Een jaarboek van albelli is de perfecte manier om al die mooie momenten van 2021 opnieuw te beleven. Vul je boek met foto’s van gezellige familiemomenten of je mooiste reisfoto’s. Hoe je het precies indeelt kan je helemaal zelf bepalen. Bekijk deze vijf redenen waarom je dit jaar een prachtig jaarboek zou moeten maken. 

1. Daag jezelf uit met een nieuw creatief project

Soms is het lastig om je aan je goede voornemens voor het nieuwe jaar te houden. Maar als jouw goede voornemen dit jaar is om creatiever te zijn, dan is een jaarboek ideaal om mee te beginnen. Het is typisch een project om direct mee aan de slag te gaan. Verzamel al je favoriete foto’s van 2021, pak je laptop erbij en ontdek je artistieke kant met alle bewerkingsopties in onze ontwerpsoftware. 

2. Kijk terug op de mooiste momenten van 2021

2021 was wel een uniek jaar, nietwaar? Het was zeker een gedenkwaardig jaar, dus zorg ervoor dat je al je favoriete herinneringen vastlegt – groot en klein. Een persoonlijk jaarboek is een geweldige manier om al die mooie momenten te bundelen. En je kunt je erop verheugen om in 2022 door je jaarboek te bladeren met de vrienden en familie die dit jaar extra speciaal voor je hebben gemaakt.

3. Breng herinneringen tot leven

Onze smartphones en laptops zitten boordevol met favoriete momenten en herinneringen. Wanneer je er een jaarboek van maakt komen de foto’s tot leven. En je kunt je geen eenvoudiger manier bedenken om een fotoboek te maken dan de albelli online editor. In plaats van door je foto’s te scrollen om je favoriete momenten te delen, kun je ze in een 2021 jaarboek tot leven brengen en er eenvoudig doorheen bladeren. Laat je fotoboek afdrukken op glanzend papier van hoge kwaliteit om steeds weer opnieuw te genieten van alle levendige kleuren en kleine details. 

4. Kies een thema dat je aanspreekt

Je kunt een jaarboek maken over wat je maar wilt, van ‘mijn eerste jaarboek’ voor je baby tot romantische boeken voor jou en je geliefde. Met onze themaboeken hebben we het nog gemakkelijker gemaakt om een ontwerp te kiezen. Om je eerste babyfotoboek te maken, sleep je de schattigste foto’s gewoon in een van onze layouts. Maak je een fotoboek over een grote verhuizing of reis naar het buitenland? Bekijk dan onze bijpassende thema’s en layouts. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze creatieve jaarboekthema’s voor inspiratie.

 5. Een jaarboek is het perfecte cadeau

Jaarboeken staan niet alleen geweldig in je boekenkast, ze zijn ook ideaal om cadeau te doen. Je kunt speciaal een boek maken met alle mooie momenten die je het afgelopen jaar met je beste vriend(in) hebt gedeeld. Het is ook een mooie manier om een persoonlijke cadeau te sturen naar familie en vrienden die je het afgelopen jaar minder hebt gezien. Heb je een kleintje mogen verwelkomen in 2021? Doe de opa’s en oma’s dan de schattigste foto’s van je baby cadeau.

Wat je ook hebt gedaan in 2021, beleef het opnieuw met een persoonlijk jaarboek van albelli. Gebruik deze ideeën als inspiratie en ga creatief aan de slag met een jaarboek waar je jarenlang op terug kunt kijken. Klik gewoon op de knop hieronder om meteen te beginnen. En deel deze tips met je vrienden op social media door te klikken op de onderstaande links.

Deel onze tips met je vrienden op sociale media door te klikken op de onderstaande links.

Reacties