Tegenwoordig is de smartphone voor veel mensen hun favoriete camera. En aangezien de meeste telefoons goede camera’s hebben, is het ook niet meer nodig om een digitale camera bij je te hebben. De meeste mensen halen hun mobiele telefoon bij elke gelegenheid tevoorschijn en maken kiekjes van alle kleine en grote gebeurtenissen. Maar hierdoor staan onze smartphones vol met foto’s. Kijk maar eens, hoeveel foto’s staan er op dit moment op jouw telefoon?
Van deze prachtige aandenkens op je telefoon wil je natuurlijk ook een tastbare herinnering maken. Daarom geven we de komende weken een aantal handige tips over wat je kan doen met al die – je raadt het vast al – foto’s op je mobiel!

Ons fotoprogramma maakt het je makkelijk. Of je nu online of offline bent, het programma heeft een functie die de fotokwaliteit automatisch controleert en je laat weten of de foto’s geschikt zijn.

Laten we maar beginnen met de basis, waarna je gaandeweg verder kunt gaan met uitgebreidere ontwerpen en collages.

Begin klein – Fotoboeken maat M
Wil je maar één foto per pagina gebruiken, probeer dan eens onze kleinere producten zoals de staande en vierkante fotoboeken formaat M. Ze zijn perfect om je mooiste foto’s te laten zien en ook heel goed voor foto’s van lagere resolutie van bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Je kunt je fotoboeken nog steeds personaliseren door teksten en cliparts toe te voegen.

Blog_Post_Book

Extra tip: In ons offline fotoboekprogramma staat een waarschuwingsknop onder het tabje ‘Product’ in het menu. Klik op deze knop, dan doorloopt het programma je hele fotoboek en waarschuwt het je voor mogelijke problemen voordat je je bestelling plaatst. Als er foto’s van lage kwaliteit in je boek staan komt er een waarschuwingsdriehoek te staan bij die pagina.

YWAMP_Icons_Attention
Kijk uit voor dit icoontje, een waarschuwingsdriehoek voor de foto’s in je fotoboek

Iets speciaals voor je favoriete gadget!
Speciaal voor jullie die echt niet zonder je mobieltje kunnen! Geef je favoriete accessoire eens iets extra’s!
Maak een telefoonhoesje met één of meerdere foto’s van je smartphone. Of het nu een schattige foto van de kinderen is, de mooiste dag van je leven of een spontaan moment dat een glimlach op je gezicht tovert: neem dit bijzondere moment altijd met je mee! Als je een persoonlijke achtergrond op je mobiele telefoon hebt, waarom niet ook een bijpassend telefoonhoesje?
Ons fotoprogramma voor telefoonhoesjes is te gebruiken op je mobiele telefoon zodat je de foto’s rechtstreeks kunt uploaden, je telefoonhoesje kunt ontwerpen en direct kunt bestellen!

Blog_Post_Phonecases

Bij andere producten dan fotoboeken kun je onze smiley-icoontjes gebruiken als gids om de fotokwaliteit te controleren. Een blij gezichtje betekent goede kwaliteit en een verdrietig gezichtje geeft slechte fotokwaliteit weer. Let dus op de smileys!

YWAMP_Icons_Smileys
Maak kennis met onze smileys!

Waar wacht je nog op? Geef je creativiteit de vrije loop en maak van die foto’s prachtige aandenkens om te bewaren! Hou ons blog in de gaten voor nog meer “grote” ideeën voor de foto’s van je telefoon!

Reacties