Cadeautips voor Valentijnsdag

Het is altijd moeilijk een mooi Valentijnscadeau te vinden. Hoe laat je nou zien dat je echt van iemand houdt? Verras je geliefde dit jaar met een uniek cadeau, alleen voor jullie bestemd en door jullie te delen!

Kies een foto van een mooie herinnering en deel ‘m door twee. Gebruik bijvoorbeeld een foto van jullie dansend, hand in hand, naast elkaar zittend of een foto van een lief woord, jullie motto of een romantische vorm. Upload de twee foto’s en laat ze afdrukken op 2 dezelfde producten.

Voorbeeld 1: jullie liefde spat van de muur!
Laat twee bij elkaar horende foto’s afdrukken op canvas, plexiglas of aluminium en hang ze samen op. Deze twee vormen, net als jullie, één geheel.

Cadeautip Valentijn wanddecoratie

Voorbeeld 2: extra verbonden met deze telefoonhoesjes
Deel een foto door twee en maak er twee telefoonhoesjes van. Zo dragen jullie allebei altijd een deel bij jullie. Uniek en alleen voor jullie!

Cadeautip Valentijn telefoonhoesjes

Hoe deel je een foto in tweeën?

  1. Kies een foto die door een mooie scheidslijn gemakkelijk in tweeën te delen is.
  2. Open de foto in een fotobewerkingsprogramma (bijv. Microsoft Office, Paint of Photoshop) en gebruik de ‘crop- functie’ om 1 helft uit te snijden. Sla dit bestand op onder een nieuwe naam.
  3. Open de originele foto nog een keer en ‘crop’ de tweede helft. Nu heb je 2 foto’s die je apart weer op telefoonhoesjes of wanddecoratie kunt zetten!

Voilà, in een handomdraai heb je een uniek en persoonlijk Valentijnscadeau! Wil je meer ideeën op doen? Kijk dan even op onze website voor meer cadeautips.

Let op: bestel uiterlijk 9 februari en heb je cadeau op tijd in huis voor Valentijnsdag!

Reacties