Een jaarboek van albelli is de perfecte manier om al die mooie momenten van 2022 vast te leggen. Hoe je jouw boek indeelt, is helemaal aan jou. Maak een prachtig familiefotoboek met een jaar vol herinneringen of vier de geweldige reizen die je dit jaar hebt gemaakt met die bijzonder personen in je leven. De mogelijkheden voor jouw jaarboek van 2022 zijn eindeloos. Bekijk deze vijf redenen waarom je dit jaar een prachtig jaarboek zou moeten maken. 

1. Daag jezelf uit met een nieuw creatief project

Goede voornemens zijn altijd lastig vol te houden, maar als je goede voornemen dit jaar is om creatiever te zijn, dan is een jaarboek ideaal om mee te beginnen. Bedenk een thema voor je persoonlijke jaarboek, verzamel al je favoriete foto’s van 2022 en ga aan de slag op je laptop. Ontdek je artistieke kant met alle bewerkingsopties in onze ontwerpsoftware!

2. Kijk terug op de mooiste momenten van 2022

Iedereen is druk, dus vliegt de tijd soms ongemerkt voorbij. Het maken van een jaarboek van 2022 is dan een geweldige manier om even de tijd te nemen om terug te kijken en na te denken over alle momenten die ons leven mooi maken. Van grote feesten met familie en vrienden tot kleine momenten thuis. Kies een aantal van je favoriete foto’s en maak van het maakproces een leuke activiteit voor het hele gezin. Selecteer tijdens een gezellige avond samen de foto’s en speel met de ontwerptools in de albelli ontwerpsoftware om het perfecte jaarboek te maken.

3. Breng herinneringen tot leven

Onze telefoons en laptops staan vol met onze favoriete momenten en herinneringen. Het maken van een fysiek jaarboek is een prachtige manier om deze foto’s tot leven te brengen en ze uit je digitale fotocollecties te halen! In plaats van foto na foto op je scherm door te scrollen om je favoriete momenten te vinden, kun je ze in een jaarboek uit 2022 opnieuw beleven en er gemakkelijk doorheen bladeren.

Een persoonlijk jaarboek maken met albelli kan niet eenvoudiger. Onze tip: laat je fotoboek afdrukken op glanzend papier van hoge kwaliteit om steeds weer opnieuw te genieten van alle levendige kleuren en kleine details.

4. Kies een thema dat je aanspreekt

Je kunt een jaarboek maken over wat je maar wilt, van ‘mijn eerste jaarboek’ voor je baby tot romantische boeken voor jou en je partner. Met onze themaboeken hebben we het je nog gemakkelijker gemaakt om een thema te kiezen dat helemaal bij jou past.

Om makkelijk het eerste jaarboek van je baby te kunnen maken, sleep je gewoon de schattigste foto’s in een van onze lay-outs. Heb je dit jaar een grote reis gemaakt? Ontdek dan onze bijpassende thema’s voor jouw mooiste foto’s. Bekijk deze creatieve jaarboekthema’s voor extra inspiratie.

5. Een jaarboek is het perfecte cadeau

Jaarboeken zijn niet alleen een geweldige aanvulling voor je boekenkast of salontafel: het is ook hét perfecte cadeau voor familie en vrienden. Maak een jaarboek met alle mooie momenten die je hebt gedeeld met je beste vrienden of stuur er een naar de familieleden die je niet zo vaak ziet als je graag zou willen. Heb je in 2022 een kleintje op de wereld gezet? Geef opa en oma dan een cadeau met de leukste foto’s, die je hebt verzameld van de nieuwste telg van je gezin.

Hoe je 2022 ook hebt doorgebracht, beleef het opnieuw in een persoonlijk jaarboek van albelli. Gebruik deze ideeën als inspiratie en ga creatief aan de slag met een jaarboek waar je jarenlang op terug kunt kijken. Klik op de onderstaande knop om te beginnen.

Deel inspiratie en deze ideeën met je vrienden door op onderstaande links te klikken.

Reacties