Met zoveel opties kan de keuze voor het beste formaat van je fotoboek een beetje overweldigend zijn. Daarom hebben we deze handige lijst opgesteld om de keuze een stukje makkelijker te maken. We hebben vierkanten boeken die perfect zijn voor het afdrukken van je Instagram-foto’s, liggende boeken voor de beste reisfotoboeken en staande boeken die perfect zijn voor bruiloften en foto’s van vrienden en familie.

Klein Vierkant

Een eenvoudig vierkanten fotoboek van 10 cm x 10 cm is geweldig als klein aandenken voor in je tas of als mooi cadeautje voor een vriend(in) of voor in een giftbag op een feestje. Een klein vierkanten fotoboek is geweldig als je je favoriete Instagram-foto’s in het echt wilt zien!

Klein Liggend

Dit liggende fotoboek is iets kleiner dan een gemiddelde ansichtkaart en is perfect voor wanneer je een fotoalbum van vakantiekiekjes wilt maken. Er is genoeg ruimte om kleine berichtjes naast je foto’s te plaatsen en je kunt hem dan ook helemaal uniek voor jezelf of als cadeautje maken!

Medium Vierkant

Dit formaat fotoboek ziet er geweldig uit en past perfect in een tas, op een tafel en op de boekenplank! Als je op zoek bent naar iets anders dan een traditioneel fotoalbum, vergeet dan niet dat je teksten, achtergronden, afbeeldingen en randen kunt toevoegen aan je foto’s, in alle groottes en formaten.

Medium Liggend

Een leuke manier om ervoor te zorgen dat je vakantieherinneringen niet vervagen. Het medium liggende fotoboek is perfect als cadeautje voor familie, vrienden, of jezelf! Vergeet niet dat je ook één van je foto’s op de kaft kunt plaatsen.

Medium Staand

Als je een fotoboek wilt maken van een gezellig weekend, geweldig feest of zelfs een avondje uit, dan is dit formaat briljant! Als je dit formaat combineert met een foto op een zachte kaft, dan ziet je fotoboek eruit als en high-end modetijdschrift!

Groot Vierkant

Voor degenen die niet bekent zijn met de fotografie-theorieën; een vierkante foto trekt de aandacht naar het midden van de foto. Dus dit grote, vierkante fotoboek heeft de perfecte afmeting en vorm om het beste uit babyfoto’s en foto’s van korte momenten te halen, of het nu op vakantie is, op een bruiloft of gewoon wanneer de familie samen is.

Groot Staand

Ons grote staande formaat is, je raadt het al, ontworpen voor portretten. De grotere pagina’s zorgen ervoor dat je meer kun laten zien van de personen die belangrijk voor je zijn. En als op zoek bent naar een echte professionele afwerking, voeg dan glanzend papier toe om ze (letterlijk) te laten schitteren.

Grote Liggende

Als je echt je grootste en mooiste landschapsfoto’s wilt laten zien, dan is het grote liggende formaat jouw beste optie. Of het nou Oostenrijkse bergen zijn of de skyline van je favoriete stad, een dubbele pagina is de beste manier om van elk klein detail te genieten. Voor de perfecte afwerking ga je voor de layflat-optie, zodat niets wegvalt in de middenvouw.

XL Vierkant

Als je indruk wilt maken met je fotoboek, dan moet je gaan voor XL! Met dit vierkanten fotoboek van 30 cm x 30 cm, verbluf je je vrienden en familie met de grootte van je foto’s! Als je het echt luxe wilt maken, voeg dan een kaft van imitatie leer toe!

XL Liggend

Als je op zoek bent naar een extra professioneel formaat om je reizen in te showen, dan is dit extra grote liggende fotoboek wellicht een optie voor jou. Het laat je foto’s eruit zien als een duur designboek dat je in een kunstgalerie kunt kopen! Vergeet niet dat je onze albelli platliggend premium optie kunt kiezen, zodat er niets verloren gaat in de vouw.

XL Staand

Een extra groot fotoboek is een geweldige manier om een extra speciaal evenement te vieren, zoals een bruiloft, doop, jubileum, of verjaardagsfeest. Met 27 cm x 36 cm trek je gegarandeerd de aandacht als je hem opent voor gasten! De super grote pagina’s bieden genoeg ruimte om van elk detail in je foto’s te genieten, of ze nou van een persoon of mooi uitzicht zijn. Nu is het tijd om het formaat en de vorm te kiezen en je albelli fotoboek te maken.

Begin met je fotoboek

Reacties