De leukste kerstcadeaus voor pasgetrouwden

Door Albelli op 9 november 2023

Ken je iemand die dit jaar in het huwelijksbootje stapte? Maak dan fotoboeken of wanddecoratie van de trouwfoto’s als kerstcadeau voor de pasgetrouwden.

Door de prachtige trouwfoto’s bladeren is een leuke manier om terug te kijken op de grote dag, maar laat het kersverse bruidspaar niet eindeloos door de foto’s op hun telefoon scrollen. Trouwfoto’s zijn namelijk perfect om geweldige, persoonlijke cadeaus mee te maken. Bekijk hieronder enkele ideeën om het kersverse bruidspaar mee te verrassen tijdens hun eerste kerst als echtpaar.

Trouwalbum

Op de grote dag worden de mooiste foto’s gemaakt, en wat is er dan beter dan van de beste foto’s een mooi fotoboek te maken? Dit is het perfecte cadeau voor de eerste kerst van het pasgetrouwde stel. Plaats ze in chronologische volgorde om het verhaal van de bruiloft van begin tot eind te vertellen, geef het boek een thema en vul het bijvoorbeeld met spontane foto’s, of voeg de foto’s toe die jij als gast hebt gemaakt en die het bruidspaar misschien nog niet eerder heeft gezien als extra speciale verrassing. Aangezien het kersverse echtpaar voor hun eerste kerst als pasgetrouwd koppel alleen het allerbeste verdient, kies je uiteraard voor een fotoboek met platliggend premium. Deze boeken hebben dikkere pagina’s voor een exclusievere uitstraling en een perfect platte naad in het midden om de foto’s naadloos over de linker- en rechterpagina’s weer te geven. Check deze blogpost voor meer tips over het maken van het mooiste trouwalbum.

Wanddecoratie van de mooiste trouwfoto’s

Persoonlijke wanddecoratie is altijd een geweldig cadeau-idee, vooral als de leukste trouwfoto’s erop afgebeeld zijn zodat het gelukkige stel ze keer op keer kan bewonderen. Maak hun eerste kerst als getrouwd stel extra speciaal door een collage op canvas cadeau te doen. Kies simpelweg het formaat dat het beste bij het interieur van hun huis past en selecteer vervolgens de allerbeste foto’s van hun grote dag. Voeg voor een elegant en professioneel tintje foto’s toe van de landschappen en versieringen van de dag, en natuurlijk de foto’s van het jawoord van de bruid en bruidegom.

Bruiloftskalender

Maak voor hun eerste kerst als echtpaar een persoonlijke kalender met de allermooiste herinneringen aan hun bruiloft. Kalenders zijn geweldige kerstcadeaus voor pasgetrouwden, omdat ze dan niet alleen kunnen uitkijken naar al hun aankomende evenementen samen als pasgetrouwd stel, maar ze ook het hele jaar door hun grote dag kunnen koesteren.

Mokken voor het pasgetrouwde koppel

Een set bijpassende ‘Pas getrouwd’ mokken met foto’s van hun speciale dag is een geweldige kans om iets origineels te geven. Zoek die hilarische spontane foto’s van de bruid en de bruidegom op en maak een paar mokken als kerstcadeau voor het kersverse echtpaar waarin hun eerste kopje koffie of thee ‘s ochtends nog lekkerder zal smaken.

Het maken van een persoonlijk cadeau voor hun eerste kerst als getrouwd stel is een bijzondere gelegenheid om jouw liefde voor het gelukkige stel te tonen, en zij zullen zeker nog jarenlang plezier hebben van hun fotoboek, canvas of set mokken. En vergeet niet om op je eerste kerstkaart voor het kersverse echtpaar een feestelijke felicitatie te schrijven.

Creëer nu