10 jaar bij albelli

Voor onze 10e verjaardag hebben we een infographic gemaakt met een paar leuke weetjes over albelli. Wist jij ze al? Of zijn ze allemaal nieuw voor je?


In 2008 is albelli begonnen met ongeveer 80 werknemers. Eén van die 80 werknemers is Marieke en zij werkt nu nog steeds bij albelli. We hebben haar een paar vraagjes gesteld, lees je mee?


En al die 320 werknemers komen uit 27 verschillende landen. Benieuwd naar hun taal? Bekijk het filmpje met hun felicitaties!


Vorig jaar vierden we onze 1.500.000 klanten en nu gaan we alweer richting de 2.000.000! Zonder jullie zouden wij niet 10 jaar kunnen bestaan, daarom zijn we jullie elke dag dankbaar voor het vertrouwen. Wil je een paar van onze klanten leren kennen? Bekijk dan het filmpje van vorig jaar hier.


Ons fotoboekprogramma was in 2008 heel anders dan hoe hij er nu uitziet. En we hebben elke keer weer nieuwe functies toegevoegd. Collega Herman uit het editor team geeft geeft ons hier een samenvatting van de ontwikkelingen.


Ondanks dat we ook andere producten hebben; wanddecoratie, mokken, kaarten, kalenders… Onze fotoboeken blijven toch het meest populair! Ook aan de slag? Klik hier.


En op de 2e plek staat dan de wanddecoratie en op 3 de losse fotoafdrukken.


Met trots en met dank aan onze klanten hebben we al heel vaak de webshop award gewonnen. Daarnaast zijn onze fotoboeken door de Consumentenbond uitgeroepen tot de allerbeste van heel Nederland en hebben verschillende tests ons als beste beoordeeld.


Wanneer zijn onze producten ook alweer geïntroduceerd? Zie hier, een heel handig overzicht!


De fabriek waar alle fotoproducten worden gemaakt staat in Ypenburg (naast Den Haag), onze fabriek is net zo groot als een groot voetbalveld.


Onze fotomokken. Ons kantoor staat er vol mee! Eigenlijk is zo’n mok zo gemaakt… Wil je ook een leuke fotomok (leuk om te geven met bijvoorbeeld een verjaardag), kijk dan gauw op de website en ga aan de slag.

Reacties