Als je weinig tijd hebt, maar wel een memorabel en persoonlijk cadeau wilt geven, dan ben je bij albelli aan het juiste adres. Lees verder en ontdek vier originele cadeaus die je in minder dan tien minuten kunt maken met je favoriete foto’s.

Wanddecoratie

Wanddecoratie is het perfecte cadeau voor je partner en je ouders: de beste manier om familiefoto’s vol trots te presenteren. Een canvas met een foto van de kinderen of het hele gezin is ook altijd een succes bij je partner, ouders en schoonouders. (Je kunt heel eenvoudig meerdere versies van een product bestellen tijdens het bestelproces.)

persoonlijke-cadeaus-wanddecoratie

Fotoafdrukken

Druk een foto af en plaats deze in een lijstje voor een eenvoudig maar attent cadeau. En als je wat meer tijd hebt, maak er dan eigenhandig iets echt unieks van: kijk op ons Pinterestbord voor ideeën.

persoonlijke-cadeaus-fotoafdrukken

Fotovergrotingen

Op zoek naar een te gek alternatief voor wanddecoratie? Geef een fotovergroting cadeau. Je kunt ze hangen waar je maar wilt en je kunt er heel veel mee doe-het-zelven. Een foto vergroten begint vanaf €0,15, dus perfect als cadeautje voor iedereen om je heen.

winter photo product prints

Mok

Maak de koffiepauze gezelliger met een gepersonaliseerde mok. Het ideale cadeau voor wie kerst viert op het werk, of misschien een leuke mok voor oma en opa met de allerleukste foto van de kleinkinderen.

persoonlijke-cadeaus-mokken

Met deze ideeën heb je alles in huis om persoonlijke cadeaus te maken voor vrienden en familie. Zelfs als je weinig tijd hebt, zijn deze cadeaus heel makkelijk te maken, dus…

begin nu

Reacties