Nu tijdelijk 20% korting op alle fotoboeken, wanddecoratie, foto afdrukken en meer! Lees meer
Winkelmandje
Je winkelmandje Bekijk

Je winkelmandje is leeg.

om bewaarde producten in je account te zien.

Promotiekorting:
Bulkkorting:
Korting:
Opstartkosten:
Verzendkosten:
020-7083513 (lokaal tarief)

Privacy- en Cookiebeleid

Albumprinter B.V., gevestigd aan het Stationsplein 53-57, 1012 AB Amsterdam, handelend onder de naam Albelli (“Albelli”, “wij” of “we”), respecteert de privacy van de bezoekers en gebruikers van haar website www.albelli.nl (“Website”), de mobiele applicaties (“App(s)”) en haar editors zoals de fotoboekprogramma´s (“Editor(s)”), alsmede de privacy van haar klanten die via onze Website of App(s) een bestelling plaatsen. In dit beleid wordt uiteengezet welke informatie we in het kader van het gebruik van onze Website, Editor(s) of App(s) en van jou als klant verzamelen en hoe we deze informatie verder gebruiken en beschermen.

1. Toepassing van het Privacy- en Cookiebeleid

Dit Privacy- en Cookiebeleid is van toepassing op elk(e) Websitebezoek, transactie en elke overeenkomst die via een Website of App wordt overeengekomen. Alle informatie, waaronder je persoonsgegevens, die wij over jou verzamelen gedurende je bezoek en/of gebruik van onze Website, Editor(s) of App(s), zal worden behandeld in overeenstemming met dit beleid en de hierin beschreven doeleinden. Dit Privacy- en Cookiebeleid geldt niet voor websites van andere bedrijven die een link naar onze Website of App(s) bevatten of waarvan een link op onze Website staat.

2. Gegevens die wij verzamelen

Albelli stelt je in staat om online gepersonaliseerde fotoproducten te laten maken zoals een fotoboek, mobiel hoesje of een canvas voor aan de muur en deze bij jezelf of een ander adres te laten bezorgen. In het kader van onze diensten kunnen we jouw gegevens op twee manieren verzamelen:

Gegevens die door jou worden verstrekt
Albelli verzamelt gegevens die door jou worden verstrekt zoals je e-mailadres en wachtwoord wanneer je je registreert als nieuwe klant en een account aanmaakt. Verder verzamelen we je bestelgegevens zoals je naam, telefoonnummer, adres en betalingsgegevens als je een bestelling bij ons plaatst (en, als de bestelling naar iemand anders wordt verstuurd, de naam- en adresgegevens van de ontvanger voor wie de bestelling is bestemd), samen met de bestanden zoals de foto´s die door jou worden geüpload en/of worden gebruikt in dan wel op onze producten. Je e-mailadres wordt gebruikt om de bevestiging van je bestelling toe te zenden. Het is ook mogelijk dat we je contactgegevens verzamelen als je gebruik maakt van onze aanbiedingen of meedoet aan onze prijsvragen of wanneer je aan ons je mening geeft, bijvoorbeeld door middel van een review over een Albelli-product.

Gegevens die wij automatisch verzamelen
Albelli verzamelt tevens gegevens die we ontvangen op basis van je gebruik van onze diensten zoals de fotoboekprogramma´s waarmee je een fotoboek kan ontwerpen, je bezoek aan onze Website, het gebruik van de App(s) en eventueel andere websites die vanaf onze Website toegankelijk zijn. We verzamelen bijvoorbeeld je IP-adres en het type browser dat je gebruikt, maar ook de pagina’s die je bezoekt, de datum en tijd van jouw bezoek en op welke wijze je gebruik maakt van onze Website, Editor(s) of App(s).

3. Wat doen we verder met je gegevens?

Je gegevens kunnen voor de volgende doeleinden worden gebruikt:

Acceptatie, verwerking en uitvoering van je bestelling
Je gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken, uit te voeren, te produceren en te bezorgen op het door jou gekozen adres. Met je gegevens zullen we je ook op de hoogte houden van de voortgang van je bestelling. We geven jouw gegevens door aan andere bedrijven die namens ons bepaalde diensten uitvoeren. Voorbeelden hiervan zijn: een aan Albelli gelieerde onderneming binnen de Cimpress-groep of derde partij die je bestelling produceert; een vervoerder zoals DHL of PostNL om je bestelling te kunnen verzenden en af te leveren; online betaaldienstverleners zoals WorldPay, IDEAL of PayPal om je (creditcard)betaling te kunnen verwerken; dienstverleners om e-mail- of andere mediaberichten te kunnen verzenden; marketing analysebedrijven om gegevens te analyseren of doublure-gegevens uit onze database te verwijderen; en het verlenen van Klantenservice.

