Op deze blog zullen de weekwinnaars bekend gemaakt worden van de Disney contest. Elke week zal er een update tevoorschijn komen met de winnende magische foto. Wij kijken erg uit naar jullie inzendingen en zullen veel plezier hebben in beoordelen van jullie foto’s!

Uit de vele inzendingen zijn de weekwinnaars van onze wedstrijd gekozen door de jury.

Wie heeft er gewonnen?

Week 1: Magie met familie

De eerste week van onze fotowedstrijd zit er op. De afgelopen dagen hebben we heel veel mooie inzendingen ontvangen voor het thema magie met familie. Geweldig om te zien hoeveel magische familie momenten jullie beleven. Het was dan ook moeilijk voor de jury om uit al die inzendingen de eerste winnaar te kiezen. Maar het is gelukt en de winnaar is inmiddels op de hoogte gesteld.

De winnaar van de eerste week: Willianne Schenk!

Week 2: Magische kostuums

De tweede week van onze wedstrijd magiemetalbelli zit er op. Geweldig om al jullie mooiste kostuums en verkleedpartijtjes te zien. Jullie zullen begrijpen dat het ook deze week niet makkelijk was voor de jury om een weekwinnaar te kiezen. Het is uiteindelijk toch gelukt en de winnaar van het thema Magische kostuums is gekozen en op de hoogte gesteld.

De winnaar van de tweede week: Annelies Breedveld-Woestenberg!

Week 3: Magie op reis

De jury heeft weer veel plezier gehad bij het kiezen van de winnaar van deze week. Wat zijn er mooie reismomenten gedeeld, van het strand in Nederland tot aan de jungle van Brazilië. De winnaar is inmiddels bekend en op de hoogte gesteld.

De winnaar van de derde week: Céline!

Week 4: Magisch feest

De vierde en laatste week van onze wedstrijd met als weekthema magisch feest zit erop. Het was dan ook weer een feestje voor de jury om een winnaar uit te kiezen en ook een fantastisch feestelijke afsluiter voor deze fotowedstrijd. De winnaar is inmiddels op de hoogte gesteld.

De winnaar van de laatste week: Ingeborg

Reacties