Bedankkaartjes maken

Bedankkaartjes maken

Bedankkaartjes

Leuk dat je er was, dankjewel! De meest persoonlijke manier om je gasten te bedanken is met een zelfgemaakt bedankkaartje met jouw foto. Laat zien dat je blij was met hun komst. Lees onze tips, bekijk de voorbeelden en ga aan de slag. Met ons kaartenprogramma ontwerp je heel eenvoudig je eigen bedankkaarten. En wij drukken ze precies zoals jij ze bedoeld had. Snel en mooi en met 100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet 100% blij, dan krijg je van ons nieuwe kaartjes of je geld terug.

Begin met je eigen bedankkaartje

Kies je bedankkaarten

Je kunt kiezen uit drie soorten kaarten. Alle drie worden ze geleverd in setjes van 10, met bijpassende enveloppen. Fotoafdruk als bedankkaartje: Een echte foto als kaartje is de voordeligste mogelijkheid. Op het fotopapier komt je foto briljant tot zijn recht, en op de achterkant kun je jouw persoonlijke bedankje schrijven. Enkele fotokaart als bedankkaartje: Bij deze kaart drukken we zowel de voor- als achterzijde. Alle ruimte dus voor je foto en tekst. En met achtergronden, kaders en clipart kun je helemaal jouw eigen kaart ontwerpen. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen en uit drie papiersoorten: mat, extra mat of glanzend. Dubbele fotokaart als bedankkaartje: Met een dubbele, gevouwen kaart heb je nóg meer ruimte voor je creativiteit. Ook deze kaart drukken we in meerdere formaten, op mat, extra mat of glanzend papier.

Bedankkaarten voor elke gelegenheid

Wanneer stuur je een bedankkaarten? Er zijn gelegenheden waarbij het een traditie is om gasten met een kaartje te bedanken voor hun komst. Maar daar hoef je niet op te wachten. Er zijn altijd tal van aanleidingen om iemand te bedanken. Met een zelfgemaakt kaartje doe je dat op een warme, persoonlijke manier. Traditionele momenten voor bedankkaarten:

Twee manieren om je bedankkaartje te maken

Bij albelli ontwerp je jouw bedankkaarten met een intuïtief opmaakprogramma. Dit wil zeggen dat het op een heel logische en eenvoudige manier werkt. Je hoeft beslist geen computerexpert te zijn om ermee overweg te kunnen. Je kunt je bedankkaarten op twee manieren maken:

Kies voor een van onze thema’s: Alles wat je hoeft te doen is een thema kiezen en je eigen foto en tekst uploaden. Super makkelijk en het resultaat ziet er gegarandeerd professioneel uit. Ontwerp je eigen kaart: Je kunt je kaart ook helemaal zelf ontwerpen. Dan begin je met een blanco kaart en bouwt hem stap voor stap op:

Maak nu je bedankkaart

Andere soorten kaarten

Bekijk ook eens onze uitnodigingen maken of wenskaarten pagina's voor meer inspiratie over het maken van uitnodigingen en wenskaarten.

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×
Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×