Communiekaarten maken

Stuur je familie een persoonlijke communiekaart! Ze zijn snel, makkelijk en uniek.

Communiekaarten maken

Stuur je familie een persoonlijke communiekaart! Ze zijn snel, makkelijk en uniek.

Communiekaarten

Als je een communie plant en de gelegenheid echt uniek wilt maken, dan begint het met de eerste stap: communiekaarten. Bij albelli maak je snel en eenvoudig zelf unieke communiekaartjes. Daarnaast kun je ook zelf communie uitnodigingen en communie bedankkaartjes ontwerpen.

Communiekaarten met foto

Op zoek naar leuke communiekaarten met foto? Bij albelli vind je allerlei leuke ontwerpen die je nog mooier kunt maken door een eigen foto toe te voegen. Communie is een belangrijk moment voor je kind en daardoor verdient dit ook de nodige aandacht. Je kunt natuurlijk een gewone foto kiezen, maar ook een speciale shoot plannen waarbij je kind de kleding al draagt die het op de communie zal dragen. Zo maak je de communie fotokaarten nog unieker. Foto communiekaarten zijn een mooie aankondiging van een onvergetelijk moment.

Communiekaarten maken

Wil jij communiekaarten maken? Dat kan gewoon online, en met een handige editor, zodat het jou niet veel tijd en moeite kost. Ga je zelf communiekaartjes maken, dan kun je echt iets maken dat bij jouw kind en jullie gezin past. Bij kaartjes maken voor communie gaat de aandacht natuurlijk vooral uit naar jouw kind. Daardoor zijn communiekaartjes met foto extra leuk. Communiekaarten online maken doe je natuurlijk bij albelli. Zo kun je op je gemak kaartjes maken voor de communie. Doordat je het ontwerp tussentijds kunt opslaan, hoef je je niet te haasten en kun je op een later moment de kaart nog finetunen.

Wenskaarten voor eerste communie

Zowel het kind als de familie en vrienden zullen zich verheugen op de dag van de eerste communie. Verstuur de wenskaart voor de eerste communie dan ook op tijd, zodat iedereen deze datum in zijn of haar agenda kan zetten. Door de kaartjes voor de eerste communie op tijd te versturen, kan iedereen erbij zijn. Doordat eerste communie kaartjes bijzonder zijn, komen ze bij de ontvanger ook vaak in een album terecht. Dat idee maakt het maken van de wenskaart voor eerste communie extra leuk.

Retro communiekaartjes

Communiekaartjes zijn in allerlei stijlen beschikbaar. Er zijn basisontwerpen waarmee jij gemakkelijk verder kunt. Kies bijvoorbeeld voor retro communiekaartjes of vintage communiekaartjes. Deze ontwerpen zijn op dit moment helemaal in en je kind zal er dan ook zeker weg van zijn. Wil je het liever wat strakker houden? Ga dan voor plechtige communiekaarten die helemaal bij de inhoud van het moment passen. Verstuur unieke communiekaartjes en geef dit bijzondere feest de aandacht die het verdient.

Communiekaarten laten drukken

Misschien denk je dat communiekaartjes laten drukken erg prijzig is. Bij albelli is het drukken van communiekaartjes echter heel voordelig. Bovendien is de kwaliteit erg hoog, waardoor je trots kunt zijn op het uiteindelijke product. Laat het afdrukken van communiekaartjes maar aan albelli over. Op die manier heb je er zelf geen omkijken naar en hoef je de kaartjes alleen nog maar te versturen.

Communiekaartjes zelf ontwerpen

Niets is leuker dan communiekaarten zelf ontwerpen. Dat biedt jou de gelegenheid om het kaartje lekker persoonlijk te maken. Dat kan niet alleen door middel van de tekst, maar ook door het ontwerp zelf. Bij online communiekaartjes ontwerpen kun je bovendien eenvoudig een foto invoegen. Natuurlijk zijn er ook ontwerpen waarbij je vrijwel niets hoeft aan te passen en die je dan ook zeer weinig tijd kosten. Kies een ontwerp voor communiekaartjes en ga daar zelf mee verder. Bij de meeste kaarten kun je niet alleen binnenin, maar ook op de buitenzijde tekst plaatsen. Zorg ervoor dat de naam van je kind en de datum van de eerste communie er echt uit springen.

Communiekaarten bestellen bij albelli

Wil jij communiekaarten bestellen? Kies er dan voor om dit online te doen. Communiekaartjes online bestellen kost je namelijk vrijwel geen moeite. Je kunt net zoveel tijd in het ontwerpen steken als jij zelf wilt. Zoek een basisontwerp uit en maak het dan af met een foto en tekst. Zo is het bestellen van communiekaarten een leuk klusje voor iedereen. Bij albelli kun je mooie communiekaarten bestellen met een eigen foto en daarnaast krijg je bij de kaarten ook gratis witte enveloppen. Zet je kind en dit unieke moment helemaal in de spotlights en maak de aankondiging net zo onvergetelijk als de dag zelf.

100% tevredenheidsgarantie op communiekaartjes

Wij doen onze uiterste best om al onze klanten tevreden te houden en leveren alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Mocht het toch zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent met de geleverde communiekaarten, dan sturen we kosteloos nieuwe kaarten op of je krijgt je geld terug. Wij bieden altijd een 100% tevredenheidsgarantie. Zo ook op onze communiekaarten!

Hou een communiekaart voor jezelf

Je krijgt een set van tien kaarten van je persoonlijke communiekaarten voor jezelf. Zo kun je er altijd eentje voor jezelf houden en er later met trots naar terugkijken. Als je nog eens een andere soort kaart wil maken kun je teruggrijpen naar jouw eerder gemaakte ontwerpen. Of laat je inspireren door de vele ideeën op de site. Hopelijk geniet ook jij van de mooie thema’s!

Wil je na de plechtigheid je herinneringen vereeuwigen in een fotoalbum? Dat kan natuurlijk ook! Bij albelli maak je jouw eigen communiealbum in een handomdraai.

Rated 8.8 of 10 based on 414 reviews
 

Zeer tevreden over kwaliteit en snelle levering.
Lees meer

– J. M.
 
 

Prima prijs en kwaliteit
Lees meer

– Janet
 
 

Ik ben zeer tevreden over het programma van Albelli Alleen vind in de bezorgkosten vrij duur. Misschien iets om is te bekijken.
Lees meer

– Maartje
 

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×