Tips en ideeën voor een trouwalbum als aandenken aan jullie grote dag

Door Albelli op 18 juli 2017

Het was de belangrijkste dag van je leven, dus je wilt een fotoboek maken als aandenken.

Je hebt het ja-woord en een trouwfeest gegeven en nu wil je iets als herinnering. Het samenstellen van een trouwfotoboek is de finishing touch van jullie trouwdag. We hebben verschillende tips voor het maken van een trouwalbum dat je nog jaren met plezier bekijkt. Het fotoboek is bovendien een leuk cadeau voor familieleden en de gloednieuwe schoonfamilie.

Voeg citaten en gedichtjes toe

Bruiloft fotoboek ideeën gedichtjes

Voeg een aantal romantische citaten en gedichtjes toe aan het fotoboek. Het is mooi om te zien hoe deze teksten extra betekenis geven aan de foto’s en extra goed tot hun recht komen door de meer dan 50 lettertypen waaruit je kunt kiezen.

Wees creatief

Bruiloft fotoboek ideeën ontwerp

We vernieuwen onze fotoboekontwerpen continu, evenals de clipart, achtergronden en kaders. Bekijk ook eens onze trouwthema’s. Voeg ze toe aan je fotoboek voor een decoratieve touch.

Organiseer de foto’s

Bruiloft fotoboek ideeën organiseer

Zoek de foto’s uit en plaats ze in de juiste volgorde. Volgens ons is een chronologische volgorde vaak het beste. Als jouw trouwalbum de hele dag, van de ceremonie, tot aan de eerste dans en het aansnijden van de taart weergeeft, dan beleef je de dag weer even helemaal opnieuw, elke keer als je het fotoboek openslaat.

Kies een omslag

Bruiloft fotoboek ideeën omslag

De omslag van het trouwalbum is erg belangrijk en we hebben vele trouwalbum-omslag ideeën. Gebruik een foto van het pasgetrouwde stel, of als je een sfeerimpressie wilt geven kun je kiezen voor een foto van de trouwlocatie als omslag. Voeg de datum en jullie namen toe om het extra speciaal te maken.

Gebruik groepsfoto’s

Bruiloft fotoboek ideeën groepsfoto

Praat met de trouwfotograaf voor de bruiloft en wees er zeker van dat er groepsfoto’s worden gemaakt van de gasten, zodat je een herinnering hebt aan elke gast. Dit staat fantastisch in een fotoboek met de optie platliggend premium, waarbij de foto’s volledig doorlopen over twee pagina’s.

Onderschriften

Bruiloft fotoboek ideeën onderschriften

Voeg onderschriften toe om het moment nog beter te beschrijven. Dit kan bijvoorbeeld een uitspraak van de getuige zijn of een stukje van de geloften die jullie hebben uitgesproken.

Laat het hier niet bij

Ga je op huwelijksreis naar een exotisch oord, of geniet je van een welverdiende vakantie dichter bij huis? Maak dan ook een fotoboek van jullie eerste vakantie als getrouwd stel.

Of je nou net getrouwd bent, al jaren wacht om iets met jullie trouwfoto’s te doen, of de grote dag aan het plannen bent, we hopen dat deze tips je hebben geholpen. Blader door onze fotoboek pagina om de perfecte grootte en stijl voor jou te vinden.

Doe wat met je foto’s

[ap-products include=”405,422″ domain=”www.albelli.nl”]