Een jaarboek van albelli is de perfecte manier om het afgelopen jaar opnieuw te beleven. Je vult het boek met foto’s van alle gebeurtenissen die je niet wilt vergeten. Van gezellige familiemomenten, je verjaardagsfeest, de bruiloft van je zus, de geboorte van je kind tot je mooiste vakantiefoto’s. Hoe je hem indeelt, kun je helemaal zelf bepalen. Bekijk deze vijf redenen waarom je een creatief jaarboek zou moeten maken.

1. Geef jezelf een nieuw creatief project

Vind je het lastig om je te houden aan goede voornemens voor het nieuwe jaar? Begin dan met een voornemen dat je makkelijk en snel voor elkaar hebt. Een jaarboek is een fantastisch project om in januari mee aan de slag te gaan en af te ronden. Verzamel je foto’s van vorig jaar, ga naar onze website of app en ontdek je creatieve kant met alle bewerkingsopties in onze fotoprogramma’s.

2. Beleef je mooiste momenten opnieuw

Je beleeft door het jaar heen zoveel dat het onmogelijk is om alles te onthouden. Een persoonlijk jaarboek is een geweldige manier om alle mooie momenten van het jaar te bundelen en nooit meer te vergeten. Als je bij je foto’s ook leuke anekdotes schrijft, kun je nog meer details uit je leven voor de toekomst bewaren.

3. Deel je herinneringen met je dierbaren

We hebben allemaal honderden foto’s op onze telefoon, maar met een afgedrukt jaarboek kun je ze echt tot leven brengen. In plaats van op een klein scherm steeds maar weer naar beneden te moeten te scrollen, kun je ze in een jaarboek makkelijk terugvinden. En als je je fotoboeken laat afdrukken op glanzend papier van hoge kwaliteit, kun je extra genieten van alle levendige kleuren en details.

4. Maak een themaboek

Je kunt een jaarboek maken over wat je maar wilt, van ‘mijn eerste jaarboek’ voor je baby tot reisboeken voor jou en je geliefde. Met onze vooraf ontworpen boeken hebben we het nog gemakkelijker gemaakt om een thema te kiezen. Om je eerste babyfotoboek te maken, sleep je de schattigste foto’s gewoon in een van onze indelingen. Maak je een fotoboek over een grote verhuizing of reis naar het buitenland? Bekijk dan onze reisontwerpen voor een indeling waarmee je je beste landschapsfoto’s kunt laten zien.

Kijk eens naar deze creatieve jaarboekthema’s voor extra inspiratie.

 5. Jaarboeken zijn het perfecte cadeau

Jaarboeken zijn niet alleen mooi voor op je salontafel, ze zijn ook ideaal om cadeau te doen. Je kunt een boek maken met alle mooie momenten die je met je beste vriend(in) hebt gedeeld het afgelopen jaar. Heb je een kleintje mogen verwelkomen? Doe de opa’s en oma’s dan een schattig fotoboek van je baby cadeau.

Wat je ook hebt gedaan vorig jaar, beleef het opnieuw met een persoonlijk jaarboek van albelli. Gebruik onze ideeën als inspiratie en ga creatief aan de slag met een jaarboek waar je nog jarenlang in terug kunt kijken.

Deel onze tips met je vrienden op sociale media door te klikken op de onderstaande links.

Reacties