7 geweldige cadeautips voor haar

Door Albelli op 23 oktober 2023

Kerst staat voor de deur! Het is elk jaar weer een echte uitdaging om originele cadeaus te vinden voor je vrienden en familie. Om je op weg te helpen, hebben wij een paar ideeën voor fotocadeaus van albelli voor je op een rij gezet. Zo verras je de belangrijke vrouwen in je leven.

Rond kerst ontstaat altijd weer de vraag wat je je familie en vrienden cadeau moet geven. Om je te helpen met je kerstinkopen, hebben we een paar cadeau-ideeën voor je op een rijtje gezet. Zo zijn de fotocadeaus van albelli perfect om de belangrijke vrouwen in je leven, van je oma tot je collega’s, mee te verrassen.

Maak een kookboek voor oma

Er gaat niets boven de kookkunsten van oma. Door er alleen al aan te denken, krijgen we honger. Aangezien er tijdens de kerstdagen altijd veel gegeten wordt, staat er vast ook een van haar specialiteiten op het menu. Waarom zou je dan dit jaar je oma niet verrassen met haar eigen receptenboek?

Probeer met haar familie of zelfs haar vrienden te praten over haar speciale gerechten en vraag om de recepten. Je kunt ook op zoek gaan naar foto’s van familiefeesten, verjaardagen of zelfs bruiloften. Al die momenten waar haar gerechten ongetwijfeld opduiken. Met een van onze vooraf ontworpen sjablonen is het maken van een boek heel eenvoudig. Je moet alleen nog maar je foto’s uploaden, de recepten toevoegen, achteroverleunen en wachten tot je kookboek geleverd wordt.

Verras je zus met wanddecoratie

Je hebt met niemand anders zo’n band als met je zus. Hierdoor denkt ze waarschijnlijk dat ze precies weet wat je deze kerst voor haar gaat kopen. Geef haar daarom juist iets wat ze niet zal verwachten: mooie wanddecoratie bijvoorbeeld. Als ze een creatief type is, is wanddecoratie een geweldige manier om haar nieuwste werk te laten zien. Je kunt ook je foto’s doorspitten voor een collage van jullie favoriete momenten samen.

Er zijn verschillende materialen om uit te kiezen, dus je vindt altijd wel iets dat bij haar stijl en bij de foto’s past. Als je niet zeker weet welk materiaal het meest geschikt is, hebben we hier de beste tips voor wanddecoratiematerialen om je te helpen.

Help je moeder een handje met een planner

Een moeder houdt vele ballen in de lucht. Het bijhouden van ieders agenda is daar een van. Help haar daarom deze kerst door haar een albelli planner cadeau te doen. Je kunt kiezen uit verschillende vooraf ontworpen sjablonen of er een helemaal zelf maken. Upload gewoon haar favoriete familiefoto’s en je bent klaar.

Verras je vriendin met haar favoriete herinneringen als fotoafdrukken

In een wereld waar de meeste foto’s op onze telefoon staan, kunnen fotoafdrukken een uniek en attent cadeau zijn. Wij denken dat je vriendin er dol op zal zijn. Er zijn afdrukken in verschillende formaten om uit te kiezen, die ze in een lijstje kan doen of bij zich kan dragen.

Je kunt je foto’s ook afdrukken met een rand, die voor de look en feel van een polaroidfoto zorgt. Omdat het lijkt op iets wat je uit een polaroidcamera zou krijgen, kun je ook kiezen voor minder ‘perfecte’ foto’s die je niet in een fotoboek of op je Instagram-feed zou zetten. Het is een geweldige manier om terug te kijken op eerste afspraakjes of verjaardagen en om die perfecte imperfecte momenten samen te vieren. Bovendien is het super makkelijk om je foto’s af te drukken met onze smartphone-app, net alsof je een foto maakt met je instant camera.

Maak een verhalenboek voor je dochter

Vier de creativiteit van je kinderen met een fotoboek dat weergeeft waar ze op dit moment echt mee bezig zijn. Waarom maak je van je dochter niet de heldin van haar eigen verhalenboek? Met onze selectie van vooraf ontworpen sjablonen kan ze een superheld, een prinses of zelfs een astronaut zijn.

Je kunt je eigen verhaallijn maken met het ontwerp dat je hebt gekozen en de foto’s die je hebt toegevoegd. Bovendien kun je kiezen uit een grote verscheidenheid aan kaders, clipart en zelfs tekstballonnen. Ze zal deze unieke draai aan haar verhaaltjes voor het slapengaan geweldig vinden.

Maak je vriendin aan het lachen met een mok

Als het om je beste vriendin gaat, voelt het vaak alsof je nog een zus hebt. Met een heleboel foto’s van al jullie avonturen samen, is een mok perfect om die goede tijden die jullie hebben gedeeld te laten zien. Pas je mok aan met extra tekst, clipart en meer. De mok vervaagt niet in de vaatwasser of magnetron, dus het is een win-winsituatie: je beste vriendin krijgt een mooie herinnering aan jullie favoriete momenten samen én een nieuwe mok die ze elke dag kan gebruiken.

Stuur kerstwensen naar je collega’s

We brengen zoveel tijd door met onze collega’s dat ze zo’n beetje een tweede familie worden. Zelfs als je elkaar de laatste tijd alleen tijdens videocalls hebt gezien, is dat reden te meer om ze deze kerst een mooie kaart te sturen.

Met ons assortiment kaarten vind je er altijd eentje die bij jou en je team past. Voeg gewoon een leuke foto toe, schrijf er iets grappigs of feestelijks op en je bent klaar. Onze kaarten worden geleverd per 10 stuks, dus perfect voor de hele afdeling. Er worden enveloppen bijgeleverd, zodat je ze in één keer kunt posten.

Weet je nog steeds niet wat je op de kaarten van dit jaar moet schrijven? Lees dan deze blog voor meer ideeën van onze copywriters.

Kerst staat voor de deur! Het vinden van een kerstcadeau voor de vrouwen in je leven is elk jaar weer een uitdaging. Gelukkig zijn er de fotocadeaus van albelli, die eenvoudig te personaliseren zijn. Of je nu een van onze vooraf ontworpen sjablonen gebruikt of ze helemaal zelf maakt: het is makkelijk om de dames dit jaar met unieke cadeaus te verrassen. Klik op de blog hieronder om aan de slag te gaan.

Creëer nu