De zwangerschap en eerste kinderjaren zijn een overvolle tijd waarin je van alles meemaakt. Daar wil je volledig in opgaan terwijl je geniet van al die ‘eerste keren’! Maar hoe zorg je, in alle hectiek, dat je al jullie momenten zo goed mogelijk vastlegt voor later? Hoe bereid je je voor op een tijd waarin je kinderen snel veranderen, en je binnen no-time duizenden foto’s zal maken? Zijn er handige tips voor het maken van een fotoproduct? En voor welke producten en materialen kies je?

Het kan makkelijk en snel bij albelli, met verschillende fotoproducten die een leven lang meegaan. Hou de groei van je buik bij en maak elke week een foto op dezelfde plek! Ontvang op onze stand leuke tips over hoe je jouw zwangerschap, geboorte of eerste babymaanden kunt vastleggen. Zo hebben we een handige QR-code tool waarmee je makkelijk foto’s van je mobiel in je fotoboek plaatst en kan je onze app gebruiken terwijl je kleintje een dutje doet. Zo is het maken van een fotoboek al snel kinderspel!

Laat je op de Negenmaandenbeurs inspireren door onze ervaringsdeskundigen en al onze fotoboeken en wanddecoratie die je hier kan voelen, vasthouden en bekijken. Maar ook de beurs zelf is een leuke herinnering aan je zwangerschap! Reis samen af naar dromenland en laat bij onze stand een verrassende foto maken van jou en je (toekomstige) kleine door onze professionele fotograaf en neem ook dit aandenken mee voor later.

Zien we je op de Negenmandenbeurs in de Amsterdam RAI? We staan er van woensdag 14 t/m zaterdag 17 februari 2024 met onze partner WIJ. Kom ons bezoeken via ingang C, hal 12 op stand 12.707.

Meer weten over de Negenmaandenbeurs? Kijk dan hier.

Reacties