Vijf manieren om aan de slag te gaan met een fotomok

Door Albelli op 20 februari 2020

Voeg wat extra plezier toe aan je eerste koffie in de ochtend met een fotomok met je favoriete momenten.

Onze fotomokken zijn een geweldig cadeau voor jou of een speciaal iemand, en met zowel onze desktop- als app-editors zijn ze absoluut eenvoudig om te maken. We hebben een snelle lijst samengesteld van de extra stappen die je kunt nemen om jouw mok nog specialer te maken met onze reeks creatieve opties.

Kies je favoriete foto

Een voor de hand liggende keuze, maar het begint allemaal hier. Of je nu kiest voor een brutale familiefoto of een foto van je favoriete plek ter wereld, zorg ervoor dat je een foto kiest die je elke dag leuk zult vinden.

Kun je geen foto kiezen? Geen probleem

Onze mobiele app (beschikbaar op iOS– en Android-apparaten) heeft een groot aantal exclusieve functies, waaronder een lay-out met meerdere foto’s. Dus als je niet kunt kiezen tussen een strandfoto of een kerstdagfoto, hoef je dat niet te doen.

Een foto van handvat tot handvat

Een ander exclusief onderdeel van onze mobiele app is de wikkelfunctie, waarmee je je foto’s – ja, je raadt het al – van handvat tot handvat kunt laten wikkelen. Perfect voor die bredere opnames die er anders een beetje verloren uit hadden gezien aan de zijkant van een mok.

Creatief met illustraties aan de slag gaan

Met onze online editors kun je een schat aan illustraties toevoegen voor wat extra creatieve flair. Onze catalogus beschikt over ontwerpen die geschikt zijn voor elk thema, dus zoek en vind de perfecte match voor je mok.

Voeg een leuk bericht toe

Als je je mok maakt met onze online of desktop-editors, kun je je eigen aangepaste tekst toevoegen aan het ontwerp. Met een keuze uit 60 lettertypen in 30 verschillende kleuren, kun je je eigen bericht toevoegen.

Zodra je je mok hebt gemaakt en deze zijn plekje heeft gevonden in je keukenkast, deel deze dan met #bonusprint en we plaatsen onze favorieten in onze feed. Heb je nog andere creatieve mokideeën? Laat het ons weten in de reacties hieronder.