Heb jij ook schoenendozen vol oude foto’s? Geboortekaartjes, documenten of vliegtickets die je graag in je fotoboek zou gebruiken? Dat is vanaf nu een fluitje van een cent met de albelli online fotoscanner! Maak gewoon met je computerscherm een scan van je foto. Bekijk het filmpje, zie hoe het werkt en probeer het zelf!

Ga naar www.albelli.nl/fotoscanner en scan direct je foto in. Het is nog een testversie, maar probeer het vast uit! Het werkt supersimpel.

Femke laat je hier zien hoe het werkt:

In 3 stappen je foto digitiaal
Het werkt heel eenvoudig: houd je foto of document (kaart, brief etc) tegen het beeldscherm. Klikt op de scan-button en je foto verschijnt automatisch als jpeg-bestand op je bureaublad.

“Hoe digitaliseer ik foto’s?”
Veel klanten vroegen ons hoe ze eenvoudig foto’s konden digitaliseren. Niet iedereen heeft een scanner thuis. Die behoefte begrijpen we wel. Want oude foto’s wil je óók in je fotoboek zetten en niet laten vervagen op zolder.

Met dit idee is ons IT-team aan de slag gegaan. Het resultaat? Deze fotoscanner op www.albelli.nl/fotoscanner waarmee je nu direct via je beeldscherm je mooiste foto’s  digitaliseert en direct in je albelli fotoboek sleept. Nu kun je eindelijk dat mooie familiealbum maken en uitdelen aan de hele familie! (bijv.een stamboomboek?)

Innovatieve lichtreceptoren
De scanbalk die je langs je foto ziet gaan bestaat uit lichtreceptoren. Deze receptoren geven informatie door aan de ‘Imagine Photo Software‘ die de licht-en kleurvlakken uit je foto omzet in een jpeg-bestand.

Meer (technische) details weten? Lees hier het hele persbericht (pdf)

Wij zijn supertrots. We hopen dat jullie hier net zo blij mee zijn als wij! Eindelijk al die mooie oude foto’s in een fotoboek….

Dus probeer het ook! www.albelli.nl/fotoscanner

Laat ons hieronder weten wat je ervan vindt. We zijn superbenieuwd.

Reacties