Op deze blog zullen de weekwinnaars bekend gemaakt worden van de Disney contest. Elke week zal er een update tevoorschijn komen met de winnende magische foto. Wij kijken erg uit naar jullie inzendingen en zullen veel plezier hebben in beoordelen van jullie foto’s!

Uit de vele inzendingen zijn de weekwinnaars van onze wedstrijd gekozen door de jury.

Wie heeft er gewonnen?

Week 1: Magie met familie

De eerste week van onze fotowedstrijd zit er op. De afgelopen dagen hebben we heel veel mooie inzendingen ontvangen voor het thema magie met familie. Geweldig om te zien hoeveel magische familie momenten jullie beleven. Het was dan ook moeilijk voor de jury om uit al die inzendingen de eerste winnaar te kiezen. Maar het is gelukt en de winnaar is inmiddels op de hoogte gesteld.

De winnaar van de eerste week: Cindy Zuidema-de Best!

Week 2: Magie op reis

De tweede week van onze wedstrijd magiemetalbelli zit er op. Geweldig om samen met jullie weer op reis te gaan. Jullie zullen begrijpen dat het ook deze week niet makkelijk was voor de jury om een weekwinnaar te kiezen. Het is uiteindelijk toch gelukt en de winnaar van het thema Magie op reis is gekozen en op de hoogte gesteld.

Dit is de winnaar van week 2: Celina Roos!

Week 3: Magische avonturen dicht bij huis

De jury heeft weer veel plezier gehad bij het kiezen van de winnaar van deze week. Wat worden er veel mooi avonturen beleefd in en rondom het huis. De winnaar is inmiddels bekend en op de hoogte gesteld.

De winnaar van week 3 is geworden: Noricha Plet!

Week 4: Magisch feest

De vierde en laatste week van onze wedstrijd met als weekthema magisch feest zit erop. Het was dan ook weer een feestje voor de jury om een winnaar uit te kiezen en ook een fantastisch feestelijke afsluier voor deze fotowedstrijd. De winnaar is ook op de hoogte gesteld.

De winnaar van de laatste week: Marlies Vermeulen!

Reacties