1. Home
 2. Fotokaarten
 3. Kerstkaarten

Kerstkaarten maken

Maak de Kerst extra bijzonder met persoonlijke fotokaarten. De perfecte partner voor je cadeaus.

Kerstkaarten

Kerst is niet compleet zonder kerstkaarten met je eigen foto. We bieden kerstkaarten aan in setjes van 10 stuks zodat je er makkelijk veel of een paar kan sturen, en je kunt kiezen uit verschillende stijlvolle ontwerpen of je eigen kerstkaarten volledig zelf vormgeven. Of je nu zelf kerstkaarten maakt of een al ontworpen kaart kiest, je kunt hem helemaal aanpassen met onze ruime keuze aan creatieve mogelijkheden. Kies uit verschillende achtergronden, kaders en sjablonen plus trendy en leuke clipart. We hebben een artikel geschreven met handige tips voor het maken van je eigen kerstkaarten. Neem maar een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt! En om de kerstsfeer echt compleet te maken, hebben we een zorgvuldig uitgekozen kerst-afspeellijst.

 • Verschillende formaten
 • Uitgebreide collectie thema’s
 • Leuk om te maken
 • Eenvoudig te gebruiken software
 • Importeer foto’s van je computer
 • Kerstkaarten maken: creëer zelf een unieke en persoonlijke kerstgroet

  De feestdagen bieden een mooie gelegenheid om creatief aan de slag te gaan. Want wat is mooier dan om je familie en vrienden op persoonlijke wijze een fijne tijd te wensen. Kerstmis is daarbij bij uitstek het moment om de mensen in je leven extra aandacht te geven. Kerstkaarten maken is dan ook een ideaal middel voor een bijzondere kerstgroet. Daarbij is zelf kerstkaarten maken ontzettend leuk om te doen. Bij albelli kun je eenvoudig je eigen kerstkaart maken. Het is mogelijk om je kaart helemaal zelf te ontwerpen. Ook kun je kerstkaarten zelf maken door een van de bestaande sjablonen te bewerken. Kijk maar in het aanbod van albelli hoe eenvoudig dat is. Grote kans dat jij de komende kerst unieke zelfgemaakte kerstkaarten stuurt als bijzondere kerstgroet.

  Stuur je kerstwens met originele kerstkaarten in 2019

  Begin bijvoorbeeld met kerstkaarten maken in 2019. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, dan kun je eventueel ook meteen originele nieuwjaarskaarten maken. Bij albelli kun je namelijk zelf wenskaarten maken voor allerlei gelegenheden. De kaarten voor kerst en nieuwjaar zijn per tien stuks te koop. Dus zo bereik je met een ontwerp van je kerstkaarten voor 2019 meteen een grote groep mensen. Begin dus vast met het ontdekken van de mogelijkheden van het zelf maken van kerstkaarten in 2019 door online albelli te bezoeken.

  Maak leuke kerstkaarten met deze tips

  Maar hoe creëer je nu bijzondere kerstkaarten? Misschien kun je gebruik maken van een tikkeltje humor om leuke kerstkaarten te maken voor je kennissenkring