Het beheren van je account
Op de Website en of App(s) wordt de mogelijkheid aangeboden om je eigen account aan te maken. In dit account slaan we onder andere je naam, aflever- en factuuradres, telefoonnummer en je e-mailadres op. We slaan ook informatie op over je eerdere bestellingen die je hebt geplaatst, zodat je ze sneller kunt terugvinden, bekijken, delen met anderen of nabestellen.

Direct marketing, co-branded aanbiedingen en het versturen van nieuwsbrieven
We kunnen je gegevens gebruiken voor direct marketingdoeleinden om je zodoende via e-mail, direct mail, telefoon (inclusief SMS en push notificaties) of andere media, commerciële informatie of een aanbieding over onze producten en diensten toe te zenden. Deze informatie of aanbiedingen kunnen ook op een ´co-branded´ wijze zijn samengesteld in samenwerking met een partner of een aan Albelli gelieerde onderneming en zullen dan producten of diensten van deze derde partij bevatten.
Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief die per e-mail of direct mail wordt verstuurd. Zo blijf je op de hoogte van speciale aanbiedingen en onze nieuwe of aanvullende producten en diensten. Als je het niet langer op prijs stelt om onze commerciële informatie zoals onze nieuwsbrief te ontvangen, dan kun je ons dat altijd laten weten door contact op te nemen met onze Klantenservice. Gaat het hierbij om e-mail, klik dan op de afmeldlink die je onderaan in de e-mail kunt vinden.

Reviews en opmerkingen
We horen graag over jouw ervaringen met onze Website, Editor(s), App(s) en onze producten. Indien je ons een review geeft, bijvoorbeeld via Social Media, onze Website of aan onze Klantenservice, kunnen wij een dergelijke review (of een gedeelte daarvan) gebruiken voor elk doel, met dien verstande dat we je review niet zullen gebruiken in combinatie met je naam of andere persoonsgegevens. Enkel met jouw voorafgaande en expliciete goedkeuring zullen wij jouw review (of een gedeelte daarvan) samen met je naam (of overige persoonsgegevens) die je ons hebt gegeven, verder gebruiken.

Promoties en prijsvragen
Als je meedoet aan een promotie of prijsvraag, dan vragen we je om je naam, adres, e-mailadres en kan het zijn dat je eventueel ander materiaal deelt zoals foto’s. Met deze gegevens kunnen we de promotie uitvoeren, de prijswinnaar(s) laten weten dat ze hebben gewonnen en via onze Website, nieuwsbrief en/of Social Media de prijswinnaar(s) bekendmaken.

Onderhoud, statistische analyse en verbetering van onze diensten
We streven er voortdurend naar om onze diensten via de Website, Editor(s) en App(s) te verbeteren. Wij maken daarvoor gebruik van analytische software van derde partijen, te weten Adobe Analytics als deel van de Omniture diensten en Google Analytics. Met deze analytische software plaatsen we cookies om algemene bezoekgegevens bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers of gebruikers onze diensten gebruiken. In dit kader registreren wij via de Website, de Editor(s) en de App(s) gegevens zoals het IP-adres van je computer, de datum en het tijdstip van gebruik, je browser, welke producten door jou bekeken en ontworpen worden en welke functionaliteiten uit de Editor je hierbij hebt toegepast. Deze gegevens worden gebruikt voor statistische analyses van het bezoek-, gebruik- en klikgedrag.
Daarnaast kunnen we je gegevens gebruiken om je te vragen of je mee wilt doen aan een vrijblijvend klanten- of marktonderzoek. Soms voeren andere bedrijven dit onderzoek in opdracht voor ons uit. We geven dergelijke bedrijven dan jouw e-mailadres of telefoonnummer, die zich dan uiteraard ook aan dit Privacy- en Cookiebeleid moet houden!

Fraude
We gebruiken klantgegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Als dat moet op grond van een wettelijke verplichting, geven we klantgegevens door aan de overheid of bijvoorbeeld een opsporingsinstantie.

