Een jaarboek van albelli is de perfecte manier om al die fantastische momenten van 2018 opnieuw te beleven. Je kunt hem vullen met foto’s van gezellige familiemomenten tot spectaculaire reisfoto’s. Hoe je hem indeelt, kun je helemaal zelf bepalen. Bekijk deze vijf redenen waarom je dit jaar een creatief jaarboek zou moeten maken.

1. Geef jezelf een nieuw creatief project

Het is altijd lastig om je te houden aan goede voornemens voor het nieuwe jaar, of niet? Maar als jouw goede voornemen dit jaar is om creatiever te zijn, dan is dit perfect om mee te beginnen. Een jaarboek is een fantastisch project om direct mee aan de slag te gaan. Verzamel je foto’s van 2018, pak je laptop erbij en ontdek je artistieke kant met alle bewerkingsopties in onze fotoprogramma’s.

2. Je kunt terugkijken op de mooiste momenten van het jaar

Was 2018 een druk jaar? Zorg er dan voor dat je geen moment vergeet in je jaarboek. Een persoonlijk jaarboek is een geweldige manier om al die mooie momenten te bundelen. Je kunt samen door je jaarboek bladeren met de vrienden en familie die dit jaar extra speciaal hebben gemaakt.

3. Breng herinneringen tot leven

We hebben allemaal vele herinneringen die we gewoon op onze telefoon of laptop laten staan, maar met een afgedrukt jaarboek kun je ze echt tot leven brengen. In plaats van door je foto’s te scrollen om je favoriete momenten te vinden, kun je ze in een jaarboek tot leven brengen en er eenvoudig doorheen bladeren. Als je je fotoboeken bovendien laat afdrukken op glanzend papier van hoge kwaliteit, kun je opnieuw genieten van alle levendige kleuren en kleine details.

4. Je kunt een themaboek maken

Je kunt een jaarboek maken over wat je maar wilt, van ‘mijn eerste jaarboek’ voor je baby tot reisboeken voor jou en je geliefde. Met onze vooraf ontworpen boeken hebben we het nog gemakkelijker gemaakt om een thema te kiezen. Om je eerste babyfotoboek te maken, sleep je de schattigste foto’s gewoon in een van onze indelingen. Maak je een fotoboek over een grote verhuizing of reis naar het buitenland? Bekijk dan onze reisontwerpen voor een indeling waarmee je je beste landschapsfoto’s kunt laten zien.

Kijk eens naar deze creatieve jaarboekthema’s voor extra inspiratie.

 5. Jaarboeken zijn het perfecte cadeau

Jaarboeken staan niet alleen geweldig in je boekenkast, ze zijn ook ideaal om cadeau te doen. Je kunt een boek maken met alle mooie momenten die je met je beste vriend(in) hebt gedeeld het afgelopen jaar. Heb je een kleintje mogen verwelkomen in 2018? Doe de opa’s en oma’s dan de schattigste foto’s van je baby cadeau.

Wat je ook hebt gedaan in 2018, beleef het opnieuw met een persoonlijk jaarboek van albelli. Gebruik deze ideeën als inspiratie en ga creatief aan de slag met een jaarboek waar je jarenlang op terug kunt kijken.

Deel deze tips met je vrienden op sociale media door te klikken op de onderstaande links.

Reacties