8 tips om een jaarboek van 2023 te maken

Door Albelli op 11 december 2023

Een jaarboek met foto’s van 2023 van albelli is een geweldige manier om terug te blikken op wat jouw jaar onvergetelijk heeft gemaakt. Klaar voor wat inspiratie voor jouw jaarboek van 2023? Check onze acht tips om een persoonlijk fotoboek van 2023 te maken en maak van de momenten die jouw jaar speciaal maakten een tastbare herinnering.

Een albelli jaarboek van 2023 is de perfecte manier om al je mooie momenten van het afgelopen jaar voor altijd vast te leggen. Heb je wat inspiratie nodig? De mogelijkheden voor een jaarboek zijn eindeloos. Of het nu een prachtig familiealbum is vol foto’s van het hele gezin, een reisfotoboek waarin je terugkijkt op alle fantastische reizen die je dit jaar hebt gemaakt, of een koffietafelboek waarin je al je geluksmomenten van 2023 hebt verzameld. Lees onze blog met tips en inspiratie om er zelf een te maken en ga aan de slag!

1. Maak een koffietafelboek

Een fotoboek van afgelopen jaar is het perfecte koffietafelboek om het nieuwe jaar blij en geïnspireerd te beginnen. En het mooiste: dit prachtige jaarboek kan perfect worden afgestemd op de stijl van je interieur. Of je huis nu warm, gezellig en vol kleur is, of juist chic, cool en minimalistisch, kies gewoon een ontwerp dat er bij past en leef jezelf uit met de diverse opties die we hebben voor het maken van een fotoboek.

2. Kijk terug op de leukste momenten van 2023

Het maken van een fotoboek is ideaal om even de tijd te nemen om terug te kijken op enkele van je favoriete herinneringen van het afgelopen jaar. Van grote feesten met familie en vrienden tot zo maar een geluksmomentje thuis, kies je favoriete foto’s en maak het jaarboek met z’n allen. Breng een gezellige avond door met het hele gezin en selecteer samen de foto’s, probeer de tools van onze ontwerpsoftware uit en maak het perfecte fotoboek.

3. Breng herinneringen tot leven

Onze telefoons of laptops barsten van de momenten en herinneringen. Een fotoboek laten afdrukken is dus een mooie manier om deze foto’s tot leven te brengen en ze uit onze digitale fotobibliotheken te halen. In plaats van door alle foto’s te moeten scrollen om je favoriete momenten te vinden, kun je ze met het maken van een jaarboek van 2023 tot in detail opnieuw beleven én gemakkelijk terugvinden.

Tip: print je fotoboeken op ons hoogwaardige glanspapier en geniet van de levendige kleuren en prachtige details.

4. Maak iets moois van je favoriete thema

Je kunt je fotoboek van 2023 maken over alles wat je maar wilt, van een ‘mijn eerste fotoboek’ voor je pasgeboren baby tot een fotoboek gevuld met liefdevolle momenten van jou en je wederhelft. Onze themaboeken maken het nog gemakkelijker voor je om een uniek en persoonlijk jaarboek te maken.

Het is heel makkelijk om je ‘baby’s eerste fotoboek’ te maken: je sleept gewoon de meest schattige foto’s naar een van onze jaarboekontwerpen met babythema en klaar. Heb je dit jaar een grote reis gemaakt, bekijk dan onze themaboeken die speciaal zijn ontworpen om je reisfoto’s op hun mooist uit te laten komen. Deze creatieve ideeën voor een themaboek zijn perfect voor als je op zoek bent naar wat extra inspiratie.

5. Maak een persoonlijk cadeau

Een fotoboek gaat niet alleen over het creëren van een geweldige aanvulling op je boekenkast of salontafel; het is ook het perfecte cadeau voor familie en vrienden. Maak een fotoboek van alle momenten die je met je beste vrienden hebt gedeeld, of stuur er een naar die familieleden die je niet zo vaak ziet als je zou willen. Als je in 2023 een kleintje op de wereld hebt verwelkomd, waarom geef je opa en oma dan niet de leukste foto’s die je hebt verzameld van de nieuwe spruit?

6. Maak er een nieuwe traditie van

Maak er een jaarlijkse traditie van, zo wordt je jaarboek van 2023 meer dan alleen een verzameling foto’s. Doe het samen met de hele familie en deel tijdens het maken van het jaarboek jullie meest memorabele, hartverwarmende en hilarische momenten van het jaar met elkaar. Maak het samenzijn compleet met feestelijke hapjes en veel gezelligheid, en creëer een traditie waar iedereen jaar na jaar naar uit zal kijken.

7. Leg al je reisavonturen vast

Ben jij dit jaar op een once-in-a-lifetime avontuur gegaan? Of was jouw jaar gevuld met kortere reizen en ben je verliefd geworden op een bestemming, eten of cultuur? Een reisfotoboek van 2023 is een fantastisch idee voor een jaarboek. Je fotoboek wordt dan een schat van herinneringen: met mooie uitzichten, de knusse straatjes waar je in ronddwaalde en gedeelde momenten van geluk.

8. Geef jezelf een nieuw creatief project

Als je goede voornemen dit jaar is om creatiever te zijn, meer tijd te besteden aan dingen waar je blij van wordt, of meer waardering te tonen aan de mensen van wie je houdt, dan is een fotoboek een geweldig project waar je meteen mee aan de slag kunt. Kies een thema voor je persoonlijke fotoboek, verzamel al je favoriete foto’s uit 2023 en kruip lekker achter je laptop. Ga aan de slag met onze ontwerpsoftware en begin het nieuwe jaar creatief en vol inspiratie.

Wat 2023 je ook heeft gebracht, beleef het opnieuw met een persoonlijk fotoboek van albelli. Gebruik deze tips als leidraad en ga creatief aan de slag met een fotoboek waar je jaar na jaar op terug kunt kijken. Klik gewoon op de onderstaande link om nu aan de slag te gaan, inspireer anderen en deel deze ideeën met je vrienden en familie op social media.

Creëer nu