Verbetering van onze Klantenservice
Om je snel te kunnen helpen bij vragen, maken we gebruik van je gegevens en maken we mogelijk aantekeningen van het gesprek en het onderwerp, die we bewaren. Dit is handig als je ons nog een keer belt. Gegevens over het telefoongesprek net jou worden geregistreerd en bewaard. Op deze manier help je ons met het analyseren en verbeteren van onze Klantenservice.

We slaan je gegevens op in overeenstemming met de toepasselijke wettelijke bewaartermijnen. Bij de verwerking van je gegevens en de levering van onze producten en diensten zoals hierboven omschreven kan Albelli samenwerkende partners of (sub)bewerkers inschakelen.

Albelli maakt onderdeel uit van Cimpress N.V. en kan ook overige aan haar gelieerde ondernemingen binnen de Cimpress-groep inschakelen voor de doeleinden zoals hierboven uiteengezet, waarbij je persoonsgegevens als onderdeel van je gegevens, verwerkt kunnen worden. Deze samenwerkende partners, derde partijen of aan Abelli gelieerde ondernemingen of eventuele door hen op hun beurt ingeschakelde (sub)bewerkers kunnen in landen gevestigd zijn buiten de Europese Unie en je gegevens kunnen dan ook naar landen buiten de Europese Unie worden doorgegeven. Bij doorgifte naar landen die niet over een adequaat beveiligingsniveau beschikken zal Albelli enkel de gegevens doorgeven indien de ontvanger er mee instemt om te voldoen aan de EU modelcontractbepalingen voor de doorgifte van persoonsgegevens zoals opgenomen in het Besluit van de Europese Commissie van 5 februari 2010 (2010/87/EU) of in het geval van een in de Verenigde Staten gevestide onderneming, het Safe Harbour-regime 2.0 toepast.

4. Openbaarmaking aan derden

Waar nodig stellen we je gegevens alleen beschikbaar aan derden zoals hierboven uiteengezet. Dit gebeurt uitsluitend voor doeleinden zoals die in dit beleid worden uiteengezet of hiermee verenigbaar zijn. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens en de inhoud van dit beleid in acht te nemen. Albelli zal hiernaast je persoonsgegevens alleen aan derden verstrekken indien we daartoe je voorafgaande toestemming hebbing verkregen, wettelijk verplicht zijn of in het geval van een fusie, overname, reorganisatie of soortgelijke gebeurtenis.

5. Beveiliging van je gegevens

Albelli gaat uiterst zorgvuldig om met je gegevens, waarvan persoonsgegevens deel uit kunnen maken. Wij hebben verschillende technische en organisatorische maatregelen getroffen om je persoonsgegevens die zijn opgeslagen op onze servers, te beveiligen tegen verlies of onrechtmatig gebruik.

Elk fotoboek of ander fotoproduct en alle daarin opgeslagen afbeeldingen, foto’s of andere geüploade inhoud is beveiligd door jouw unieke e-mailadres en wachtwoord. Andere gebruikers kunnen de door jou gemaakte producten en hierin opgeslagen inhoud niet inzien zonder in het bezit te zijn van deze beide gegevens. Daarom raden we je aan om je wachtwoord met zorg te kiezen en deze niet te delen met anderen!

6. Cookies

Cookies zijn kleine bestanden die online met de pagina´s van onze Website of online Editor(s) via je browser worden meegestuurd en worden opgeslagen op je computer, tablet, telefoon of ander apparaat. In het geval van de downloadbare App(s) en Editor(s) maakt het cookiebestand onderdeel uit van de software die je download en installeert op je computer. Wij gebruiken cookies om je gebruikservaring tijdens het bezoeken of gebruiken van onze diensten via de Website, Editor(s) of App(s) te optimaliseren. De cookies zorgen ervoor dat onze Website je browser, voorkeuren en geschiedenis herkent bij je volgende bezoek. Daarnaast kunnen we cookies gebruiken om jou relevante informatie te laten zien, rapportages te krijgen over hoe bezoekers of gebruikers onze diensten via de Website, Editor(s) en App(s) gebruiken en om integratie met de Social Media netwerken mogelijk te maken.
Albelli gebruikt de volgende soorten cookies:

Functionele cookies: deze cookies zijn nodig om onze Website te kunnen bezoeken en de diensten te gebruiken die onze Website aanbiedt. Deze cookies zijn bedoeld om bezoeken aan onze website makkelijker te maken. Deze cookies bewaren daarom je persoonlijke instellingen, items die zijn toegevoegd aan je winkelmandje en of een bepaald bericht al aan jou getoond is, zodat je het niet nog een keer te zien krijgt.

