Er is niets zo leuk als het geven van een persoonlijk cadeau aan iemand waarvan je houdt en om diegene vervolgens te zien stralen. Maar het is niet altijd eenvoudig om te bedenken wat je kunt geven. Terwijl mama en oma misschien gemakkelijk zijn, hebben we vaak problemen met het vinden van cadeaus voor tieners en vaders. Daarom hebben we een lijst met unieke fotoproduct ideeën voor ieder familielid samengesteld.

1. De avontuurlijke vader

Is jouw vader een echte avonturier die er graag op uit trekt? Dan vindt hij het vast fantastisch om met een fotoboek terug te kijken op al zijn spannende reizen. Ga zelf door al zijn foto’s (misschien zijn er een aantal leuke van voordat jij er was) en maak een boek van al zijn avonturen.

2. De vader die van koken houdt

Als je vader van koken houdt, vindt hij het zeker leuk om al zijn favoriete recepten samen in een persoonlijk kookboek te hebben. Je kunt ook recepten van andere familieleden verzamelen en aan het boek toevoegen, samen met schitterende foto’s van de gerechten. Bekijk onze kookboek-tips voor meer inspiratie.

3. De nostalgische moeder

De meeste moeders zijn gek op foto’s van hun gezin. Maak een fotoboek met foto’s van jullie tweeën door de jaren heen, waar ze vol nostalgie doorheen kan bladeren en die haar de komende jaren een glimlach zal bezorgen. Bekijk ook oude foto’s en voeg deze aan het fotoboek toe. Lees onze tips voor het scannen van foto’s en ontdek hoe je oude foto’s er op hun best uit kunt laten zien.

4. De moeder die van selfies houdt

Na een dagje met je moeder staat je telefoon of camera soms vol met selfies. Ze zijn makkelijk om te maken en het is een leuke manier om emoties vast te leggen. Maak stijlvolle retro fotoafdrukken van je favoriete selfies met je moeder en voeg gekleurde randen toe om jullie glimlachen er nog meer uit te laten springen. Bekijk onze handleiding voor retro fotoafdrukken voor meer ideeën.

5. De huiselijke trotse opa

Opa’s die houden van hun huiselijk comfort zullen een persoonlijke mok geweldig vinden. Je kunt nu ook tekst toevoegen op je mok, dus schrijf er iets hartverwarmends voor hem op. Wij denken dat opa’s een foto van alle kleinkinderen met een persoonlijk berichtje erg leuk zullen vinden.

6. De opa met groene vingers

Als jouw opa graag in de weer is met planten en potten in zijn goed onderhouden tuin, dan vindt hij wanddecoratie die hij buiten kan ophangen vast prachtig. Ga voor weerbestendig aluminium zodat hij het aan de tuinmuur kan ophangen. Het vormt een stijlvolle toevoeging aan zijn tuin. Bekijk onze handleiding voor het maken van wanddecoratie als een echte expert, om zijn wanddecoratie er zo goed mogelijk uit te laten zien.

7. De drukke oma

Is jouw oma altijd druk in de weer en aan het controleren hoe het met iedereen gaat? Dan is een kalender het perfecte cadeau voor haar. En maak je geen zorgen als het geen januari is, al onze kalenders kunnen starten met iedere maand van het jaar. Bekijk onze blog met unieke kalender ideeën voor inspiratie.

8. De glamorous oma

Oude foto’s van jezelf bekijken is een leuke manier om aan fijne tijden terug te denken. Kies daarom een favoriete foto van je oma van toen ze jonger was en maak er een wanddecoratie mee. Het zal haar doen glimlachen en het ziet er geweldig uit in haar huis.

9. De zus die van interieurdesign houdt

Een fotomuur met een verschillende ingelijste foto’s en wanddecoratie is het perfecte cadeau voor een zus die van interieurdesign houdt, maar er zelf weinig tijd voor heeft. Ze vindt het vast fantastisch om getrakteerd te worden op een dosis creativiteit in haar huis en je kunt foto’s gebruiken waarvan je weet dat ze ze mooi vindt. Onze handleiding voor het maken van een fotomuur geeft je alle informatie die je nodig hebt.

10. De reislustige zus

Als je zus een wereldreiziger is, kan het moeilijk zijn om te bedenken wat je haar kunt geven. Een klein vierkant fotoboek van al jullie reizen samen is het perfecte cadeau. Ze kan het meenemen op reis en je kunt zelfs een serie creëren, zodat je van elke reis een nieuwe maakt in een vergelijkbare stijl. In onze blog over citytrip-fotoboeken staan nog veel meer ideeën die je kunt gebruiken.

11. De broer die van fotografie houdt

Als je broer een fotografieliefhebber is, kun je een plexiglas of forex wanddecoratie maken van één van zijn beste foto’s. Hij zal het geweldig vinden om hem te laten zien in huis.

12. De stijlvolle broer

Maak voor het huis van je broer een reeks aluminium wanddecoraties met een aantal smaakvolle architectonische details. Het geeft zijn woning een stijlvolle sfeer.

13. De zoon die gaat studeren

Het kan moeilijk zijn om afscheid te nemen wanneer je kinderen voor het eerst het huis uitgaan. Maak daarom een aantal fotoafdrukken van jou en de familie voor hem als aandenken. Hij kan ze ophangen in zijn nieuwe studentenkamer om het meteen gezellig te maken.

14. De kieskeurige tienerdochter

Het kan lastig zijn om iets te kopen voor tienerdochters, maar wij denken dat we het perfecte cadeau gevonden hebben. Maak een wanddecoratie van een foto van haar en haar vrienden die ze in haar kamer kan ophangen. Het zorgt ervoor dat ze zich thuis voelt in haar kamer en haar vrienden zullen er ook graag komen. Bekijk tips over het creatief ophangen van wanddecoratie voor extra inspiratie.
We hopen dat je dankzij deze lijst nooit meer problemen hebt met het vinden van dát perfecte cadeau. Waarom deel je onze tips niet op social media? Gebuik de onderstaande icoontjes en inspireer zo ook je vrienden en familie. Je weet maar nooit, misschien hou je er zelf nog wel een mooi persoonlijk cadeau aan over van één van hen.
Reacties