Nieuwjaarskaarten 2020

Stuur deze feestdagen een gepersonaliseerde nieuwjaarskaart

Nieuwjaarskaarten 2019

Stuur deze feestdagen een gepersonaliseerde nieuwjaarskaart

Nieuwjaarskaarten

Luid het nieuwe jaar in met je eigen nieuwjaarskaarten! Of je nu een feest geeft of je vrienden en familie een geweldig Nieuwjaar wilt wensen, onze nieuwjaarskaarten zijn perfect om je hoop en geluk te delen. Je kunt je eigen nieuwjaarskaarten ontwerpen door te beginnen met een blanco kaart of kiezen uit twee startontwerpen voor je nieuwjaarskaart. Bij beide mogelijkheden heb je toegang tot onze volledige lijn kaders, achtergronden, sjablonen en clipart. Ben jij klaar om Nieuwjaar in stijl te vieren, begin dan nu met het creëren van je nieuwjaarskaarten!

Nieuwjaarskaart maken

Wil je je familie, vrienden en kennissen op een originele manier de beste wensen overbrengen voor het nieuwe jaar 2020? Zelf een nieuwjaarskaart maken is dan de leukste manier om een persoonlijke boodschap via de post te versturen. Je kunt de wenskaart natuurlijk ook al voor de kerstdagen op de bus doen om een fijne feestdagen kaart maken. Door je nieuwjaarskaarten voor 2020 zelf te maken heb je de vrijheid om met je kaart meer te zeggen dan: "Fijne feestdagen" of "Een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar". Bij albelli kun je online een nieuwjaarskaart maken met eigen foto en tekst. Je kunt je eigen originele nieuwjaarskaarten vanaf tien stuks direct bestellen.

Nieuwjaarskaarten voor 2020

Een kaart voor nieuwjaar 2020 is de leukste manier om familie, vrienden, kennissen en collega's al het goeds te wensen voor het nieuwe jaar. Een nieuwjaarskaart via de post versturen is leuker dan een bericht versturen via e-mail of Facebook. Je maakt je nieuwjaarswens nog persoonlijker door je kaart voor nieuwjaar 2020 zelf te maken met albelli. Kies zelf een mooie achtergrond en kader en voeg je eigen foto toe. Het voordeel van het maken van een nieuwjaarskaart voor 2020 bij albelli is dat jouw ontwerp op een professionele manier wordt afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit.

Mooie nieuwjaarskaarten

Met een zelf ontworpen, mooie verjaardagskaart ben je altijd origineel. Vanaf de herfstmaanden ligt er altijd weer een groot assortiment aan mooie nieuwjaarskaarten in de winkels. Toch loop je altijd het risico dat iemand in je familie- of kennissenkring dezelfde smaak heeft en dezelfde kaart verstuurt. Dat zal je nooit gebeuren als je oud en nieuw kaarten verstuurt met je eigen foto en tekst. Bij albelli maak je mooie nieuwjaarskaarten die altijd uniek zijn. Een zelfgemaakte kaart voor de feestdagen wordt zonder twijfel ook extra gewaardeerd door je omgeving.

Gelukkig nieuwjaar-kaarten

Gelukkig nieuwjaar kaarten of prettige feestdagen kaarten zijn natuurlijk ieder jaar vaste prik. Het altijd blijft leuk om een kaartje te versturen of te ontvangen. De laatste week van het oude jaar is namelijk de perfecte gelegenheid om een positieve boodschap over te brengen voor het nieuwe jaar. Ook is het een extra mooi gebaar om een persoonlijke nieuwjaarskaart te sturen die volledig gepersonaliseerd is met een eigen foto en tekst. Je kunt ook een speciale versie van je eigen nieuwjaarskaart versturen naar je vrienden en familie die natuurlijk een belangrijke rol spelen in jouw leven.

Nieuwjaarskaarten met eigen foto maken

Je verstuurt de meest persoonlijke wenskaart tijdens de jaarwisseling door een nieuwjaarskaart te maken met eigen foto. Denk bijvoorbeeld aan een foto met je partner met een glas champagne in de hand of een gezellige foto samen met de kinderen in een prachtig winterlandschap. Nieuwjaarskaarten maken met eigen foto maken is met albelli zeer eenvoudig. Zo kies je op de website eenvoudig voor een layout, een achtergrond en kader als basis voor je nieuwjaarskaart. Vervolgens upload je je eigen foto's in het ontwerp en schrijf je een persoonlijke tekst.

Originele nieuwjaarskaarten

Met albelli maak je dit jaar gepersonaliseerde nieuwjaarskaarten met een mooie foto van jouw en je partner of het hele gezin. Dankzij het online ontwerpprogramma kun je al je creativiteit gebruiken om een persoonlijke wens voor 2020 te versturen naar iedereen die je kent. Je kunt kiezen voor een eenvoudige kaart met voor- en achterkant, maar ook een gevouwen kaart waarbij je de binnenkant ook kunt laten bedrukken. Er bestaat geen enkele twijfel over het feit dat jouw originele nieuwjaarskaart in goede aarde valt bij iedereen die hem in de bus krijgt.

Nieuwjaarskaarten kopen? Begin direct!

Wil je dit jaar iets anders dan standaard nieuwjaarskaarten kopen in de winkel? Zelf een nieuwjaarskaart maken met eigen foto is dan een geweldig alternatief. Kies een basisontwerp van albelli en maak je eigen kaart voor nieuwjaar 2020 met je eigen foto en tekst. Met albelli hoef je geen ervaring te hebben met het ontwerpen van kaarten of ander drukwerk. Je personaliseert eenvoudig het basisontwerp met eigen foto's en teksten en laat deze op de hoogste kwaliteit afdrukken. Je kunt je kaarten bestellen vanaf een set nieuwjaarskaarten met tien stuks.

Eindeloze opmaakopties voor je kaarten

Met de vele opmaakextra’s, effecten en bewerkingsopties is het erg gemakkelijk om de perfecte nieuwjaarskaart te maken. Daarnaast zijn onze kaarten verkrijgbaar in verschillende formaten, vormen en stijlen. Kies je gewenste kaart en ga creatief aan de slag!

albelli nieuwjaarskaarten:

100% tevredenheidsgarantie

Bij albelli garanderen we je 100% tevredenheid. Ben je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden? Dan krijg je van ons nieuwe nieuwjaarskaarten of ontvang je je geld terug.

Rated 8.8 of 10 based on 476 reviews
 

Mooi weergegeven.
Lees meer

– Corrie Sriram
 
 

Mooie kerstkaarten zijn het geworden
Lees meer

– MarWie68
 
 

Prima kaarten tegen een mooie prijs!
Lees meer

– M.Damen
 

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×