Analytische cookies: deze cookies houden bij gegevens over het gebruik van onze Website via Google Analytics of Adobe Analytics. Deze statistieken geven ons onder andere inzicht in hoe vaak onze Website wordt bezocht, welke delen van onze Website bezoekers het interessantst vinden, welke producten door jou bekeken en ontworpen worden en welke functionaliteiten uit de Editor je hierbij hebt toegepast. Deze gegevens worden gebruikt voor statistische analyses van het bezoek-, gebruik- en klikgedrag. Dit doen we om onze Website, Editor(s) en App(s) voortdurend te verbeteren en zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Tracking cookies: deze cookies worden gebruikt om bij te houden welke websites en pagina´s je bezoekt naast onze Website om zo gegevens te verzamelen over je surfgeschiedenis. Met deze gegevens kunnen we je advertenties laten zien die relevanter voor je zijn en beter aansluiten op je interesses. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt om het aantal keer dat je een advertentie ziet, te beperken en om de effectiviteit van onze digitale reclamecampagnes te meten. Ze worden namens en met toestemming van Albelli geplaatst door externe advertentienetwerken.

Social Media-cookies en andere cookies van derde partijen: als je onze Website bezoekt, kan er ook content worden aangeboden door andere bedrijven dan Albelli. Deze bedrijven kunnen ook cookies op je computer zetten. Als je bepaalde Albelli-content deelt via Social Media netwerken zoals Facebook of Twitter, dan kunnen deze derde partijen ook cookies op je computer zetten. Het is belangrijk om te weten dat wij geen toegang hebben tot, noch controle over, cookies die door derden worden gekozen. We raden je aan de websites van de andere partijen te raadplegen voor meer informatie over hun cookies en over hoe je ze kunt beheren.

De hierboven genoemde cookies worden alleen door ons gebruikt en de hiermee verzamelde gegevens worden niet gedeeld met derden, tenzij in het kader van een doeleinde en in overeenstemming met dit Privacy- en Cookiebeleid. De via je browser op je computer geplaatste cookies kunnen verwijderd worden als je dat wilt. De meeste browsers accepteren cookies automatisch, maar je kunt je browserinstellingen aanpassen zodat dit niet meer het geval is. Meer informatie vind je onder “Help” in je browser. Als je de cookies niet accepteert, kun je onze Website nog wel bezoeken, maar dan kan het zijn dat bepaalde diensten en delen van de site niet optimaal functioneren.

7. Jouw rechten (inzage, correctie en verzet)

Op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens mag je ons verzoeken om inzage in je persoonsgegevens. Indien je fouten hebt opgemerkt in je persoonsgegevens of je deze vanwege een andere reden graag wilt verbeteren of wilt aanvullen dan mag je ons dat ook verzoeken. Hetzelfde geldt voor een verzoek om je persoonsgegevens te verwijderen of af te schermen indien deze onjuist, onvolledig of irrelevant zijn, of op een andere wijze in strijd met een wettelijk voorschrift worden verwerkt. Deze verzoeken tot inzage, correctie of verzet contact kun je richten aan onze Klantenservice.

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf je gegevens, waaronder je persoonsgegevens, via je account in te zien en deze via de Website of de App te wijzigen. Klik hiervoor op ´mijn account´.

8. Wijzigingen en vragen

Ons Privacy- en Cookiebeleid kan van tijd tot tijd worden gewijzigd. We zullen elke bijgewerkte versie op deze pagina zetten, zodat je altijd op de hoogte bent van de gegevens die we verzamelen, de wijze waarop deze gegevens door ons worden gebruikt en beschermd en de omstandigheden waaronder we je gegevens aan derden verstrekken en/of openbaar maken.

Als je vragen hebt over je gegevens, ons Privacy- en Cookiebeleid of de toepasselijkheid ervan, dan kun je altijd contact opnemen met onze Klantenservice. Dit kan via e-mail, per telefoon 0900-2523554 (€ 0,10 per minuut) of per brief naar Postbus 16545, 2500 BM Den Haag.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)