1. Home
 2. Fotokaarten
 3. Kerstkaarten

Kerstkaarten maken

Maak de Kerst extra bijzonder met persoonlijke fotokaarten. De perfecte partner voor je cadeaus.

Kerstkaarten

Kerst is niet compleet zonder kerstkaarten met je eigen foto. We bieden kerstkaarten aan in setjes van 10 stuks zodat je er makkelijk veel of een paar kan sturen, en je kunt kiezen uit verschillende stijlvolle ontwerpen of je eigen kerstkaarten volledig zelf vormgeven. Of je nu zelf kerstkaarten maakt of een al ontworpen kaart kiest, je kunt hem helemaal aanpassen met onze ruime keuze aan creatieve mogelijkheden. Kies uit verschillende achtergronden, kaders en sjablonen plus trendy en leuke clipart. We hebben een artikel geschreven met handige tips voor het maken van je eigen kerstkaarten. Neem maar een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt! En om de kerstsfeer echt compleet te maken, hebben we een zorgvuldig uitgekozen kerst-afspeellijst.

 • Verschillende formaten
 • Uitgebreide collectie thema’s
 • Leuk om te maken
 • Eenvoudig te gebruiken software
 • Importeer foto’s van je computer
 • Kerstkaarten maken: creëer zelf een unieke en persoonlijke kerstgroet

  De feestdagen bieden een mooie gelegenheid om creatief aan de slag te gaan. Want wat is mooier dan om je familie en vrienden op persoonlijke wijze een fijne tijd te wensen. Kerstmis is daarbij bij uitstek het moment om de mensen in je leven extra aandacht te geven. Kerstkaarten maken is dan ook een ideaal middel voor een bijzondere kerstgroet. Daarbij is zelf kerstkaarten maken ontzettend leuk om te doen. Bij albelli kun je eenvoudig je eigen kerstkaart maken. Het is mogelijk om je kaart helemaal zelf te ontwerpen. Ook kun je kerstkaarten zelf maken door een van de bestaande sjablonen te bewerken. Kijk maar in het aanbod van albelli hoe eenvoudig dat is. Grote kans dat jij de komende kerst unieke zelfgemaakte kerstkaarten stuurt als bijzondere kerstgroet.

  Stuur je kerstwens met originele kerstkaarten in 2020

  Begin bijvoorbeeld met kerstkaarten maken in 2020. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, dan kun je eventueel ook meteen originele nieuwjaarskaarten maken. Bij albelli kun je namelijk zelf wenskaarten maken voor allerlei gelegenheden. De kaarten voor kerst en nieuwjaar zijn per tien stuks te koop. Dus zo bereik je met een ontwerp van je kerstkaarten voor 2020 meteen een grote groep mensen. Begin dus vast met het ontdekken van de mogelijkheden van het zelf maken van kerstkaarten in 2020 door online albelli te bezoeken.

  Maak leuke kerstkaarten met deze tips

  Maar hoe creëer je nu bijzondere kerstkaarten? Misschien kun je gebruik maken van een tikkeltje humor om leuke kerstkaarten te maken voor je kennissenkring. Of is er het afgelopen jaar iets bijzonders in je familie gebeurt? Dan kun je je daardoor laten inspireren om mooie kerstkaarten te maken. Sowieso is de ontvanger vaak blij met een kerstkaartje met daarop de foto van de verzender. Ben je van plan om kerst fotokaarten te gaan maken, dan heb je eindeloos veel mogelijkheden: van een foto van een spinnende poes bij de kerstboom tot en met prachtige sneeuwlandschappen. Ook kun je extra leuke kerstkaarten maken met behulp van de grote database aan clipart van albelli.

  Kerstkaarten met foto: de meest persoonlijke kerstgroet

  Wanneer je foto kerstkaarten gaat maken, kun daarvoor bijvoorbeeld je eigen gezin fotograferen. Een kerstkaart met je eigen foto is het meest persoonlijke wat je kunt sturen. Het is daarmee ook een waardevolle herinnering voor de ontvanger. Of kijk in je fotoarchief of je niet een mooi plaatje van een winters landschap hebt. Deze kun je ook prima gebruiken als kerstkaart foto. Verder doen kerstkaarten met een foto van kerstdecoraties, dennentakken of een knapperend haardvuur het ook goed. Overigens kun je bij veel foto kerstkaarten van albelli meerdere foto's toevoegen. Maak bijvoorbeeld een leuke mini-collage en wens daarmee iedereen een mooie kerst!

