1. Home
  2. albelli apps

Ga aan de slag,
waar je ook bent

Creatief onderweg

Op pad deze zomer? Je hoeft niet binnen te zitten om creatief aan de slag te gaan met albelli. Download onze app vandaag en maak fotoboeken, wanddecoratie, fotoafdrukken en meer, direct vanaf je telefoon, Dropbox of sociale media accounts. Dus of je nou in het park bent, op het strand, of op het vliegveld, het was nog nooit zo makkelijk om je favoriete momenten tot leven te brengen.

De fotoboek-app van albelli

Met de fotoboek app van albelli creëer je in een mum van tijd een mooi fotoalbum vanop je tablet of smartphone. Het gebruik van de app is erg eenvoudig wat hem ideaal maakt wanneer je tijdens een pauze, op de bus, vanuit je zetel of waar dan ook een album wil maken. Deze gebruiksvriendelijkheid in combinatie met de vele mogelijkheden die albelli biedt op vlak van templates en producten, maken er de beste fotoboek app van die je kunt vinden. Een fotoalbum maken met de app doe je als vanzelf en je kunt steeds rekenen op een goed resultaat.

Lees meer Sluiten

Creëer je fotoproducten via onze app

Niet enkel een fotoalbum kan gemaakt worden met de fotoboek app van albelli, maar ook enkele andere fotoproducten die je zeker van pas zullen komen. Zo kun je de app gebruiken om fotoafdrukken mee te bestellen. Ben je iemand die heel wat plaatjes met zijn telefoon heeft geschoten, dan is dit de manier bij uitstek om ze op papier te zetten. Je kunt ze daarna als wanddecoratie gebruiken, maar als je het liever wat grootser aanpakt, ga je voor een afdruk in posterformaat. Wil je een mooie herinnering aan de zomer of een vakantie, dan zijn fotoboeken natuurlijk een aanrader. Ook deze vind je in de fotoboek app.

Fotocollages maken via de app

Hoewel de albelli applicatie geen fotocollage app is waarmee je achtergrondjes maakt voor je telefoon of social media, kun je er wel een collage mee maken die je daarna als wanddecoratie laat afdrukken. Een collage maken met de app wijst zichzelf volledig uit. Het enige wat jij moet doen, is het nodige aantal foto’s verzamelen dat je voor de collage wil gebruiken. Er zijn diverse opties op vlak van de vormgeving van je fotocollage en de hoeveel foto’s die gebruikt worden.

Onze fotoservice via de app

Dankzij de app van albelli heb je voortaan een fotoservice bij de hand, waar je ook bent. Je kunt met de app/fotoservice creatief aan de slag gaan en foto’s importeren vanuit verschillende social media en je eigen smartphone of tablet. Dankzij een internetverbinding sta je rechtstreeks in contact met het platvorm van albelli en bestel je het product dat je gemaakt hebt zodra alles is afgerond. Waar je vroeger een laptop of computer nodig had om aan de slag te kunnen met je kiekjes, gaat dat nu allemaal vanop je telefoon.

Gebruik de albelli app op je favoriete apparaten

Of je nu beschikt over een smartphone met android, een toestel van apple, een tablet met ios, een ipad of een iphone, de fotoboek app van albelli is compatibel met de meest voorkomende toestellen op de markt. Het enige wat je moet doen is de fotoboek app die bij jouw toestel past installeren en je bent vertrokken voor een paar uurtjes plezier met het maken van al je prints en albums. Maak je account aan, kies je foto’s uit en je product en zorg voor een spetterende afdruk die gezien mag worden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Leuk! Je bent nu ingeschreven op de nieuwsbrief Het lijkt erop dat je e-mailadres een spelfout heeft. Controleer alsjeblieft nogmaals!