1. Home
  2. albelli apps

Ga aan de slag,
waar je ook bent

Altijd en overal creatief

Wil je altijd en overal een fotoboek, wanddecoratie, kalender, kaarten of mok kunnen maken en bestellen? Download dan de albelli app en breng al je favoriete herinneringen weer tot leven.

De app van albelli

Met onze app maak je in een mum van tijd een mooi fotoproduct met je tablet of smartphone. Het gebruik van de app is erg eenvoudig. Het grote voordeel van de app is dat je vanuit elke locatie aan de slag, zolang je maar een internetverbinding hebt.

Je kunt via de app alle albelli fotoproducten bestellen. Zo kun je de app gebruiken om een fotoboek of een kalender te maken, maar ook om fotoafdrukken mee te bestellen. Je mooiste foto hang je natuurlijk aan de muur als wanddecoratie. Maak bijvoorbeeld een collage van je mooiste foto’s en laat deze afdrukken op canvas, aluminium, forex of plexiglas. Voor fotomokken heeft onze app nog iets speciaals: alleen in de app kun je een panoramamok maken met foto’s die helemaal rond lopen. In de app vind je diverse opties voor lay-out, kleuren, kaders en meer. Als je tevreden bent met je creatie, klik je in de app gewoon op bestellen en gaan wij aan de slag om jouw product met de hoogste kwaliteit te maken en daarna zo snel mogelijk te laten bezorgen. Zo simpel is het.

We hebben een app voor zowel android als iPhone. Dus wacht niet langer en download hem nu. Maak je account aan, kies een product uit en ga aan de slag met jouw prachtige creatie. De stappen wijzen zich vanzelf en een aantal dagen later kun jij genieten van een uniek fotoproduct, of het cadeau geven aan familie of vrienden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Leuk! Je bent nu ingeschreven op de nieuwsbrief Als je zeker weet dat je e-mailadres klopt, klik dan opnieuw op de afmelden knop