6 originele trouwbedankjes

Door Albelli op 19 april 2024

Van een persoonlijk kleinigheidje tot een zoete traktatie: deze zes originele attenties zijn een leuke manier om je bruiloftsgasten oprecht te bedanken voor hun aanwezigheid.

Zorg dat ook vrienden en familie jullie grote dag niet meer vergeten met deze zes trouwbedankjes. Budgetvriendelijk, gemakkelijk te maken en een bijzonder leuke verrassing.

1. Magneten

Maak magneten met de mooiste foto’s van je grote dag: een leuk aandenken voor je gasten. Onze persoonlijke fotomagneten zijn zo klaar! Je hoeft alleen maar te kiezen voor een klein (5 x 5 cm) of groot (7,5 x 7,5 cm) formaat, je foto’s toe te voegen en je ontvangt een set van negen magneten van flexibel materiaal. Een leuke manier om het huis van jouw gasten te vullen met liefde!

2. Vetplantjes

Op zoek naar een trouwbedankje dat eeuwig zal bloeien (net als jullie liefde)? Verras je gasten dan met een vetplantje. Dit betaalbare en toch trendy plantje staat geweldig in elk interieur en vereist niet al te veel onderhoud. Daardoor is het ook geschikt voor gasten die geen groene vingers hebben.

3. Mokken

Een persoonlijke mok is een geweldig bruiloftsbedankje dat je gasten elke ochtend zullen gebruiken. Kies de leukste groepsfoto van de dag en wij drukken deze op een hoogwaardige keramische mok die magnetron- en vaatwasserbestendig is. Wat is een betere manier om de dag te beginnen dan met een kopje thee of koffie gehuld in romantiek?

4. Bedankkaartjes

Toon jullie oprechte dankbaarheid en zeg het met een persoonlijke fotokaart. Kies het kaartontwerp dat het beste bij het thema van de bruiloft past, voeg je favoriete foto’s van de trouwdag toe en pas deze naar hartenlust aan. Onze kaarten worden geleverd in setjes van 10 stuks, inclusief witte enveloppen, klaar om naar jullie gasten te sturen als leuke attentie.

5. Fotoafdrukken

Aan het einde van de grote dag heb je waarschijnlijk een telefoon die overloopt van de mooie plaatjes. Breng deze foto’s tot leven en zet de speciale momenten die jullie met de gasten hebben gedeeld om in fysieke afdrukken als trouwbedankje. Je kunt ze in een lijstje doen voor je gasten of ze bij de bedankkaarten in stoppen als extra verrassing. Het is heel eenvoudig om fotoafdrukken te maken met onze app: upload rechtstreeks vanaf je telefoon of sociale media, kies het formaat, ga voor mat of glanzend en voeg een witte rand toe als je houdt van een retro uitstraling. Betaalbare trouwbedankjes in slechts een paar minuten? Ja graag!

6. Chocolade

Met een zoete traktatie zit je altijd goed! Of je nu kiest voor decadente truffels of de klassieke uitdeeldoos: chocolaatjes zijn altijd een leuk en attent bedankje en zorgen ervoor dat al je bruiloftsgasten nog lekker kunnen nagenieten van jullie bijzondere dag.

Al deze trouwbedankjes zijn een geweldige manier om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid op jullie bruiloft. Welke ga jij kiezen?