Communiekaarten maken

Stuur je familie een persoonlijke communiekaart! Ze zijn snel, makkelijk en uniek.

Communiekaarten

Als je een communie plant en de gelegenheid echt uniek wilt maken, dan begint het met de eerste stap: communiekaarten. We bieden twintig zorgvuldig geselecteerde, speciaal ontworpen communiekaarten die je kunt aanpassen met onze hele lijn achtergronden, kaders, sjablonen en clipart. Al onze ontwerpen voor de communiekaarten zetten jouw foto op een prominente plek, in allerlei verschillende stijlen. Onze communiekaarten werken heel goed als uitnodiging, maar je kunt ze ook gebruiken om mensen te laten weten dat de communie heeft plaatsgevonden. En als je je eigen communiekaarten wilt ontwerpen met je eigen ideeën, dan kun je beginnen met een blanco ontwerp.

Communiekaarten maken

Verras je familie met een gepersonaliseerde communiekaart van albelli! Bestel eenvoudig en snel originele kaarten met eigen foto. Communiekaarten maken een communie nóg feestelijker. Je hebt ze vast al eens gezien, maar heb je zelf al eens een communiekaart ontworpen voor je familie? De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak hem retro, schrijf een mooi gedicht of gebruik je favoriete foto’s. Laat je ook inspireren door de voorbeelden op onze site om je kaarten nog specialer te maken. Wist je dat communiekaarten maken in de lift zit? Door een thema te gebruiken op onze site kun je prachtige kaarten maken én snel klaar zijn. Voeg een wens of bedankje toe en maak het extra speciaal voor familie en vrienden!

Maak een persoonlijke communiekaart met een foto

Een communie is voor veel mensen speciaal. Door je boodschap persoonlijk te maken verras je jouw naasten positief op deze bijzondere dag. Foto’s geven je de mogelijkheid om persoonlijke en intieme momenten te delen zodat niemand ze vergeet. Kies een foto die bij jou en de ontvanger past en zorg voor een onvergetelijke dag. Ontwerp online een communiekaart met foto en maak iedereen blij. Want wat is er nu leuker dan iemand op zo’n mooie dag te laten merken dat je aan ze denkt?

Makkelijk zelf communiekaarten maken

Bij albelli maak je heel makkelijk zelf communiekaarten. Er zijn veel verschillende manieren om ze echt memorabel te maken. Je kiest eenvoudig je tekst, ontwerp, foto’s en afmetingen. Foto’s kan je zowel op de voor- als achterkant plaatsen, waardoor ze een unieke toets krijgen. Vervolgens hoef je alleen nog maar te bestellen. Zo simpel is het! Je ontvangt de communiekaarten inclusief gratis witte enveloppen binnen de vier werkdagen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij doen onze uiterste best om al onze klanten tevreden te houden en leveren alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Mocht het toch zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent met de geleverde communiekaarten, dan sturen we kosteloos nieuwe kaarten op of je krijgt je geld terug. Wij bieden altijd een 100% tevredenheidsgarantie. Zo ook op onze communiekaarten!

Heilige communie

De heilige communie is een bijzonder moment. Wie de communie afgelegd heeft verdient feest en een vrolijke kaart past daar perfect bij. Het bestaat al honderden jaren en is een veel gevierde traditie. Niet gek dat het voor veel mensen een zeer speciale dag is!

Hou een communiekaart voor jezelf

Je krijgt een set van tien kaarten van je persoonlijke communiekaarten voor jezelf. Zo kun je er altijd eentje voor jezelf houden en er later met trots naar terugkijken. Als je nog eens een andere soort kaart wil maken kun je teruggrijpen naar jouw eerder gemaakte ontwerpen. Of laat je inspireren door de vele ideeën op de site! Hopelijk geniet ook jij van de mooie thema’s!

Rated 8.5 of 10 based on 46186 reviews
 
Onze kerstfoto is een collectors - item geworden!

Een fraaie kerstfoto voor een goede prijs. Voor dat bedrag kan je het zelf niet met een inktjet printer. Het gaat ook erg snel, kaarten na 4 dagen al in huis. Onze familie en vrienden wachten elk jaar vol spanning op de kaart. Het is een verzamelobje... Lees meer

– Jan oldenhofClient
 
 
Foutief besteld

Ik heb wenskaarten besteld alleen niet goed opgelet en had dus enkele kaart op foto papier besteld. Omdat ik condoleance kaarten had gemaakt is dat niet handig omdat de achterkant dan niet leeg is. Ik mocht ze kosteloos retourneren ondanks dat ik zel... Lees meer

– Miranda Stolk
 
 
Top bedrijf!10 sterren!

We hebben al een fotoboek,een kalender en kaarten besteld,en allemaal boven onze verwachting! Erg tevreden en kan Albelli bij iedereen aanbevelen! Van mij krijgen ze 10 sterren!
Lees meer

– S.C Bruinsma
 

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

  Kies een kaartsoort:
   
  Vanaf:

  Formaat:

  Bestel uiterlijk 19-12-2017 en ontvang je kaarten op tijd voor kerst

  ×
  Update je browser hier

  We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)