  Zo vind je inspiratie voor bijzondere kerstkaart ideeën

  Heb je moeite om een goed idee voor je kerstkaart te vinden, dan kun je inspiratie opdoen bij albelli. In het assortiment staan er allerlei kerstkaart ideeën in de vorm van kant-en-klare lay-outs. Hier kun je, voordat je gaat beginnen met kerstkaarten maken, voorbeelden bekijken. Je hoeft niet altijd bij het kerstkaarten zelf maken voorbeelden vooraf te zien. Misschien heb jij wel een beter resultaat, wanneer je gewoon met een blanco kaart van start gaat. Wie weet ontspruit er zo een prachtig idee voor een unieke kerstkaart.

  Online kerstkaarten maken: dat regel je bij albelli eenvoudig en snel

  Bij albelli maak je je kerstkaarten online van het begin tot het eind. De weg die je moet bewandelen om je online kerstkaarten te maken, wijst zich eigenlijk vanzelf. Je volgt gewoon de eenvoudige stappen in het programma en voor je het weet heb je jouw eigen kerst kaart online staan. Gaat er iets mis? Dan kun je dat eenvoudig weer herstellen. In het ontwerpprogramma vind je alles wat je nodig hebt om je kaart te kleuren en te versieren. Wil je echter een kerstkaart met foto online maken, dan moet je een of meerdere foto's uploaden. Maar ook daar helpt het programma je bij en heb je ook snel een foto kerstkaart online voor elkaar.

  Zelf kerstkaarten ontwerpen: laat je fantasie de vrije loop

  Bij het kerstkaart ontwerpen heb je allerlei mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor verschillende papiersoorten voordat je start met het ontwerp van je kerstkaart. Ook hebben de kerstkaarten online de mogelijkheid om ze staand, liggend of vierkant te maken. Bovendien zijn enkele of dubbele fotokaarten mogelijk. Daarna komt het leukste van zelf kerstkaarten ontwerpen: het kiezen van de kaders, clipart, achtergrond en foto's. Bij het aanbod aan clipart en kaders vind je een speciale categorie voor kerstmis. Hiermee geef je meteen de juiste sfeer aan het ontwerp van je eigen kerstkaart.

  Nog meer kerstkaart ideeën voor originele kerstkaarten

  Met het ontwerpsysteem van albelli kun je dus een kerstkaart ontwerpen die echt uniek is. Een zelfgemaakte foto is echt een must voor originele kerstkaarten. Ook kun je met een eigen tekening een kerstkaart origineel maken. Of gebruik een fotobewerkingsprogramma en maak van je foto een tekening of schilderij. Ook zijn originele kerstkaarten met een foto van iets wat jij hebt gemaakt leuk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kerstkrans, sneeuwpop of een versierde kerstboom. Er zijn dus allerlei manieren om originele kerstkaarten te maken.

  Kerstkaarten bestellen? Begin direct!

  Heb je misschien nu volop inspiratie gekregen voor je kerstkaarten in 2020? Wanneer je snel aan de slag wilt met je kerstkaart ontwerpen dan staat albelli voor je klaar. Ontdek hier hoeveel plezier je kunt hebben bij het kerstkaarten online bestellen. En maak bovendien je familie en vrienden blij met een zelfgemaakte kerstkaarten set. Kerstkaarten kopen is eigenlijk nog nooit zo leuk geweest als nu, dankzij alle online mogelijkheden. Geniet dus alvast van de kerstsfeer en ga kerstkaarten bestellen bij albelli!

  100% tevredenheidsgarantie

  Bij albelli garanderen we je 100% tevredenheid. Ben je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden? Dan krijg je van ons nieuwe kerstkaarten of ontvang je je geld terug.

Waarom mensen van albelli houden

8.8 op basis van 585 beoordelingen

slim_arrow_left

Mooie kwaliteit prijsverhouding en snelle levering.


E Rademaker

ik heb verschillende setjes fotokaarten besteld. bij de eerste levering was er iets mis gegaan bij het snijden van de kaarten. na contact met de klantenservice is het allemaal heel goed opgelost. de kaarten van de tweede levering waren supermooi en ik kreeg er zelfs nog een set bij waar ik helemaal niet om gevraagd had, zodat ik uiteindelijk ruim voorzien ben van prachtige kaarten. nou kun je je misschien afvragen waarom ik de kaarten zo hoog beoordeel omdat het de eerste keer mis ging, maar de mensen van de klantenservice hebben me steeds weer heel goed en geduldig geholpen en alles méér dan goed gemaakt en dus ben ik uiteindelijk zééér tevreden!


mary

Makkelijk mogelijkheden


Piet

Heel blij met het resultaat, wat valt daar nog aan toe te voegen?


Marja

Mooie fotokaarten. Levering duurt wel langer.


Nina

Mooi product!


Judith
slim_arrow_right

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Leuk! Je bent nu ingeschreven op de nieuwsbrief Het lijkt erop dat je e-mailadres een spelfout heeft. Controleer alsjeblieft nogmaals!