Marieke

Naast de verjaardag van albelli, vieren wij dit jaar ook het 10-jarig jubileum van Marieke. De afgelopen tien jaar heeft Marieke een grote bijdrage geleverd aan de groei van albelli en blikt zij graag even met je terug op haar mooiste momenten van haar carrière.

Hoe het allemaal begon…

Dat was eigenlijk via een product van albelli zelf. Toen een collega bij mijn vorige werkgever vertrok, besloten we via albelli een mooi vrienden fotoboek te maken met onze favoriete foto’s als aandenken. Niet lang erna werd ik toevallig gebeld door een recruiter van albelli.

Inmiddels heb ik met plezier op verschillende afdelingen gewerkt. Ook heb ik ik mijn collectie uitgebreid met ieder jaar minstens een 30×30 fotoboek van mijn vakantie en een paar 21×21 fotoboeken van andere gelegenheden. Ook maak ik ieder jaar een nieuwe wanddecoratie om af te wisselen.

Leuk feitje van toen&nu

Bij albelli blijven we altijd innoveren en we weten dat onze klanten allemaal andere behoeften hebben. Daarom willen we hen graag de service bieden om het boek helemaal eigen te maken. Ik weet nog dat we met het maximum aantal pagina’s van 60 naar 120 zijn gegaan. Een hele uitdaging, omdat we de ruggen van de boeken niet meer konden naaien, maar moesten lijmen. Hier introduceerden we machines voor (het naaien ging nog met naaimachientjes, ja echt waar!). En pssst, momenteel wordt er hard gewerkt aan wederom een upgrade: een fotoboek van 150 pagina’s!

Waarom albelli?

Bij albelli werk je met een bijzonder product. De herinneringen die onze klanten willen opslaan zijn waardevol, of ze nou blij of verdrietig zijn. Het is mooi dat je daar aan kunt bijdragen. Klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk. Onze collega’s van de klantenservice doen hun uiterste best om de klant blij te houden. Dat maakt mij trots om bij albelli te werken.

Meest memorabele moment?

Ha! Dat is er een dat albelli goed typeert. In 2010 deed het Nederlands Elftal mee aan het WK, dat werd gehouden in Zuid-Afrika. We kwamen steeds verder en Nederland kleurde steeds meer oranje. Iedereen was zo trots dat albelli de spelers graag een cadeau wilde aanbieden namens haar klanten. albelli heeft haar klanten toen gevraagd hun eigen mooiste WK-foto’s in te sturen. Dit heeft geleid tot een prachtig en uniek WK-fotoboek. Een fotoboek vol persoonlijke momenten. Met z’n allen hebben we met man en macht gewerkt om het fotoboek op tijd af te krijgen, zodat dit fotoboek werd uitgereikt tijdens de terugvlucht aan alle spelers en de staf.
Tijdens de huldiging door de Amsterdamse grachten, passeerde de boot met het elftal ons versierde kantoor. Ik weet nog goed dat toen toenmalig coach Bert van Marwijk het grote spandoek aan de gevel van ons kantoor zag, twee duimen naar ons allemaal opstak.
Van een gek idee werd dit binnen korte tijd een groot succes! Lees het blog over het WK-fotoboek

Zelf aan de slag met fotoproducten? Met de promotiecode 10JAAR krijg je tijdelijk 25% korting op Marieke haar favoriete fotoproduct van albelli, de fotoboeken (en op alle andere producten :))!

Reacties