Een trouwalbum is niet zomaar een boek met foto’s van een feest: je trouwdag is een uniek hoofdstuk van jullie liefde dat je keer op keer wilt herbeleven. Of het nu het begin markeert van een heel leven samen, of de volgende stap is in een lange en hechte relatie, er is geen betere manier om de magie van deze bijzondere dag voor altijd vast te leggen dan met een persoonlijk trouwalbum.

Een fotoboek van je trouwdag: een liefdesverhaal

Een trouwalbum is meer dan alleen een verzameling foto’s; elke pagina vertelt een verhaal – van de opwinding van het ‘s ochtends klaarmaken voor de grote dag, naar de huwelijksgeloften die worden uitgewisseld tot alle festiviteiten die daarop volgen. Maak van al deze momenten een echt liefdesverhaal waar je nog jaren met veel plezier op terug zult kijken. Beter nog: bestel meerdere exemplaren van je trouwalbum en geef ze cadeau aan al je vrienden en familie. Maar wat voor titel geef je een fotoboek met zo’n bijzondere betekenis eigenlijk?

1. Songtitels

Als muziek een belangrijke rol speelde op jullie grote dag, kies dan de titel van een liedje als naam van jullie trouwalbum. Laat de muziek de soundtrack zijn van jullie liefdesverhaal, of het nu het nummer is dat werd gespeeld tijdens jullie eerste dans of een liedje dat een speciale betekenis heeft voor jullie beiden.

De top drie bruiloftsliedjes die ook een geweldige albumtitel zijn: Perfect (Ed Sheeran), Alles Is Liefde (BLØF), Can’t Help Falling in Love (Elvis Presley). Probeer ons vooraf ontworpen trouwfotoalbum ‘Met liefde handgemaakt’ en speel met verschillende songtitels en foto’s van jullie eerste dans.

2. Jij en ik

Soms is simpel en eenvoudig dat wat het beste werkt en past bij jullie als stel. Houd het persoonlijk door jullie voornamen als titel van je fotoboek te gebruiken en hieronder de datum van de bruiloft te vermelden. Combineer met een van jullie favoriete foto’s van de dag en maak een fotoboek dat uniek is in zijn eenvoud.

3. Nog lang en gelukkig

Voor nog wat extra romantiek kun je een op sprookjes geïnspireerde zin overwegen, zoals ‘Nog lang en gelukkig’, aangevuld met jullie namen. Deze klassieke titel voegt een elegante en tijdloze uitstraling toe aan het trouwalbum en geeft perfect de permanente band tussen jou en je partner weer.

4. De mooiste dag van ons leven

Personaliseer je trouwalbum met een oprechte uitspraak als ‘De mooiste dag van ons leven’. Kijk eens naar onze vooraf ontworpen thema’s ‘Botanische bruiloft’ of ‘Gewoon geweldig’ voor een eenvoudig en toch intiem accent dat perfect de sfeer van jullie speciale dag weergeeft.

5. De bestemming is belangrijker dan de reis

Als je op zoek bent naar iets echt origineels, gebruik dan een citaat als titel voor je trouwfotoalbum. Als het jawoord zich afspeelt tegen een adembenemende achtergrond, zou ‘De bestemming is belangrijker dan de reis’ passend kunnen zijn. Combineer dit met ons themaboek ‘Elegante stijl’, of ga zelf creatief aan de slag door met een leeg fotoboek te beginnen.

6. Koosnaampjes

Hebben jij en je partner een koosnaampje voor elkaar? Maak dan van de gelegenheid gebruik door jullie bijnamen te gebruiken als de titel van je fotoboek. Probeer het eens uit met ons themaboek ‘Warme aardetinten’ en combineer jullie koosnamen met schattige, spontane foto’s van de dag.

7. De grote dag

Kiezen voor een klassieke titel als ‘De grote dag’ is een tijdloze optie die de essentie van jullie trouwdag perfect weergeeft. Je kunt ook nog de trouwdatum of jullie nieuwe namen onder de titel toevoegen voor een persoonlijk tintje dat de sentimentaliteit van het fotoboek vergroot.

Jullie trouwdag is een cruciaal moment in jullie liefdesverhaal, en verdient het om gekoesterd te worden. Een prachtig vormgegeven fotoboek is de perfecte manier om dat te doen. Begin vandaag nog met het maken van een trouwalbum met albelli!

Reacties