vt wonen & design beurs albelli

Het allerleukste vinden wij het om onze klanten te ontmoeten en te inspireren! Daarom staat albelli van 1 t/m 6 oktober ook dit jaar weer op de vt wonen & design beurs in de RAI Amsterdam. Kom jij ook langs?

Onze stand bevindt zich in Hal 12 en er is weer heel wat te beleven. Onze eigen collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je onze verschillende fotoproducten te laten zien. Zo ontdek je bijvoorbeeld welk materiaal wanddecoratie écht bij je past. Wist jij bijvoorbeeld al dat onze aluminium wanddecoratie perfect is voor zwart-wit foto’s? En dat wanddecoratie in 8 verschillende formaten kan worden gemaakt? Bekijk het bij onze stand en kies je favoriet!

Naast alles wat er bij ons te zien is maakt iedere bezoeker ook nog eens kans op prachtige prijzen. En ben je na het bezoek helemaal geprikkeld om je huis op te leuken? Dan komt de kortingsvoucher die we uitdelen bij onze stand goed van pas. Maak je interieur persoonlijk en gebruik je eigen foto’s voor een fotoboek, wanddecoratie, mok, fotokalender, poster of fotoafdrukken.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op de website van de vt wonen&design beurs.
Pssst: wij verloten tickets, wil je kans maken om deze te winnen? Check dan onze Facebook post voor meer informatie!

Tot dan! Je vindt ons hier:
1 t/m 6 oktober 2019
vt wonen&design beurs in de RAI Amsterdam, Hal 12
di, wo, za, zo: 10:00-18:00
do, vrij: 10:00-21:00

Reacties