“Ken je me nog? Ik ben die persoon van die te flauwe 1-april grap van mijn collega’s vorig jaar. En omdat ik er zelf maar half om kon lachen, ben ik bij deze op zoek naar nieuwe collega’s ;-). En als je geen werk zoekt, hier wat leuke weetjes over het – ook voor sommige collega’s- onbegrijpelijke werk dat we doen.

Hoe, wat waar? De IT-afdeling van Albelli zit in hartje Amsterdam en vanuit hier sleutelen en werken we dagelijks aan (o.a.) onze fotoboekprogramma’s voor Mac en Windows. Wij zorgen er dus voor zorgen dat als jij een foto of clipart op pagina 5 van je boek zet, die dan ook werkelijk op dit pagina staat 🙂

Inmiddels doen we dit al met meer dan 32 IT’ers, uit meer dan 8 verschillende landen (onder andere Jason en Annie uit Nieuw-Zeeland, ons welbekende ‘IT-koppel’).

Op drukke dagen krijgen we miljoenen foto’s per dag binnen. En die moeten allemaal in de juiste boeken terecht komen. Dit alles in goede banen leiden, vraagt om heel veel concentratie en af en toe een potje tafelvoetbal.

Mijn grootste uitdaging is niet alleen zorgen dat technisch Albelli op rolletjes verloopt, maar sinds kort heb ik er een uitdaging bij: nieuwe top-IT-ers vinden!

Mocht jij nou een goeie developer of engineer zijn, of als je iemand die supergoeie codeerhandjes heeft, stuur de vacatures dan even door! Dank je wel alvast, en veel plezier nog bij het maken van je fotoboeken!”

Maarten

IT-vacatures:
Database Engineer
Software Engineer .NET
Software Quality Assurance Engineer (Back End)
Software Quality Assurance Engineer (Fotoboekprogramma)
Sr. Adobe Flex Developer
Systems Engineer
Mac Developer

 

Reacties