Verjaardagskalender maken

Wees goed georganiseerd dit jaar en leg belangrijke verjaardagen vast.

Verjaardagskalender maken

Wees goed georganiseerd dit jaar en leg belangrijke verjaardagen vast.


 • Verjaardagskalender Vierkant
  Vanaf € 12,95
  20 x 20 cm

 • Verjaardagskalender Vierkant
  Vanaf € 12,95
  20 x 20 cm

 • Verjaardagskalender Vierkant
  Vanaf € 12,95
  20 x 20 cm

 • Verjaardagskalender Vierkant
  Vanaf € 12,95
  20 x 20 cm

Verjaardagskalenders

De leukste manier om verjaardagen te herinneren

Wil je eens wat anders dan die kant-en-klare kalenders? Dan kun je bij albelli zelf eenvoudig en snel een verjaardagskalender maken met je eigen foto’s. Je kunt de verjaardagskalender kopen en voor jezelf houden, maar het is ook leuk om er een cadeau te geven. Zo kun je vrienden of familie verrassen met een kalender vol foto’s van jullie leukste momenten.

Verjaardagskalenders maken bij albelli

Een verjaardagskalender ontwerpen bij albelli is snel en eenvoudig. Voor elke kalendermaand upload je foto’s en sleep je ze gemakkelijk op de juiste pagina's. Kies het aantal foto's per pagina, bepaal vervolgens de marges van de pagina's en geef de achtergrond een leuke kleur. Natuurlijk kun je ook gebeurtenissen zoals verjaardagen en jubilea invullen op de kalender. Vul de pagina's met de vele clipart mogelijkheden. Zo kun je al jouw creativiteit in de verjaardagskalender kwijt. De opties zijn eindeloos. Aan jou om aan de slag te gaan en er een mooie persoonlijke verjaardagskalender van te maken.

Online verjaardagskalender maken met foto's

Een verjaardagskalender als cadeau geven is een goed idee. Gepersonaliseerd met foto's en leuke clipart. Zo kun je elke vriend of familielid blij maken met een verjaardagskalender die je zelf ontworpen hebt. De verjaardagskalender online maken is heel eenvoudig met het fotoprogramma van albelli. Wanneer je de foto’s uitgezocht hebt, kun je binnen enkele klikken jouw verjaardagskalender bestellen bij albelli. Probeer het vandaag nog uit, want een verjaardagskalender maken levert, behalve een mooi resultaat, ook een hoop plezier op!

Een nieuwe verjaardagskalender voor 2017 of 2018

Je kunt een verjaardagskalender voor 2017 op deze manier eenvoudig zelf ontwerpen, maar je uiteraard ook al aan de slag gaan met een verjaardagskalender voor 2018. Het leuke is dat de kalender een volledig jaar in huis hangt en voor mooie herinneringen kan zorgen dankzij de foto's. Je kunt tot 5 foto's per pagina plaatsen, eventueel met een bepaald thema of persoon per maand. Hoe je alles indeelt laten we aan jou over, wij zorgen er na het bestellen voor dat je een mooie verjaardagskalender bij je thuiskrijgt.

De leukste foto's in je kalender met verjaardagen

Op de maand waarin iemand jarig is, kun je bijvoorbeeld een foto plaatsen van de jarige. Zo weet je precies wanneer er een verjaardag aan zit te komen. We vergeten nogal eens wie wanneer jarig is en met een kalender houd je alles makkelijk bij. Plaats de foto via albelli op de kalender. Hoe scherper de foto hoe beter het resultaat. Is de geselecteerde foto niet van de juiste kwaliteit? Dan krijg je een melding dat de foto niet scherp afgedrukt wordt. Zo helpen wij je bij het maken van de mooiste verjaardagskalender.

Verjaardagskalender kopen? Direct online bestellen bij albelli

Een verjaardagskalender kopen doe je bij albelli met een gerust hart. Zoals altijd geniet je namelijk van onze 100% tevredenheidsgarantie. Ben je dus niet helemaal tevreden met het geleverde product? Dan levert albelli gratis een vervangend product of krijg je je geld terug. Tijdens het online bestellen helpen wij je bij het selecteren van de hoogste kwaliteit foto’s. Wanneer je de bestelling eenmaal voltooid hebt, gaan wij aan de slag met het printen van je verjaardagskalender.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)