Jaarkalenders

Breng elke maand tot leven met bijzondere momenten en deel ze met vrienden en familie.

Jaarkalenders

Breng elke maand tot leven met bijzondere momenten en deel ze met vrienden en familie.


 • Jaarkalender Vierkant
  Vanaf € 12,95
  20 x 20 cm

 • Jaarkalender Vierkant
  Vanaf € 12,95
  20 x 20 cm

 • Jaarkalender Vierkant
  Vanaf € 12,95
  20 x 20 cm

 • Jaarkalender Vierkant
  Vanaf € 12,95
  20 x 20 cm

 • Jaarkalender Vierkant
  Vanaf € 12,95
  20 x 20 cm

 • Jaarkalender Vierkant
  Vanaf € 12,95
  20 x 20 cm

 • Jaarkalender Vierkant
  Vanaf € 12,95
  20 x 20 cm

 • Jaarkalender Vierkant
  Vanaf € 12,95
  20 x 20 cm

Jaarkalenders

Maak van je jaarkalender 2018 een echte woondecoratie

Een kalender is onmisbaar. Of we nu gebruik maken van onze computer, telefoon of zakagenda, of van een traditionele kalender aan de muur. Deze laatste heeft nog wat extra’s te bieden. Een mooie kalender is een stukje woondecoratie. En de allermooiste kalender is er een die helemaal past bij je eigen stijl en woonsfeer. Met het kalenderprogramma van albelli maak je zo’n kalender eenvoudig zelf. Met je eigen foto’s en naar je eigen ontwerp. Je kunt kiezen uit drie formaten:

Jaarkalender vierkant

Deze kalender van 20 x 20 cm heeft een bescheiden kalendergedeelte en veel ruimte voor je foto’s of fotocollages. Geniet elke maand van een splinternieuwe wanddecoratie.

Jaarkalender A4

Ook deze kalender geeft jouw mooiste foto’s alle ruimte. Het grotere kalendergedeelte is handig om afspraken te noteren.

Jaarkalender dubbel A4

Bij onze grootste kalender zit de ringband in het midden. Je hebt elke maand een heel A4 tot je beschikking voor je foto of fotocollage.

Maak je jaarkalender persoonlijk

Met het eenvoudige kalenderprogramma kun je jouw kalender naar eigen idee vormgeven. Je kunt kiezen voor één grote foto per maand of collages maken. Met achtergronden, kaders, sjablonen en clipart kun je vervolgens allerlei accenten toevoegen.

Je kunt natuurlijk zomaar wat mooie foto’s kiezen voor je kalender, maar het is leuker om uit te gaan van een thema. Zo laat je elke maand als het ware een nieuwe aflevering van je beeldverhaal zien. Een paar ideën van thema’s:

 • De (klein)kinderen
 • Natuur in vier jaargetijden
 • Vakanties of uitstapjes van het afgelopen jaar
 • Familieportretten
 • De huisdieren
 • Hobby’s van de gezinsleden
 • Sportwedstrijden waaraan jullie hebben meegedaan

Kies je papier

Ook de papiersoort waarop je jouw kalender laat drukken kun je kiezen. We gebruiken voor onze kalenders stevig kwaliteitspapier, dat we naar keuze een glanzende, matte of extra matte afwerking geven. Voor de meest briljante weergave van je foto’s kun je bovendien kiezen voor premium fotopapier. Elk van deze mogelijkheden heeft zijn eigen sfeer. Voor natuurfoto’s is mat bijvoorbeeld een goede keuze, en als het om levendige kinderfoto’s gaat, valt er wat te zeggen voor een glansafwerking of premium fotopapier.

Een kalender met zwart-wit foto’s en andere tips

Een van de manieren om jouw kalender een eigen uitstraling te geven, is zwart-wit foto’s gebruiken. Dat voegt iets artistieks toe en zorgt er beslist voor dat je kalender opvalt. Een jaarkalender in zwart-wit is één van de tips die je kunt vinden op ons blog.

Gratis kalender app

Met de albelli app kun je jouw kalenders en andere producten, zoals fotoboeken en agenda’s, maken vanaf je telefoon. Handig voor als je onderweg plotseling inspiratie krijgt. De albelli app kun je hier gratis downloaden.

Geef een jaarkalender cadeau

Een jaarkalender die je speciaal voor de ontvanger maakt, is een heel persoonlijk cadeau. Vooral als kerstcadeau doet een kalender het goed, omdat we dan immers op de drempel van het nieuwe jaar staan. Kruip in de huid van de ontvanger en bedenk waar je hem of haar echt een plezier mee doet. Mooie natuurfoto’s voor een natuurliefhebber, schattige babyfoto’s voor opa en oma, foto’s van jouw eigen culinaire specialiteiten voor een ‘foodie’ vriend… Succes verzekerd met zo’n hoogstpersoonlijk en origineel cadeau!

Verjaardagskalender

Behalve foto jaarkalenders kun je bij albelli ook je eigen verjaardagskalenders maken. Die drukken we op hetzelfde kwaliteitspapier, eveneens voorzien van een stevige ringband. Je kunt kiezen uit twee verschillende formaten en indelingen. Natuurlijk is ook in onze verjaardagskalenders de meeste ruimte gereserveerd voor jouw foto’s, want daar draait het tenslotte om bij albelli. Kijk naar onze verjaardagskalenders.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)