Bedankkaartjes maken

Bedankkaartjes maken

Bedankkaartjes

Bedankkaartjes maken

'Dankjewel', het is zo gewoon dat we het soms niet eens meer horen. Het kan echter ook zijn dat die simpele woorden meer uitdrukken dan eigenlijk mogelijk is. Mensen kunnen soms zoveel voor elkaar betekenen door heel eenvoudige zaken. Bedankkaartjes maken is heel eenvoudig en dan doelen we natuurlijk op het ontwerpen van de kaartjes. Met de tools die online beschikbaar zijn, kun je bedankt kaartjes maken die precies aangeven wat jij voelt. Een klein gebaar voor een kleine attentie of een herinnering aan een bijzondere daad die bij jou een gevoel van dankbaarheid opriep en nooit vergeten zal worden.

Begin met je eigen bedankkaartje

Bedankt kaartjes

Hoe vaak heb jij vandaag al 'bedankt' gezegd? Soms is het zo automatisch dat je wellicht vergeet dat je iemand dankbaar bent voor wat hij of zij voor je heeft gedaan of betekent. Dat kan een kleinigheid zijn, maar ook iets heel bijzonders. Voor beide gelegenheden zijn er bedankkaartjes. Misschien had je daar nog niet bij stilgestaan, omdat het in onze volksaard ligt om een beetje bescheiden te zijn en niet te veel drukte te willen maken om kleinigheden. Dat is natuurlijk helemaal niet goed. Bedankkaarten zijn het ideale middel om op een héél persoonlijke manier je dankbaarheid uit te drukken. Let wel op: je kunt de bedankkaartjes alleen in setjes van 10 stuks bestellen.

Bedankkaart met foto

Wil jij vrienden of familie bedanken op een persoonlijke manier, maak dan bedankkaartjes met eigen foto. Natuurlijk kan je bedankkaarten met foto voor vele gelegenheden gebruiken. Gewoon om 'dankjewel' te zeggen tegen dierbaren die dat verdienen, maar ook als attentie voor de gasten die op jouw feest zijn geweest. Het is bijvoorbeeld een bijzonder leuk idee om na een huwelijks- of jubileumfeest de aanwezigen te verrassen met een bedankkaart met foto. Natuurlijk heb jij wel een speciale foto die perfect geschikt is voor dit bijzondere doel. Bovendien kun je er ook een foto speciaal voor maken en daarmee laten zien dat jij persoonlijke aandacht hebt besteed aan het maken van de bedankkaartjes.

Lees meer

Kleine bedankkaartjes

Misschien vind jij het elegant om in sommige gevallen te kiezen voor een klein kaartje. Dat zou kunnen na afsluiting van een zakelijk transactie, maar natuurlijk ook bij privé aangelegenheden. Bij albelli hebben wij kleine bedankkaartjes in verschillende formaten, zoals 15 x 10 cm of 19 x 13 cm. Wil je echt leuke kleine bedankkaartjes om ergens aan te hangen, dan is 10 x 10 cm misschien een passend formaat. Voor welk formaat je ook kiest, met albelli weet je zeker dat je bedankkaartjes er prachtig uit zullen zien.

Bedankkaartjes drukken bij albelli

Je gepersonaliseerde bedankkaartjes kun je bij ons laten drukken. Bij het bedankkaartjes drukken kun je verzekerd zijn van professionele kwaliteit en alle aandacht voor het ontwerp. Als jij tevreden bent over het ontwerp en het formaat en aantal hebt gekozen is het tijd om de opdracht te geven. Bedankkaartjes drukken doen wij net zo snel en professioneel als alle andere producten en wij vertrouwen erop om jou ook hiermee een mooi product voor een aantrekkelijke prijs te kunnen leveren.

Bedankkaartjes bestellen? Begin direct!

Dan is het moment daar dat jij helemaal tevreden bent over het ontwerp van jouw bedankkaart. Dan is het bedankkaartjes bestellen erg eenvoudig. Volg de menu's en let goed op de vragen die gesteld worden om onduidelijkheden te voorkomen. Al je bij ons komt om bedankkaartjes te kopen, willen we uiteraard dat jij ook op dit punt volkomen tevreden zal zijn en met plezier de kaarten zal versturen. Ook voor bedankkaartjes zijn er aantrekkelijke prijzen. Wil jij jouw bedankkaartjes bestellen? Dan willen wij je alvast hartelijk bedanken voor de opdracht!

Enkele fotokaart als bedankkaartje

Bij deze kaart bedrukken we zowel de voor- als achterzijde. Alle ruimte dus voor jouw foto en tekst. En met achtergronden, kaders en clipart kun je helemaal jouw eigen kaart ontwerpen. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen en uit drie papiersoorten: mat, extra mat of glanzend.

Dubbele fotokaart als bedankkaartje

Met een dubbele, gevouwen kaart heb je nóg meer ruimte voor je creativiteit. Ook deze kaart drukken we in meerdere formaten en op mat, extra mat of glanzend papier.

Bedankkaarten voor elke gelegenheid

Wanneer stuur je een bedankkaart? Er zijn gelegenheden waarbij het een traditie is om gasten met een kaartje te bedanken voor hun komst. Maar daar hoef je niet op te wachten. Er zijn altijd tal van aanleidingen om iemand te bedanken. Met een zelfgemaakt kaartje doe je dat op een warme, persoonlijke manier. Traditionele momenten voor bedankkaarten:

Twee manieren om je bedankkaartje te maken

Bij albelli ontwerp je jouw bedankkaarten met een intuïtief opmaakprogramma. Dit wil zeggen dat het op een heel logische en eenvoudige manier werkt. Je hoeft beslist geen computerexpert te zijn om ermee overweg te kunnen. Kies voor één van onze thema’s: Alles wat je hoeft te doen is een thema kiezen en je eigen foto en tekst uploaden. Super makkelijk en het resultaat ziet er gegarandeerd professioneel uit. Ontwerp je eigen kaart: Je kunt je kaart ook helemaal zelf ontwerpen. Dan begin je met een blanco kaart en bouwt hem stap voor stap op:

 • Upload je foto
 • Kies de achtergrond
 • Probeer de kaders
 • Speel met de cliparst
 • Voeg je tekst toe

Andere soorten kaarten

Bekijk ook eens onze uitnodigingen maken of wenskaarten pagina's voor meer inspiratie over het maken van uitnodigingen en wenskaarten.

Rated 8.8 of 10 based on 476 reviews
 

Mooi weergegeven.
Lees meer

– Corrie Sriram
 
 

Mooie kerstkaarten zijn het geworden
Lees meer

– MarWie68
 
 

Prima kaarten tegen een mooie prijs!
Lees meer

– M.Damen
 

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

  Kies een kaartsoort:
   
  Vanaf:

  Formaat:

  ×