Het is alweer 32 jaar geleden dat Nederland in de finale van het WK-voetbal stond. Voor het eerst in deze eeuw is de wereldbeker binnen handbereik van ‘onze jongens’. Gaan ze het halen? albelli denkt van wel! Dirk Kuyt is er inmiddels ook van overtuigd. Een groot aantal Nederlanders komt zelf eerder terug van vakantie. Inmiddels maakt Amsterdam zich op voor Oranje.

Maar nu het team in het diepe zuiden van Afrika zit mist het alle WK-gekte in Nederland. Zonde natuurlijk en daar gaan wij iets aan doen!

albelli vraagt namelijk jou om je beste, leukste of grappigste WK-foto’s in te sturen op www.mijnoranjefoto.nl. Wij maken er vervolgens een zo dik mogelijk boek van dat gepresenteerd gaat worden aan het Nederlands elftal. De spelers van Oranje staan dus binnenkort misschien wel met jouw WK-foto’s in handen! Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen zoals een Spiegelreflexcamera en canvasdoeken.

Ga dus snel naar www.mijnoranjefoto.nl en stuur je beste foto in!

We hebben speciaal voor het WK 2010 ook een aantal extra achtergronden gemaakt. Zie hieronder de inhoud van deze downloads. Klik hier voor achtergronden geschikt voor vierkante fotoboeken – Klik hier voor achtergronden geschikt voor liggende fotoboeken.

voetbal_achtergrond_01_thumb voetbal_achtergrond_02_thumb voetbal_achtergrond_03_thumb

voetbal_achtergrond_04_thumb voetbal_achtergrond_05_thumb voetbal_achtergrond_06_thumb

Maak ook je eigen WK2010 fotoboek. Zullen we weer een grachtentocht meemaken?

Reacties