je hele familie en al je vrienden bij elkaar? Precies, op de verjaardagskalender. Een traditionele wanddecoratie die niet mag ontbreken in huis. Je kunt natuurlijk een kant-en-klare verjaardagskalender kopen, maar zelf maken is wel zo leuk. Met een zelfgemaakte verjaardagskalender vergeet je nooit meer een verjaardag en je hebt er een unieke woondecoratie bij. Kies je mooiste foto’s uit en ga aan de slag met het kalenderprogramma van albelli. Je zult zien dat het heel simpel is om zelf een prachtige verjaardagskalender te maken.

Verjaardagskalender vierkant

Onze vierkante verjaardagskalender meet 20 bij 20 cm. Het overgrote deel hiervan is natuurlijk gereserveerd voor je foto’s.

Verjaardagskalender A4

Ook de maandbladen van de A4 verjaardagskalender bieden veel ruimte voor je foto’s. Het langwerpige, staande formaat nodigt uit om creatief te zijn met fotocollages.

Maak iets heel persoonlijks van je verjaardagkalender

Met het kalenderprogramma maak je jouw foto verjaardagskalender precies zoals je hem wilt hebben. Fleur iedere maand op met een mooie, grote foto of een collage van foto’s. Je kunt kiezen uit zes verschillende indelingen, en met achtergronden, kaders, sjablonen en clipart kun je allerlei leuke accenten toevoegen. Al deze ontwerpmogelijkheden helpen je om jouw kalender echt uniek te maken.

Kies je thema

Wil je het jezelf makkelijk maken – en zeker weten dat je een mooie kalender thuis gestuurd krijgt – dan kun je vanuit het fotoboekprogramma kiezen voor een van onze achtergrondthema’s.

Voel je meer voor een eigen thema, kijk dan eerst of je 12 foto’s hebt die qua onderwerp en sfeer bij elkaar passen. Zo wordt elke maand een nieuwe aflevering in je beeldverhaal. Een paar voorbeelden van thema’s voor je verjaardagskalender:

 • Maak er een echte familiekalender van, en luister elk blad op met een collage van familieleden die deze maand jarig zijn.
 • Laat je inspireren door de seizoenen en gebruik je mooiste natuurfoto’s.
 • Vrolijk de kalender op met grappige foto’s van de kinderen of de huisdieren.
 • Of geef hem een artistieke uitstraling door je foto’s vooral te selecteren op kleuren en vormen.

Kies het papier dat bij je foto’s past

Jouw foto’s – en alles wat je ermee kunt doen – staan bij albelli voorop. Daarom kun je voor je kalender het papier kiezen dat ze precies de juiste uitstraling geeft: glanzend, mat of extra mat. Wil je de allerscherpste fotoweergave die er op papier mogelijk is, dan kun je jouw kalender ook laten drukken op premium fotopapier.

Gratis verjaardagskalender app

Met de albelli app kun je jouw verjaardagskalender maken waar en waneer het je uitkomt. Handig voor als je onderweg plotseling inspiratie krijgt. De albelli app kun je hier gratis downloaden.

Een verjaardagskalender is een origineel cadeau

Niet alleen aan je eigen muur hoort een zelfgemaakte verjaardagskalender. Het is ook een leuk, persoonlijk cadeautje, dat je helemaal kunt afstemmen op de ontvanger. Een kalender met familieportretten voor oma, foto’s van collega’s voor iemand die met pensioen gaat, natuurfoto’s voor een wandelvriend… Met een beetje fantasie maak je er een cadeau van dat gegarandeerd op een ereplaats komt te hangen.

Tip: laat voor een extra persoonlijk accent de naam van de ontvanger drukken op de datum van zijn verjaardag.

Zelf een jaarkalender maken

Behalve verjaardagskalenders kun je bij albelli ook je eigen jaarkalenders maken. Die drukken we op hetzelfde kwaliteitspapier, eveneens voorzien van een stevige ringband. Je kunt kiezen uit drie verschillende formaten: vierkant, A4 en A3. Vanzelfsprekend is ook op onze jaarkalenders de meeste ruimte bestemd voor jouw foto’s. Kijk naar de jaarkalenders.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)