1. Home
  2. Fotoproducten
  3. Fotokalenders

40% korting op kalenders |  

Code: NAJAAR

Lees meer Sluiten arrow_right

Vul de promotiecode in tijdens het bestelproces om de korting te verkrijgen. Deze korting is niet geldig op de verzendkosten.

Kalender maken

Maak jouw jaar zoals jij het wilt.
Noteer elk moment op een gepersonaliseerde kalender.

Twee soorten kalenders

Maak zelf een jaarkalender of verjaardagskalender. Kies je eigen foto’s, voeg achtergronden toe, clipart en meer.

− 40%

Jaarkalenders

Vanaf € 8,32

− 40%

Verjaardags­kalenders

Vanaf € 8,32

Hoe kun je een kalender maken?

1

Kies een ontwerp

We hebben een groot aantal professionele ontwerpen.

2

Personaliseer de fotokalender

Je kunt doen wat je maar wilt. Maak het persoonlijk.

3

Bestellen

Plaats je bestelling en ontvang je fotokalender binnen 4 werkdagen.

Waarom mensen van albelli houden

8.8 op basis van 936 beoordelingen

slim_arrow_left

een pracht van een kalender, een kunstwerk om elke dag van te genieten!!


yvonne

Is prachtig geworden ! Ben er blij mee Mooi 5 december kado voor ons en de kinderen Snel en correct afgehandeld


klant H. H.

Mooie kalenders maken zoals jij hem zelf wil. Maak al jaren ieder jaar een persoonlijke kalender. Hangt in de keuken zodat ik er veel van kan genieten.


Jolanda

Makkelijk te maken.


klant

Snelle levering en zeer goede kwaliteit.


Mieke Vrancken

Mooie kalender geworden, helaas tijdens transport waarschijnlijk een beetje verfrommeld hoekje


gl
slim_arrow_right

Kalenders voor 2021

Je gebruikt een kalender niet alleen om de maanden, weken of dagen in de gaten te houden. Vaak is een wandkalender ook dé plek om aan te geven wanneer iemand jarig is, of wanneer je belangrijke afspraken hebt. Daarnaast kun je een kalender ook zien als mooie wanddecoratie. Omdat weekdagen en kalenderdagen niet elk jaar hetzelfde zijn, is het verstandig om nu al te kijken naar een kalender voor 2021. Je kunt voor 2021 een kalender kopen, maar je kunt ook kiezen om zelf een kalender voor 2021 te maken. Wil je een kalender maken voor 2021, doe dit dan via albelli. Bij albelli geven we je veel mogelijkheden om je wandkalender voor 2021 geheel op maat en helemaal uniek te maken.

Lees meer Sluiten

Zelf kalenders maken

Als je ervoor kiest om een persoonlijke kalender te maken, dan heb je bij albelli online veel mogelijkheden. Wat lay-out, lettertype en illustraties betreft, vind je handige templates en een databank aan voorbeelden om zelf een kalender te maken. Een kalender maken online is ook aan te bevelen als je beschikt over eigen illustraties of mooie foto's. Je kunt een unieke foto kalender maken voor eigen gebruik, of voor familie en kennissen. Een eigen kalender maken is ook een goed idee als je het als relatiegeschenk wilt versturen. Je kunt dan je belangrijkste producten fotograferen en een fotokalender maken die jouw bedrijf promoot.

Leuke fotokalenders

Bestel nu een leuke kalender die je zelf hebt samengesteld. Maak je vrienden en familie blij met een mooie kalender met foto's van je laatste vakantie. Welk effect wil je bereiken? Wil je een foto wandkalender maken die op mag vallen? Kijk dan bij albelli naar de verschillende formaten voor je kalender van 2021. Kies je mooiste foto's uit en wees creatief met de lay-out. Hoe meer tijd jij besteedt aan de samenstelling van je wandkalender, hoe groter de kans dat je fotokalender in de praktijk ook echt gebruikt gaat worden.

Kalender met weeknummers

Bij albelli heb je de keuze uit diverse formaten en soorten kalenders. Je kunt kiezen voor een klassieke wandkalender, maar ook voor een praktische staande kalender die je op je bureau zet. Als je jouw kalender voor 2021 gebruikt voor afspraken en zakelijke doeleinden, dan is het wellicht slim om te gaan voor een kalender met weeknummers. Een kalender voor 2021 met weeknummers zal zeker als relatiegeschenk gewaardeerd worden. In het zakelijk verkeer is het nog altijd gebruikelijk om voor afspraken niet alleen een datum, maar ook een week te noemen. Wil je jouw fotokalender ook gebruiken om periodieke afspraken te noteren, dan is een kalender met weken de meest praktische oplossing.

Kalenders met foto bij albelli

Als je jouw kalender voor 2021 echt persoonlijk wilt maken, kies dan voor een kalender met eigen foto's. Een kalender met foto's laat zien wie jij bent of waar je bedrijf voor staat. Als je zoveel mogelijk profijt wilt hebben van de kwaliteit van je kalender foto's, zorg er dan wel voor dat deze een grote resolutie hebben. Op je kalender wordt hij immers uitvergroot en het is natuurlijk de bedoeling dat hij ook als vergroting scherp is en veel contrasten en details vertoont. Ook de kwaliteit van het afdrukpapier is van groot belang. Wil je een kalender maken met foto's, kies dan altijd voor luxe papier.

Zelf kalenders ontwerpen

albelli biedt je online de mogelijkheid om een gepersonaliseerde kalender te ontwerpen. Je kunt verschillende voorbeelden bekijken die jou kunnen helpen een eigen kalender te ontwerpen die werkelijk uniek is. Denk bijvoorbeeld eens aan het creëren van een keukenkalender of een persoonlijke maandkalender . Heb je een kalender idee, maar denk je dat je niet creatief genoeg bent? De software die albelli je biedt, is gebruiksvriendelijk, waardoor je eigen kalender ontwerpen heel eenvoudig gaat. Je selecteert een format, je kijkt welk lettertype het beste bij je past en vervolgens ga je jouw eigen illustraties of foto's uploaden. Het maken van je eigen fotokalender zal veel minder tijd kosten dan je denkt, je zult er plezier in krijgen en het resultaat doet niet onder voor kalenders die je in de winkel koopt. Je eigen kalender ontwerpen zal jou en de ontvangers van je kalender voor 2021 veel voldoening geven.

Originele kalender kopen? Begin direct!

Wil je een kalender voor 2021 bestellen, denk dan eens aan de mogelijkheden om je eigen kalender via albelli te ontwerpen. Een kalender kopen die helemaal door jou is samengesteld en vervolgens als geschenk geven, is een mooie manier om aan vrienden en familie te vertellen dat je om ze geeft en aan ze denkt. Maak je eigen kalender met weeknummers online en ga dan na voor wie je jouw fotokalender wilt bestellen. Je ontwerp blijft online staan en wil je extra kalenders bestellen, dan gaat dat in één moeite door.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Leuk! Je bent nu ingeschreven op de nieuwsbrief Het lijkt erop dat je e-mailadres een spelfout heeft. Controleer alsjeblieft nogmaals!