Ons designteam heeft meer dan 50 kerstkaart-ontwerpen met de hand getekend voor je. Dat betekent dat je nu meer dan 227 feestelijke opties hebt om uit te kiezen. We zijn er dan ook vrijwel zeker van dat je iets vindt dat bij jouw kerstkaartstijl past. Al onze kaarten kunnen volledig worden aangepast, wat betekent dat ze echt zullen opvallen als ze in huis hangen bij degenen naar wie je ze stuurt. We weten dat de dagen voor kerst erg druk kunnen zijn, dus we hebben het maken van kerstkaarten zo makkelijk mogelijk gemaakt. Onze vooraf ontworpen kaarten zijn heel gemakkelijk te gebruiken en ze zijn allemaal 100% aanpasbaar, zodat je jouw kerstkaarten dit jaar helemaal uniek kunt maken.

Maak een collage

Nu het einde van dit bijzondere jaar bijna in zicht is, kun je met een collage stilstaan bij wat er de afgelopen 12 maanden allemaal is gebeurd. Pak de foto’s die je sinds januari hebt gemaakt erbij en kies je favoriete exemplaren die de mooiste momenten van het afgelopen jaar samenvatten. Dit kan je nieuwe hobby zijn, de keren dat je samen kon zijn in een groep, gezelligheid thuis met het gezin of de make-over van je interieur. Wat het ook is, het is fijn om mooie momenten met je vrienden en familie te vieren en een kerstkaart is de perfecte manier om dat te doen.

Zo simpel als zwart en wit

Niets is zo elegant als een zwart-witte fotokaart. Voor monochroom kiezen is een geweldige manier om een stijlvolle kerstkaart te sturen. Als dit soort kaarten bij jouw stijl passen, raden e je aan om een aantal vooraf ontworpen kaarten, zoals Eenvoudige Bomen of Woord Boom te bekijken. Al onze vooraf ontworpen kaarten zijn geheel aanpasbaar zodat je ze precies kunt maken zoals jij het wilt. Bovendien staan deze ontwerpen geweldig boven de schouw of op het dressoir. Zwart-wit fotokaarten zijn erg goed te gebruiken voor close-up portretfoto’s van jou, je familie of dramatische landschappen.

Voeg tekst toe

Je hoeft niet altijd een foto op de voorkant van je albelli-kerstkaart te plaatsen. Waarom zet je er voor de verandering niet je eigen tekst op? Met behulp van ons online fotoprogramma kun je zelf de grafische ontwerper spelen en geweldige tekstkunst maken. We hebben een enorm scala aan lettertypes, van modern en strak tot leuke en klassieke kerststijlen, waardoor je kaart echt opvalt. Je kunt ook foto’s aan de binnenkant van de kaart toevoegen als verrassing voor de degenen naar wie je hem stuurt. We hebben alle tips voor het maken van een geweldige kerstkaart op onze blog beschreven, je vindt er zelfs een handige gids over wat je erin kunt schrijven.

Duik in onze clipart-bibliotheek

We hebben een enorme bibliotheek met clipart die je kunt gebruiken bij al onze fotoproducten en ons interne team heeft meer dan 300 kerstillustraties met de hand getekend die je dit jaar kunt gebruiken. We weten dat je wilt dat je kaart opvalt en hiermee kun je het echt persoonlijk maken. Kies uit onze clipart-afbeeldingen, kaders, lettertypen en meer om je kaart echt uniek te maken. Je kunt ze ook gebruiken bij de vooraf ontworpen kaarten. Het is ontzettend leuk om extra’s toe te voegen aan je kaart om hem zo kerstig en uniek te maken als je zelf wilt. Door een persoonlijk tintje toe te voegen, wordt jouw kerstkaart dit jaar ieders favoriet.

Schep lekker op

Als je dit jaar geweldig nieuws hebt gehad, wees dan niet verlegen en laat het iedereen weten! Als je verloofd bent, een baby hebt gekregen, een promotie hebt gehad, een nieuw huisdier hebt verwelkomd of bent verhuisd, laat het je vrienden en familie weten deze kerst. We weten zeker dat, vooral dit jaar, het krijgen van jouw goede nieuws hun dag wat zonniger zal maken. Het sturen van een foto van je nieuws is een fantastische manier om ze te vertellen wat je hebt gedaan (en ook om fijne feestdagen te wensen).

Ga voor professioneel

We weten hoe hectisch het gezinsleven kan zijn, maar als jullie allemaal een middag kunnen missen om een paar professionele foto’s te laten maken, zullen jullie kerstkaarten echt naar een hoger niveau worden getild. De meeste fotografen hebben een studio waar je naartoe kunt, maar vaak komen ze ook graag bij je thuis. Het is een geweldige manier om samen tijd met het gezin door te brengen en om een aantal mooie foto’s te maken voor je fotoproducten. Als je eerst zelf wat professionele foto’s wilt proberen te maken, bekijk dan onze gids met de basisprincipes van fotografie.

Maak ze aan het lachen

Live, love, laugh. Het is een mantra waar veel mensen naar leven en wij snappen dat wel. Er is geen beter gevoel dan wanneer je je vrienden en familie in lachen laat uitbarsten. Dus denk eens na wat je kunt doen met je kerstkaart om ze lekker te laten lachen. Probeer iets geks te doen wanneer je de foto’s voor de kerstkaart van dit jaar gaat maken. Gekke bekken trekken of grappige situaties doen het altijd goed en waarom gebruik je ook niet wat onverwachte decoraties?

Ga dit jaar niet op zoek naar de perfecte kerstkaart in de winkel, maar maak een echt persoonlijke kaart met albelli. Het feit dat je er tijd in hebt gestoken en dat hij echt uniek is, zorgt ervoor dat je vrienden en familie het nog meer waarderen. Zelf iets maken zorgt er ook voor dat de kaart opvalt tussen alle andere kaarten dit jaar. Klik op de onderstaande knop en maak de meest persoonlijke kerstkaart die je vrienden en familie dit jaar zullen krijgen.

Creëer nu

Reacties