Uitnodigingen maken

Uitnodigingen maken

Uitnodigingen maken

Een verjaardag, bruiloft, housewarmingparty of zomaar een feestje? De leukste uitnodigingen maak je zelf, met je eigen foto en tekst. Kies een van onze ontwerpen – we hebben ze voor elke gelegenheid –, of begin met een blanco kaart en ontwerp je uitnodiging helemaal zelf. Met ons intuïtieve fotoprogramma kun je uitnodigingen maken en bestellen waar en wanneer je maar wilt, op ieder apparaat. Onze uitnodigingen zijn verkrijgbaar op twee soorten kwaliteitspapier in zowel matte als glanzende uitvoering. Al onze uitnodigingen worden geleverd in sets van 10 stuks met gratis witte enveloppen.


Kies je uitnodiging. We hebben 3 kaartsoorten:

Ga aan de slag met het opmaakprogramma

Heb je al een idee hoe je jouw uitnodiging wilt maken? Dan kun je gaan spelen met de mogelijkheden van het opmaakprogramma. Het programma is ontzettend intuïtief, iedereen kan er mee overweg. Je eigen uitnodiging ontwerpen doe je in een paar simpele stappen:

Kies jouw moment

Uitnodiging feestje

Een verjaardagsfeestje, een bruiloftsfeestje, een jubileumfeestje; voor iedere feestgelegenheid kan je bij albelli terecht om je uitnodigingen te maken.

Zoek tussen al je foto's of zoek een leuke afbeelding en gebruik die ene leuke foto om jouw persoonlijke uitnodigingen te maken. Je kan de uitnodigingen voor je feestje verder opleuken met onze cliparts, achtergronden en meer. Je ontvang gratis enveloppen bij de feestuitnodigingen, dus wees voorbereid op een avondje adressen schrijven.

Maak je feestuitnodigingen

Tips en ideeën voor uitnodigingen bruiloft

Een uitnodiging voor een bruiloft moet natuurlijk iets bijzonders zijn. In een stijl die bij jullie allebei past en het liefst met een mooie, grappige of romantische foto van jullie samen. Kies uit meer dan tien verschillende ontwerpen voor bruiloftsuitnodigingen, van moderne tot traditionele stijlen. Elk ontwerp brengt je foto naar voren, zodat jouw bruiloftsuitnodigingen onvergetelijk worden. Net als met feestuitnodigingen en communie-uitnodigingen kun je ook bruiloftsuitnodigingen maken op basis van een blanco ontwerp. Een paar dingen om aan te denken:

Maak je bruiloftsuitnodiging

Tips en ideeën voor jouw verjaardagsuitnodiging

Een uitnodiging voor een verjaardag vraagt om een foto van de jarige. Dat hoeft geen recente foto te zijn, een foto van papa als peuter is namelijk ook ontzettend leuk!

Zoals voor alle uitnodigingen geldt: zorg dat de informatie compleet is. Een checklist:

Een hoofdstuk apart zijn uitnodigingen voor kinderfeestjes. Vaak wordt aan een verjaardagsparty een thema verbonden: spelletjes, een ontdekkingstocht, een piratenfeestje of samen naar Ice Age in de bioscoop… Met een uitnodiging in de sfeer van het thema breng je de jonge gasten al helemaal in de stemming.

Maak je verjaardagsuitnodiging

Tips en ideeën voor een housewarming uitnodiging


Uitnodigingen sturen voor een feestje in je nieuwe woning is een altijd goede stimulans om ook die laatste dozen uit te pakken en de laatste dingen een likje verf te geven.

Vermeld op de kaart zowel je oude als je nieuwe adres en vergeet niet een routebeschrijving op te nemen naar je nieuwe huis. Een paar ideeën voor de foto:

Op een housewarming party komen de gasten vaak met decoraties voor het nieuwe huis aandragen. Als je speciale wensen hebt – of bepaalde dingen absoluut niet in je woonleven wilt hebben – mag je dat gerust op een subtiele manier en met een beetje humor op de uitnodiging laten weten.

Maak je housewarming uitnodiging

Babyborrel uitnodigingen

Wil je de kraamvisite in één keer over de vloer hebben (behalve naaste familie en goede vrienden, natuurlijk), dan is een babyborrel dé oplossing. Die wordt meestal vanaf een week of vier na de bevalling gehouden, als de moeder weer wat is opgeknapt. Een stralende foto van de nieuwgeborene of van het hele gezin hoort natuurlijk op de voorkant. Heb je ideeën over cadeautjes, dan kun je wat suggesties doen. Mensen vinden het vaak prettig als ze een beetje op weg worden geholpen voor een kraamcadeau.

Babyshower

Een gebruik dat uit Amerika is overgewaaid en ook bij ons steeds meer gebruikelijk is, is de babyshower. Dat is een feestje dat om de aanstaande moeder te verrassen en te verwennen. Samen met familie en goede vrienden beleef je een paar ontspannen uurtjes, gewoonlijk tijdens de 5e of 6e maand van de zwangerschap. Zwangerschap is natuurlijk het hoofdthema van gesprek op een babyshower. Met de foto op de uitnodiging kun je 'nieuw leven' op allerlei mooie manieren symboliseren.

Maak je baby uitnodigingen

Communie-uitnodigingen

Als je communie-uitnodigingen maakt, kan je kiezen uit onze vele ontwerpen voor communiekaarten die perfect bruikbaar zijn voor zowel communie-uitnodigingen als voor bedankkaarten. Net als met onze andere kaarten kun je ook met een blanco ontwerp beginnen en volledig unieke communie-uitnodigingen maken.

Maak je communie-uitnodigingen

Jubileumuitnodigingen

Een zilveren huwelijksfeest, tienjarig bestaan van het bedrijf en andere herdenkingsmomenten roepen vaak nostalgische gevoelens op: ‘Weet je nog…’

Met de uitnodiging kun je daarop inspelen. Bijvoorbeeld met de officiële trouwfoto van een kwart eeuw geleden, of met een foto van dat eerste piepkleine kantoortje. Een mooie gelegenheid om eens je oude fotoboeken door te bladeren, op zoek naar die ene opname die het gevoel helemaal overbrengt.

Maak je jubileumuitnodigingen

Kaarten voor elke gelegenheid

Behalve uitnodigingen kun je bij albelli ook je eigen ansichtkaarten, geboortekaartjes, kerstkaarten en andere wenskaarten maken. Allemaal even simpel en leuk om te doen met ons kaartenprogramma.

Veel plezier met het maken van je uitnodigingen of andere kaarten!

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×
Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×