Het leeft weer in Nederland. Geluksvogels van C1000, vlaggetjes in de straten en oranje taarten in de supermarkt. Bij het WK in 2010 was de Oranjegekte zó heftig dat Albelli er een WK-fotoboek van maakte! Kun je je dat nog herinneren?

Een WK-boek voor Het Nederlands Elftal in 2010
Bondscoach Bert van Marwijk en zijn spelers vonden het jammer dat ze maar weinig meekregen van de Oranjekoorts in Nederland. Daar wilden wij wat aan doen. Om het Oranjegevoel toch over te brengen, vroegen we onze klanten hun leukste Oranjefoto’s in te sturen. Hier het resultaat, een prachtig en uniek WK-fotoboek!

Overhandigd in het vliegtuig
Op de terugvlucht van Oranje deelde de KLM bemanning ons WK fotoboek uit aan de spelers en staf. Na de verslagenheid door het verlies van de finale in Zuid-Afrika was dit een welkome verrassing. Nu zagen ze hoe Nederland met ze meeleefde en achter ze stond! Ons WK-boek is RTL Boulevard ook niet ontgaan, zie hieronder het filmpje.

Lees ook onze blogs uit 2010 over het WK fotoboek en de ontvangst door Oranje. Hopelijk loopt de Oranjekoorts dit jaar net zo hoog op. Vanavond starten ‘onze jongens’ het EK 2012 tegen Denemarken. Wij duimen voor een overwinning!

 

Reacties