De leukste kerstcadeaus voor een jong gezin

Door Albelli op 15 november 2023

Vier de feestdagen met wat fotocadeau-magie voor jonge gezinnen. Laat je inspireren en maak van hun herinneringen iets moois om voor altijd te koesteren!

Dit zijn onze ultieme cadeautips, waarmee je het perfecte kerstcadeau kunt maken voor kersverse ouders en hun jonge gezin.

Wat moet je kopen voor het gezin dat alles lijkt te hebben? Geef ze iets unieks dat recht uit het hart komt, dan zit je altijd goed. Daarom zijn onze persoonlijke fotoproducten het perfecte kerstcadeau voor de ouders van een pasgeboren baby. Met zoveel mijlpalen van het kleintje is het vast niet moeilijk om foto’s van speciale momenten te vinden. Om je alvast op weg te helpen geven we je onze ultieme tips, waarmee je voor jonge gezinnen het beste kerstcadeau ooit kunt maken.

De eerste jaren dat je kerst viert kunnen voor een jong gezin best een beetje overweldigend zijn. Het lijkt soms wel alsof alle cadeaus uit speelgoed bestaan. Dus geef de kersverse ouders een kerstcadeau dat veel langer meegaat dan een paar maanden – iets waar ze ook nog eens geen batterijen voor hoeven te kopen.

Een persoonlijk fotocadeau is het perfecte babycadeau voor kerst. Hiermee kunnen ze namelijk zo vaak ze willen van alle speciale momenten met hun kleintje genieten. En omdat je het zelf maakt, kun je er een heel persoonlijke touch aan geven. Of je nu besluit een fotoboek met harde kaft te maken, een kalender waar ze het hele jaar door plezier van hebben, een unieke wanddecoratie of een leuke fotomok. Het feit dat je de moeite hebt genomen om iets persoonlijks te maken, zal veel betekenen voor je favoriete kersverse ouders.

Een overzicht van al onze kerstcadeaus

Of je nu kerstcadeaus voor de aanstaande vader, moeder of voor de pasgeborene zelf maakt, wij hebben de leukste cadeaus voor een jong gezin.

Heb je een mooie foto van een heel bijzonder moment? Ga dan voor wanddecoratie. Van strak aluminium tot warm canvas en van klein tot muurvullend. Wanddecoratie is het ideale cadeau voor baby’s eerste kerst!

Fotoboeken zijn perfect om een verhaal te vertellen en te delen. Van zwangerschapsverhalen tot de eerste gezinsvakanties, en van de geboorte tot de allereerste stapjes. Alles is mogelijk, van een klein fotoboek dat super eenvoudig te maken is, tot een extra groot platliggend premium fotoboek om die extra speciale momenten in geweldig formaat en topkwaliteit te koesteren en te delen.

Op zoek naar een origineel cadeautje? We hebben fotomokken, kussens, magneten en puzzels die van elke mooie foto een geweldig cadeau maken. Het is de perfecte manier om een groot gebaar te maken met iets kleins.

Doe je voordeel met onze tips

  • Mix zowel geposeerde als meer spontane foto’s met elkaar
  • Vraag familieleden en vrienden om foto’s te sturen die de ouders misschien nog niet eerder hebben gezien
  • Maak een paar spontane foto’s als je op bezoek gaat bij het jonge gezin, je weet nooit welke gouden momenten je vastlegt
  • Organiseer je foto’s in thema’s voordat je ze uploadt, zodat ze gemakkelijker te sorteren en ordenen zijn bij het maken van je fotoproject
  • Houd het geheim, zodat het een echte verrassing is
  • Focus je niet alleen op foto’s van de kleintjes. Foto’s van de kersverse ouders zijn ook geweldig!
  • Gebruik ook foto’s van hun favoriete plekken, niet alle foto’s hoeven van mensen te zijn
  • Vergeet niet om tekst, kaders en lay-outs toe te voegen met de online ontwerpsoftware van albelli
  • Neem er de tijd voor

Ons advies is om er de tijd voor te nemen en je cadeaus ruim van tevoren te maken. Het is leuker als je je niet hoeft te haasten, zo geniet je namelijk ook van het creatieve proces! Misschien wil je er zelfs nog wat andere familieleden bij betrekken en ook hun foto’s toevoegen.

Als je vroeg begint, weet je bovendien zeker dat je jouw kerstcadeaus ruim op tijd ontvangt. Het is de drukste tijd van het jaar, voor ons, maar ook zeker voor onze bezorgpartners. Begin dus op tijd, dan weet je zeker dat je een geweldig cadeau hebt voor de feestdagen.

Begin vandaag nog

Welk persoonlijk fotocadeau je dit jaar ook voor kerst wilt geven, ga gewoon naar de homepage van albelli, maak een keuze uit onze fantastische fotoproducten & aanbiedingen en ga vandaag nog aan de slag met de kerstcadeaus voor je familie.